Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Posta, futár nem lehetséges csak személyesen, Újpestről.
1. Ismeretlen állapotú, megbontott mozgásérzékelő 2. Ismeretlen állapotú, Sony analóg kamera 3. Ismeretlen állapotú, ASM? analóg kamera, objektív nélkül 4. Asztali lámpa, búra, foglalat nélkül 5. Tisztítandó Dell 1280x1024 monitor 6. Nokia C2-00 telefon felújító készlet, hátlapi kamera védő plexi törött 7. Ismeretlen állapotú kapunyitó? 8. Éjszakai irányfény 9. Asztali óra, elég pontos 10. Szétszedett marokbavaló aktivitásmérő? 11a. 12V 2A dugasztáp, rossz 11b. K750 autóstöltő 11c. Krimpelőfogó, pofa pontatlan, talán lehet javítani? 12. Lidl zenélő doboz, O Tannenbaum 13. Nokia autóstöltő 14. Asztali óra és fényképtartó, nagyon karcos 15a. Fúrótároló 15b. Lásd 14. 15c. Brother toner utántöltő 16a. Ismeretlen állapotú, +5V, +24V, +/-15V tápegység 16b. 2008-as Domino internet, 1GB, bontatlan 16c. Megviselt szalagkábeldarabok 16d. Nintendo Tetris kazetta 16e. 12V 0,8A, 12V 1,2A 12V 0,5A 6V 0,25A trafós dugasztáp 16f. Nokia trafós töltő 17a. Ismeretlen állapotú, mikrofonos füles, szivacs nélkül 17b. SCART csatlakozó, nyákdarabon 17c. Citizen? nyomtató (szkenner?) panelek 17d. Proxxon fúrógép levágott csatlakozója 17e. DY86 foglalat 17f. Szétesett LED olvasólámpa, csiptetős 17g. Motorola töltő, kábel nélkül 17h. X2 kondenzátor 17i. Körülbelül 4mm széles bordásszíj 17j. Két darab mikrokapcsoló 18a. Ismeretlen állapotú Motorola külső akkutöltő 18b. Ismeretlen állapotú, vegyes dugasztápok 19a. Ismeretlen állapotú Citizen nyomtató alaplap 19b. Ismeretlen állapotú Fagor panelek 19c. Vasaló törésgátlója 19d. Két egér elektronikája 19e. Még egy, 17c-hez hasonló panel 20a. Ismeretlen állapotú 220V szivattyú/levegőpumpa 20b. Ismeretlen állapotú, gubizott fodrászholmik 20c. Kerékpáros? övtáska kamerához? 21a. Remington 240V-110V autotrafó 21b. Nokia trafós töltő 3 db. 21c. Petzl fejlámpa, elemtartó fedele nincs meg 21d. Tesla kaputelefon a 80as évekből 21e. Ismeretlen állapotú Hauser hajszárító 21f. Ismeretlen állapotú, felhasználású valami, lehet, hogy vezeték nélküli töltő fogkeféhez? AB-dent felirattal 21g. 6V 2,1A trafós dugasztáp, törött házú dugasztáp 21h. Ismeretlen állapotú Scientific Atlanta kábelmodem 22a. Tesco aktív hangszórópár 22b. Autós töltő, vagy szivargyújtó csatlakozó 22c. Ismeretlen állapotú, Philips Xalio200 dect telefon 22d. Siemens középhullámú zsebrádió, tönkrement elemcsatlakozóval A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2022
Őket szeretném elvinni személyesen, jövő héten:
8. Éjszakai irányfény 11b. K750 autóstöltő 21a. Remington 240V-110V autotrafó Szerk: még az irányfényt beletettem. A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2022
Szia, ők érdekelnének akkor.
20a. Ismeretlen állapotú 220V szivattyú/levegőpumpa 20b. Ismeretlen állapotú, gubizott fodrászholmik 21d. Tesla kaputelefon a 80as évekből 16e. 12V 0,8A, 12V 1,2A 12V 0,5A 6V 0,25A trafós dugasztáp
Vettem, tiéd.
Helló!
A Tesco aktív hangszórópár érdekelne. Hány wattosak?
Hello! Engem ezek érdekelnek:
1. Ismeretlen állapotú, megbontott mozgásérzékelő 2. Ismeretlen állapotú, Sony analóg kamera 3. Ismeretlen állapotú, ASM? analóg kamera, objektív nélkül 5. Tisztítandó Dell 1280x1024 monitor 7. Ismeretlen állapotú kapunyitó? 8. Éjszakai irányfény 10. Szétszedett marokbavaló aktivitásmérő? 11a. 12V 2A dugasztáp, rossz 11c. Krimpelőfogó, pofa pontatlan, talán lehet javítani? 12. Lidl zenélő doboz, O Tannenbaum 13. Nokia autóstöltő 15c. Brother toner utántöltő 16a. Ismeretlen állapotú, +5V, +24V, +/-15V tápegység 16c. Megviselt szalagkábeldarabok 16d. Nintendo Tetris kazetta 16e. 12V 0,8A, 12V 1,2A 12V 0,5A 6V 0,25A trafós dugasztáp 16f. Nokia trafós töltő 17b. SCART csatlakozó, nyákdarabon 17c. Citizen? nyomtató (szkenner?) panelek 17g. Motorola töltő, kábel nélkül 17h. X2 kondenzátor 17j. Két darab mikrokapcsoló 18a. Ismeretlen állapotú Motorola külső akkutöltő 18b. Ismeretlen állapotú, vegyes dugasztápok 19a. Ismeretlen állapotú Citizen nyomtató alaplap 19b. Ismeretlen állapotú Fagor panelek 19d. Két egér elektronikája 19e. Még egy, 17c-hez hasonló panel 21c. Petzl fejlámpa, elemtartó fedele nincs meg 21g. 6V 2,1A trafós dugasztáp, törött házú dugasztáp 21h. Ismeretlen állapotú Scientific Atlanta kábelmodem 22b. Autós töltő, vagy szivargyújtó csatlakozó 22c. Ismeretlen állapotú, Philips Xalio200 dect telefon köszönöm
Nem tudom.
Model: H16SP-01 Rating: 6V 300mA Ennyi van az adatlapon.
Köszi, megnéztem a típusa alapján.
Nagyjából 0,5W a kimenete. Nem kérem.
Szia
A harmadik képről az MC1489 és MC1488 ic-k érdekelnének.
6. 7. 12. 14. 16-ot vinném. Annyi, hogy le vagyok robbanva lábilag, így csak a jövő héten tudok elmenni érte, ha tényleg 4. kerület.
Ha jól látom kb mire megírtam, le is maradtam
Üdv !
Személyesen elvihető , vagy "csomagnet.hu" lehívható. Nagyon szép Autóhifi Poszterek , matricák , többségében új hangszóró rácsok. Főleg 16cm , de van 10-13 és 16x24 is. Gyári hibás Autó hangszórók: Perem hibás . beázott és rozsda miatt megszorult.elmozdult mágneses, Valamint gyárilag a hangszórókhoz adott hangszóró vezetékek , illetve darabok.
Szia!
Egy ismerőst megkérdezek, aki jár Eger felé. Feltételesen jelentkeznék a csomagra. Hamarosan jelzek. Üdv.
Oké, bedobom a kocsiba és valamelyik reggel odagurulok vele.
Szia!
Egy fontos kérdés. Kb méreteket és súlyt kaphatok, hogy mekkora doboz(ok)ra kell számítani a hangszórók és tartozékaik kapcsán? A poszterekkel kapcsolatban meg méret és darabszám kellene, hogy mekkora szállítóhenger kell hozzá. A mielőbbi választ előre is köszönöm. Üdv. A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2022
grundig 72cm crt tv 100Hz,francia képcső, nincs meg a távja, nem tudom kipróbálni. Alkatrésznek kínálom. Nagytudású, PiP, PaP, dupla tuner, dupla hangcsatorna, stb. Sürgős elvitelre szeretném. bpest, dél- Buda, Campona környék.
Üdv !
Jogos. Poszterek mérete:84x59cm. Egy-egy gyári papír csőben 10db,az-az 5x2db van.Ebből van 12csomag. A csomag hossza 85x 9cm , papír cső .Talán 1kg/db.Hangszóró rács ,kb.20-25pár. Matricák: legnagyobb :80x50cm.Ebből kb.6-7kg van.Kábel:5-6kg, 0,25-0,5-0,75 -1-1,5mm/2. Sok saruzva gyárilag , ahogy a hangszórókhoz adják. De vannak vastagabbak is , kis darabok benne. Vastagból természetesen kevesebb ,a kábel árakat gondolom ismerik , nem pocsékoltuk mi sem .Tápkábel és kapcsoló szálnak használtak is. Egyedül az zavarna ha MÉH -telepen kötne ki .Hangszórókat össze fogom szedni. Mindenképp előre jelezzék , hogy kinek mikorra készítsem elő .Később biztos lesz más is .
Ha maradt még valami akkor küld el nekem emilen. Későn ébredtem! A két panel amin piezó csipogó van ,az érdekelne legfőképpen.
Üdv Stefy
Szia!
Köszönöm az információkat. Engem elsősorban a hibás hangszórók érdekelnek, mert megvettem msteave hangszóró javítás könyvét és saját csak peremezendő van. Itt viszont bőven fel lett sorolva szinte minden egyéb hiba, így a többi javítást is tudnám majd gyakorolni. Viszont lehet, hogy inkább a raktárosunkkal egyeztetek akkor, mert ő nagyobb kocsival járja az országot, ha ennyi a mennyiség. Más érdeklődő is nyugodtan jelentkezhet, mert Bp-en tudom tovább osztani, ha az jobb a többieknek. Üdv.
Üdvözlöm !
Ennek örülök , mivel egyszerűbb és főleg nekem kockázat mentesebb. Valamint nagyobb esélye van a kuka és rézművesek elkerülésére. Hét elején összeszedem a hangszórókat , bedobozolom és jelentkezek. Addig hátha összejön még valami. Ha valami még érdekli akkor írjon. Jó pihenést. Tisztelettel: Öreg Tom
Sziasztok!
Elajándékoznám a képeken látható cuccokat. Békéscsabán van.
Posta megoldható? Nyomtató milyen állapotban van? Esetleg egy pontos típust kérhetnék? Képről nem tudom megállapítani
Az a baj, hogy nem nagyon tudom becsomagolni. Elég nagy. Nincs ekkora dobozom. Ha senki nem jön el érte személyesen, akkor megoldom. A patronokkal egybe van a fej. Ez szerintem csere. Amúgy esztétikailag jó.
Szia,
Az SC1810 postázása megoldható? Érdekelne.
Szia!
Ha senki nem tud eljönni érte személyesen, akkor megoldom.
Ha az előbb jelentkezők részére nem postázod, akkor én személyesen el tudnám hozatni, engem is érdekelne a Deck.
(Nem szeretnék feltétlen előnyt élvezni azzal, hogy személyesen tudok érte menni, ha az első jelentkezőé az elsőbbség) |
Bejelentkezés
Hirdetés |