Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nállam a mikrohullámú sütő trafójánál szebben világított!
Amikor már abba hagyta a világítást, a tarfó már nagyon füstölt, és olyan hangja volt mirt a frissen sütött, burgonyának. (persze szagra msá volt)
Lehet hogy mismokus adott el neki fa hűtőbordát.
Dohányozók figyelem!
Elektromos cigaretta
Mikor jön a processzoros változat?
Gondolok én a "károsanyag kibocsátásra, és hogy ezt EXEL függvényben mentse (MikroSD re), grafikonokkal jelezze ki, meg hogy mikor merül le az elem. (kivéve ha füstel müködik. )
Bemutatom nektek a világon a legolcsóbb fényforrást ami természetes fény. Nem egy erős de mégis fényt ad!! Nem volt egyszerü lefotoznom.Majdnem tök sötét kellet hozzá.kb 2 méterről a nokia tellefonom kijelző világítása adta meg a kör fényt.
Az eredeti kép adatai: Fókusz távolság 50mm, f-5,6 , expozíciós idő 13mp. Persze álványról, de alig találtam fókuszt így-is a sötétség miatt.
Ilyennel egy hete futottam össze az erdőbe éjjszaka. Gyerekebb koromban emlékszek hogy az udvaron is volt mindig 1-2. De ma már sehol.
Errefelé meg nagyon sok van! Korábban nem tudtam miféle, azt hittem, hogy megint el szállt egy atomerőmű.
mentem pihizni, jócakát mindenkinek
Üdv mindenkinek, láttam pár érdekes videót, pl mentos cola stb, (nah jó próbáltam is ) és most bezt szeretném :d csak nem vágom mi az a "sodium acetate" Mind1 aki tudja mi az irjon instant jég
Magyarországon is kapható vegyszerboltokban, talán nagyobb gyógyszertárban is meg lehet találni, nem engedélyköteles. Valamint olcsó kézmelegítőkben is ennek az oldata van (egy kis párnácska, ami akkor melegít, ha megnyomogatod). Egyébként jó kis anyag, túltelített oldatának a gyors kristályosodása nagyon látványos.
Biztos nemes fém, és az arany van befestve faszinűre
Azért ez durva, nem kicsit!
Idézet: „Kiffordítható” Legalább ennyiben ügyelhettek volna a helyesírásra!
Hiszen köztudott, náluk a legkissebb í-is számit!
Más: Észrevétel: Olyan pocsékul nézel ki mostanába! Iszol Te rendesen?
Sosem gondoltam volna, hogy a bank ilyen vidám munkahely! Már a fogadásnál kedvesen mosolyogtak, de mikor megtudták menyi hitelt szeretnék, kitört a röhögés!
Mennyit? 300Ft? vagy 300000000Ft?
Amúgy iszok rendesen.
Az utóbbi! :yes:
Öreg mama már tizedik alkalommal megy vissza az orvosához. -Doktorúr! Mondja már meg végre, mi van nekem? Csigám? Kagylóm? -Nem asszonyom! Rák! :yes: Elnézést, ha durva! Kérem töröjje! Egyebet nemtook mondani kérem kapcsojja ki!
Tény:
Ha azt akarjuk, hogy álmaink valóra váljanak, akkor ne aludjunk sokat! :eek2:
- Jean, fesse kékre a tetőt!
- Miért, uram? - Mert Kékestetőn akarok nyaralni.
Jean!
Igen, uram!? Tegye kérem az újságot a hűtőbe! De miért uram? Mert holnap is friss híreket akarok olvasni!
Egy pár kedvenc:
-Jean, ugorjon le a boltba tejért! - Igen uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.... Nagyon esik az eső, így a lord kiszól az udvarra: - Jean Te ázol odakint? - Dehogy teázom, be akarok menni! - Jean, mi volt odakint ez a csörömpölés? - Egy autó megpróbálta kiegyenesíteni a kanyart, uram. - És? - Az útszéli tölgy ezt másképp gondolta. - Jean, egy légy úszik a levesben! - Hozzak neki úszógatyát, Uram?
Tudta valaki hogy milyen jót lehet inni egy nagyTESÓ's 60W izzólámpából?
Egy baja azért van: addig nem lehet letenni amig kinem ittad az egészet, tehát erősen függőséget oko(-hat)! csak víz van benne, mert fiatalkorúak is nézhateik |
Bejelentkezés
Hirdetés |