Fórum témák
» Több friss téma |
Ötödszöri meg kitudja már hányadik újraindítás után már újraindítási gond nem lehet...
Az SHA hibáról már hallottam én is, és ez után, meg a windows agent telepítés után ugyan csökkent a hibák száma, de még mindig van... A 80092004 -es megszűnt ugyan, de a 80073712 még mindig fennáll... Egyébként azt sem értem, mikor már az ötvenedig foltnál tartottak, miért nem jutott egyik agytrösztnek sem az eszébe, hogy csak egybe kéne gyúrni az eddigieket, és egy fájlban kiadni, amiben benne van minden szükséges előfeltétel is. Nekik kéne tudni, hogy mihez mi szükséges. Ugyanezt eljátszani a századik, százötvenedik, kétszázadik (meg ki tudja már hány folt van ehhez a rendszerhez) javítás után is. Így most sokkal kevesebb szívás lenne ezzel az egész updattel is... Ráadásul kiadták a tízest, de már ahhoz is ki tudja hány javítás van, meg lesz még vagy tíz évig, de már a tizenegyesen dolgoznak, és az is kint van. Mégis mi a fenének, semmi értelme. Persze tudom, eladni, abból van a profit. Az egyszeri felhasználó meg vegyen új szkennert, nyomtatót, meg még ki tudja mit, mert ugyebár kedves mikrofos nem képes olyan rendszert fejleszteni, ami képes volna kezelni a régi mondjuk heteshez készült drájvereket... A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2022
Ha a kézi letöltéseken túl vagy és nem sikerült volna, akkor System Update Readiness tool szoftverrel próbáld ki, nekem amennyiben régen ilyen hibakód jött elő, pár hét után megfoltozta önmagát és minden frissítés rendben fel ment , ha ez sem segít törődj bele hogy a 7esen kihívás felrakni régi hardvert, amit használok a 11es rendszeren ismeretlen usb eszköznek látta a 7-es.
A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2022
Felraktad a windows update kliens aktuális verzióját, ahogy az előző hozzászólásomban írtam?
Amit elfelejtenek leírni, hogy érdemes a kliens telepítése után leállítani a szolgáltatást (net stop wuauserv), majd a windows mappán belülről kitörölni a softwaredistribution mappát, végül elindítani a szolgáltatást (net start wuauserv). A hibakódod a félig-meddig meglévő, de mégse teljesen jó frissítésre utal, azt meg így tudod javítani. Amúgy meg win10-nél pont azt csinálják, amit leírtál. 2 frissítésfajta van hozzá általában, az összegző és a biztonsági. Ezekből mindig elég a legújabbat feltenni, mert az tartalmazza a régieket is. A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2022
Sziasztok nem tudnátok segiteni hogy a hangerő ikon miért nem müködik?Win10.64 Se jobb se bal egérgombra nem reagál.De ha rámutat az egér akkor mutatja százalékban hol áll a hangerő
Vezérlőpultban keresd meg a hang beállításokat → vedd ki a pipát, hogy "hangerő ikon meglejenítése a tálcán" → "alkalmaz gomb" (ikon tálcáról eltűnik) → tedd vissza a pipát és ismét "alkalmaz" gomb (ikon visszakerül). Lehet, hogy csak meg kell masszírozni... Így már reagál az ikon a kattintásra?
A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2022
Win 10 nél nem találtam ilyen opciót.De tegnap lejött egy frissités és helyre állt a rend.Utálom a win.10-et.Csak a problémákat szüli.
Ha helyreállt, az jó. 10-ben is ott van a vezérlőpult, a start menü keresője kiadja.
Otthon próbálom kerülni a 10-et (máshol úgyis csak az van), 8.1-et használok, bár kérdés, hogy meddig támogatják még...
Sziasztok!
Van 2 gépem, nevezzük A-nak és B-nek. Szeretném mindkettőn a Facebook Messengert használni, de ez csak az "A" gépen hajlandó működni, a "B" gépen a kamerát nem indítja el, hanem hibát ír ki: indítsam újra a Chrome-ot (?). A kamera egyébként jó, a Skype-pal ugyanezen a gépen tökéletesen működik. "A" gép (ez jó): i5-6400 2,7 GHz, 8 GB ram, GA-Z170-HD3P alaplap, Logitech C270 kamera Win7 Pro 64 bit, Opera böngésző, Eset Internet security "B" gép (ez a problémás): i5-750 2,6 GHz, 4 GB ram, GA-P55-UD3L alaplap, EAH4350 vga, Logitech STX kamera Win7 Pro 32 bit, Opera böngésző, Eset Internet security A két gép hasonlóan van konfigurálva, a driverek frissítve vannak. A kamera engedélyezve van az Operában és az ESET-ben is. A két kamerát felcserélve az eredmény nem változik. Mi lehet itt a hiba?
Rakd fel az OBS-t és nézd meg abban meg tudod-e jeleníteni a kamerát, mint forrást, ha igen, akkor másik böngészővel próbálkozhatsz esetleg, de ez olyan, amit távolról nem lehet konkrétan megmondani.
Szerintem próbáld meg Chrome böngészővel a "B" gépen is, lehet, hogy az Opera nem tetszik a Messengernek.
Naja, ez a nyamvadt opera mostanában elég sokat sír.
Az oldalak 30-40% -át nem hajlandó egyből betölteni mert hibásnak véli. Csak a biztonsági figyelmeztetés figyelmen kívül hagyásával hajlandó tovább dolgozni...
Ez megint tanúsítványhiba ám... Nem kerestem utána, de ez alapján elég valószínű, hogy az opera is saját tanúsítvány tárat használ, ahogy a firefox, s ha az nem frissül (márpedig az csak a böngésző frissítésével szokott frissülni), akkor a benne lévő tanúsítványok egy része lejárhat, vagy csak hiányzik belőle egy újabb kiállító, ami miatt innentől nem tudja mihez érvényesíteni a weboldalak tanúsítványát.
Nagy kár, hogy a fejlesztők ilyen bugokat hagynak, pedig ma épp frissült is az opera...
Majd megpróbálom a Chrome böngészővel is.
Talán nem írtam eléggé egyértelműen, az Operával a Messengerben a kapcsolat létre tud jönni, hang van mindkét irányban, bejövő kép is van, csak a kamerát nem tudja indítani. Ha jól gondolom, akkor tanúsítványhiba esetén ennyire sem működne. A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2022
Ha legközelebb ilyen probléma van, vagy eltűnik egy ikon, vagy a tartalma, hozd létre, és futtasd ezt:
1. Notepad > bemásolni: taskkill /IM explorer.exe /F attrib -r -a -h -s %USERPROFILE%\AppData\Local\iconcache.db del %USERPROFILE%\AppData\Local\iconcache.db explorer.exe exit 2. Elmenteni pl "Eltünt ikon" néven, majd a kiterjesztést átnevezni cmd -re 3. Futtatható a fájl. Érdemes elmenteni.
A gépet utoljára használva működött de a minap a monitor már nem érzékelt semmilyen jelet a gép felől. Kábel nem sérült, csatlakozók nem estek ki. Ki találkozott már ezzel a problémával? Nem írok konfigurációt mert szerintem nem fontos. Ha a 2 monitor sem jelenít meg semmit akkor baj van.
Numlock működik? Ember nem fogja ebből megmondani neked...
Lehet VGA hiba (vagy bármi más: alaplap, CPU, RAM), most javítok egy ilyen Radeon RX470 Nitro-t, hogy a Freesyncel, 240 Hz-en hajtott monitoroktól megadta magát.
Mi világít a gépen és mi nem (DEBUG LED), mit reagál a bekapcsoló gomb megnyomására?
Azt hogy? A gyémánt mintás nitro szeret 12V kondin kiégni vagy vcore vrm robbanni, szintúgy nitro+ is vcore vrm ir3335-ön robban.
De a 470 nem is tudom tud-e 240Hzet kiadni a kimeneten, nemhogy amiatt elromolni. HDMI 2.0 elvben tudja már, de 470-en mit akar 240Hzen futtatni... A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2022
A tulaja mondta, hogy 240 Hz-es monitorai vannak, én meg elhittem neki, mert nem követem naprakészen az AMD vonalat, inkább nVida párti vagyok. Lehet, hogy BIOS moddal húzta ki belőle?
Érdekes ez a kártya, mert a PCIe csatlakozónál lévő 2db, 10A-es biztosíték elszállt annak ellenére, hogy mérhető zárlat nincs (a többi biztosíték rendben van, az IR3335-ök és a 4C10N-ek is). Ebédelek, aztán egerészek tovább. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2022
A biztosítékok biztosan nem mentek ki ok nélkül...
Persze, ezért nyomozok tovább. A VRM-eknél 36.4 ill. 17.3 Ohmokat mérek, azok is normálisnak tűnnek nekem.
A 240-et a monitor digasztápjáról olvashatta le..
Oda volt írva, tehát tudja..
Melyik vrmeken?
A fetek mögötti hátlapi mlcket nézd meg, sokszor repedtek. Akkor ez nitro+... A 17.3 a magtól bal lent lévő pex .9V? 2 segéd vrm is van, a vmem és az aux, ram márka és GB függő az értéke, 36 még jó is lehet. Pex, vcore, vmem feszültsége mennyi most? Ha minden fesz megvan a bizticsere utan akkor mlcket nézd át, meg tekercs bemenetet szkóppal, hogy az összes fázis megy-e. Ha minden megvan és nem indul, az a szívás csak. Ha pex 17ohm és nitro+ a kártya, akkor mag és vram hiba nem valószínű, szerintem vagy egy drmos szállt el vagy egy kondi repedt. RXet lehet, de nem érdemes biosmodolni, de radeon software is tudja húzni. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2022
"A 240-et a monitor digasztápjáról olvashatta le."
Félbe kellett hagynom mert közbejött más, de később megírom vagy felhívlak.
Véletlen nincs meg valakinek a Devices and Printers Metadata Authoring Wizard telepítőfájl -ja?
Nem találtam meg a neten, drága szeretett mikro***nk a régi oldalról eltávolította, és betette valami nem tudom mibe. Állítólag le kell tölteni valami nagy eszközkészletet vagy mit. Ha jól emlékszem egy *.msi telepítő... Ne már! A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2022
Moderátor által szerkesztve
Nem világít ha erre gondoltál.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |