Fórum témák
» Több friss téma |
Hajnalban kapcsolt be? Akkor a Windows frissíti magát (ki lehet kapcsolni).
Ha nem hajnalban, akkor a tápegység anomáliája, esetleg távoli ébresztés (Wake On LAN).
Köszi a választ!
Nem. Ez délelőtt volt. (akkor gondolom tápegység hiba is lesz, ahogy írod, azt is ki cserélem) . Ezt kétszer is meg tette.
És mit csinált, miután öntudatra ébredt?
Be kapcsolt a gép, mintha én kapcsoltam volna be. ,nyilván odáig jutott hogy kellett a jelszó.
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2022
"mit csinált, miután öntudatra ébredt?"
Elkezdett érdeklődni John Connor holléte felől... A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2022
Eszközkezelőben kapcsold ki az egérnél, billentyűnél (energia gazdálkodás) hogy bekapcsolhatja a gépet...
lehet meglökted/rezgetted az egeret, asztalt
Ok, köszi szerdán meg is próbálom, majd jelzem.
Igencsak meglepődnék ha nekem csinálna ilyet a PC, hogy magától bekapcsol, mivel mindig kikapcsolom a hosszabbítóján a főkapcsolót Viszont amikor a főkapcsolót bekapcsolom, akkor bekapcsol magától, de azt meg azért, mert direkt így állítottam be.
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2022
BIOS -ban állítható, hogy mit csináljon a gép hálózati feszültség kimaradása után. Egy feszültség lehúzás után jogosan indul, ha az van beállítva, hogy induljon el.
Ha ne talán az van beállítva hogy a power gombra elalszik, esetleg hibernál akkor usb-s eszközök is felkölthetik, ha nincs ez nem feltétlen táp hiba lehet csak a kapcsoló olykor huncutkodik, én azt is megnézném
Segítséget szeretnék kérni.ASUS laptopot vettem egy külföldi honlapról. Indult,bővítettem a ramot,és raktam bele SSD-t. Telepítettem,és szépen ment. Viszont ki akartam takarítani,és így kivettem az alaplapot,kitakarítottam,pasztáztam,és azóta nem tudom elindítani. Nem csinál semmit. Sem aksiról,sem tápról. Többször is átnéztem,és nem tudom mi lehet? Semmi nem világít,viszont az aksinál van áram,és valószínű tölti,de semmi semmit nem jelez. Mit szúrhattam el?
Mod: Áthelyezve a feleslegesen nyitott "ASUS X555L nem indul" témából. A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2022
Moderátor által szerkesztve
Kedves Moderátor.Köszönöm az áthelyezést,és elnézést kérek hogy nem voltam elég pontos.
Remélem ,hogy valami ötletet fogok kapni . Még egyszer köszi.
Érdekes hiba, ha semmit nem törtél el, sértettél meg a panelon, mennie kellene. Apró ellentmondást érzek, miszerint tölt, de semmi nem világít. Ha valóban tölt, a lednek világítania villognia kellene.
Ha nem világít, villog, akkor meg elvileg nem tölt, max csak az akkufeszt méred. Ez alapján szakadt törött tápvezeték, rossz tápegység, teljesen merült akkut tudnék elképzelni. Lehet még kontakthibás tápcsatlakozó, esetleg törött tápcsatlakozó forrasztás, vagy törött tápgomb forrasztás. Első nekifutásra ezeket kellene ellenőrizni... A hibás tápgombot kifelejtettem, azt áthidalással ellenőrizheted. A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2022
"Viszont ki akartam takarítani,és így kivettem az alaplapot,kitakarítottam,pasztáztam,és azóta nem tudom elindítani."
A megoldás a részletekben rejtőzhet: pontosan mit csináltál és milyen eszközöket ill. anyagokat használtál? Pl. statikus feltöltődés ellen védekeztél? Minden szalagkábelt rendesen visszadugtál és rögzítetted őket a csatlakozó lezárásával ahol kellett? Minden csavart a hozzá illő mélységű menetbe csavartál? Stb...
Bekapcsolót hosszan nyomva eltűnik kb 20s után az always on 3 és 5V?
Indító gombon megvan a 3.3V, indításra egész pontosan mi történik, labortápról indítva akku nélkül az áram nő?
És ugye elektromosan szigetelő tulajdonságú pasztát használtál? Vagy ha nem akkor vékonyan, csak a CPU/GPU tükörfényes felületére jutott belőle?
Ha már "LAPTOP", akkor az ide való lenne!: https://www.hobbielektronika.hu/forum/laptop-javitas-tuning
Nem létezik vezető hővezető paszta, még a legtöbb alu vagy grafit tartalmú paszta ellenállása is bőven megaohm fölötti. A hordozón meg leginkább tápszűrő kondik vannak, amik miliohm/ohm nagyságrendű terhelésen vannak. Csak a folyékony fém okozna ilyesmi gondot.
Higany?
Nem, valami galliumos retek. Szívás, mert ha ónra kerül, azzal keveredik és lehullanak az alkatrészek, meg ónszívó szalaggal sem lehet rendesen leszedni és a pákahegyet is megeszi, ami JBC-nél 15k.
Csak nem erre gondoltál?
https://www.thermal-grizzly.com/en/products/26-conductonaut-en 3.200 Huf-ért is kapható kiskerben és a leírása szerint nem lehet használni alumínium hűtőbordához...
Helló!
Phoenixcard nincs meg valakinek véletlenül? Három verziót is kipróbáltam, de nincs egyiknél sem szöveg. Nem értem miért... Esetleg valaki ha megnézné nála van e...
3.1.0 hibátlanul feliratozott menükkel indult el win11-en.
Na ez kafa, pedig állitólag W7 -en is mennie kellene...
Nincsen letiltva valami bővítmény a masina"gyorsítása" érdekében?
Nem tudom ilyen bővítményre gondolsz...
Próbáltam a régi PIII gépemen WXp -n ugyan ez a helyzet, nincsenek feliratok... A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2022
Ha csak az android driver-t nem hiányolja amit a weblapjukon ír aor nem tudom mi hiányozhat neki a 7-esből ami megvan a 11-ben, más ötletem nincs.
Kipróbáltam egy harmadik gépen is azon szintén W7 van, ott sincsenek szövegek.
Azért feltételeztem, hogy valami a programmal lehet. Ez már paranormális. Még kipróbálom a tableten, azon W10 van... A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |