Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Mágneses szobabiciklinek egyik napról a másikra eltűnt az ellenállása. Mi lehet a probléma? Megpróbáltam szétszedni, de nem haladok a szereléssel. Tudtok esetleg szerelőt ajánlani?
Mit nem tudtál szétszedni: az elektronikát vagy a biciklit? A legtöbb bringa 14-es kulccsal szerelhető (pedál és társai). Egyébként valószínűleg a mágnest mozgató motorral vagy annak a vezérlésével lehet valami, tehát mindenképpen le kell hozzá bontanod a burkolatát, hogy hozzáférj.
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2022
Sziasztok!
Van egy Robust Comfort szobabiciklim, de az adaptere sajnos nincs meg. Neten nem találok róla semmit. Nem tudjátok esetleg, hogy milyen adapter kéne hozzá, hogy tudjam használni? Köszi a segítséget!
Esetleg azt nem tudod, hogy milyen modell?
Szia!
Tegyél fel a csatlakozó aljazatról egy jól kinagyított képet - hátha látható pl. "12 V" vagy hasonló írás, a polaritás ( sem mindegy ) jele, stb. A megvilágításról ne feledkezz el, mert a feketén a fekete nem mindig látható rendesen.
Üdv!
Ezekben általában Chang Yow vezérlők vannak, azok pedig 6V / 1A-ról vagy 9V / 1A-ról működnek. Próbáld ki egy 6 voltos táppal (palást a negatív, tüske a pozitív), aztán ha nem megy akkor jöhet a 9 voltos.
Köszi az eddigi válaszokat!
A modell száma: Robust Comfort (26595). Mellékeltem a fotót a csatlakozó aljzatról.
Akkor tudsz mindent már.. 9 voltos adapter kell, ami tud 1 ampert ( 1.000 mA ).
A középső (lyuk ) érintkezője lesz a pozitív. A kérdés már csak az, hogy melyik dugó fér be, mert sok fajta méretű van. Ezt 2-3 félével ki kellene próbálnod, melyik illeszkedik "húzósan".
Van olyan táp, amin egy tolókapcsolóval állítható a kimenő feszültség, polaritást is lehet váltani és 2 "anya" dugója is van - vagy külön vehetsz hozzá egy kis készletet.
Sziasztok! Lehet hülye kèrdès lesz, de a szalagfèkes szobabicikli fokozatait lehet manuálisan állítani? Kaptam egy Crane 38807 Studio Ergometer nevezetű bicajt, de hiányzik róla a kijelző ès így nem tudom vezèrelni. Jo lenne legalabb 2-vel nagyobb fokozatra venni, mert igy nagyon könnyű tekerni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |