Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   129 / 3593
(#) titi válasza huba hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Előbb-utóbb majd megunja, és rájön, hogy mégiscsak a gogle-t és a wikipédiát kellett volna kérdeznie...
Idézet:
„googlét és wikipediát ne ajángasa senki, mert arra idegbeteg leszek.”
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Majd ad neked Zoli! Csak találjon ide!... :eplus2:
(#) titi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Mindenesetre én meguntam. megyek tentélni, majd holnap megnézem a feleményeket.
Üdv, és jó pihit mindenkinek!
(#) wg_kezdo válasza KTobi hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Naugye a telihold.
Köv. feladat rögzíteni minden objektumot az égen )))
(#) Norberto válasza wg_kezdo hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Majd tehetnél fel pár jól sikerült képet!
(#) Topi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Múltkor engem is elkapott a fotózás este. A digit gépemen be lehet állítani hogy x másodpercenként / x percenként automatikusan készítsen egy képet.
Rengeteg ilyet szoktam készíteni. Beteszem hogy 25mp-enként készítsen egy képet, otthagyom pár órára majd az elkészült képeket letöltöm és videókén összefűzöm. Nagyon jó ahogy "mászkálnak" a csillagok, vagy vonul a vihar.
Rengeteg ilyen felvételem van már.
(#) vtsoftware válasza titi hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Bocs a sok smiley-ért de én most /pillanat, szanaszét röhögöm a "zagyam"...
Ez hihetetleeeen. Nagyon komoly... :eek2:
Erre gondolok
(#) Tomi20 válasza vtsoftware hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Heló

Úgy látom még mindenki alszik, nem nagyon pörög a HE. Aki nemrég ébredt, annak jó reggelt!!! :fogmosas:
(#) Gery válasza vtsoftware hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Erre emlékszek! Elég kemény volt, de ilyen egy idiótát! Még én se akartam elhinni amit csinál, azt hittem sokáig én értek félre valamit
(#) kobold válasza Gery hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Nálam tegnap ez a kolléga szakította el a cérnát... Többször mondták már a modok, hogy ne önbíráskodjunk meg ne szóljunk be, inkább hagyjuk az egészet, de néha nem tudom megállni szó nélkül
(#) wg_kezdo válasza Norberto hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

, nem is rossz ötlet na majd a teleszkópommal.
(#) Georgee válasza szamóca hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Idézet:
„Van itt esetleg egy orvos?”
Erre annyit mondok hogy kéne ide egy orvos van pszichológus aki elmagyarázza egyeseknek mi az a kereső stb. Vagy esetleg valami panasszal oda fordulhatnak, pl megrázott a 1.5 voltos elem vagy kivettem a szentjános bogárból az akkut de nem jó az MP3 lejáccómba. Röviden ennek a dokinak lenne dolga
(#) Georgee válasza Georgee hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Még egyszer hozzá kell szólnom csak utólag na ezért boccs . Ez nagyon veszett lett :d egyre többet röhögök ezeken, vannak emberek akik lelkesen dolgoznak valamin amihez nem értenek és utánna segítség kell, 1, nem ért az elektronikához 2, magának ad igazat és nem a hozzáértőnek 3, ezek után képes
Idézet:
„csicskázni a másikat”
. Ennyi erővel csoda hogy senki nem kérdezte meg hogy ha az anyósba 25kV-ot vezetek elég vagy világít.... Amugy nem lenne rossz egy téma ahova a legbetegebb hozzászólások átkerülnének (már ha nem lenne sértő)
(#) Norberto válasza Georgee hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Elég(gé) világít
(#) Kovidivi hozzászólása Júl 19, 2008 /

Miért van az, hogy az utorrentem folyamatosan tölt le valamit, max. sávszélességgel, mikor monden torrent le van állítva??? esetleg frissítené magát? erre rá szokott kérdezni, tudtommal. vagy esetleg egy backdoor-om nyitva van, és most szed le valaki valamit a gépemre? Köszi!
(#) feki00 válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Lehet hogy nem mindent látsz mert vannak torrentjeid amik más label alatt vanna és azok futank. Kattints az "active" labelra ott lesz valami ami fut.
(#) Kovidivi válasza feki00 hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Köszi! nem emlékeztem, hogy valaha is állítottam volna a labeleken... valaki belenyúlt a gépembe :@
(#) feki00 válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Szívesen, ha csak te használod a gépet állíts be jelszót. :hehe:
(#) Kovidivi hozzászólása Júl 19, 2008 /

Sziasztok!
Valaki jártas esetleg a Hyundai Pony típusú személygépkocsi szétszedésében? Szeretnék a rádiómagnóhoz hozzáférni, de nem akar lejönni a műanyag borítása a műszerfalnak... a csavarjai úgy el vannak dugva, hogy csak na (egyik a hamutartó mögött, másik pedig a vészvillogó kapcsoló mellett található kapcsolósor alatt található...)
Köszi a segítséget!
(#) Frankye válasza Norberto hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Eléggé világít, de csak rövid ideig... :hehe:
(#) Frankye válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Használj nagyobb kalapácsot! (Murphy törvénykönyve)

(Bocs, de nem bírtam kihagyni... :hehe: )
(#) huba hozzászólása Júl 19, 2008 /

Ma éjjel megyek országos elektrónika versenyre. Megbróbálom az itt szerzett összes tudásom hasznosítani majd meglátjuk mi lessz.

Már látom milyen lemaradást kell bepótoljak egy hét után...
(#) Norberto válasza huba hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Ha használhatsz közben közönség segítségét, mi itt leszünk folyamatosan!
(#) Frankye válasza huba hozzászólására (») Júl 20, 2008 /

Hajrá, hajrá! Sok sikert!

(Aztán nehogy szégyent hozz a fejünkre! :hehe: )
(#) Lucifer válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 20, 2008 /

Mi nem tetszik rajta?
Az hogy 5.3 GB használt, és a gyökér csak 2,5 GB?
Az fs kapacitásába nálam beleszámolja az összes partíciót. A gyökérbe meg nem.
(#) Kovidivi válasza Frankye hozzászólására (») Júl 20, 2008 /

Remélem nem kell használnom a Te tipped Viszont, ha valaki tudna, jó lenne egy kis segítség...
(#) sound.man hozzászólása Júl 20, 2008 /

Nah bedöltem ennek a hülye msn vírusnak Most tettem újra a gépet.
(#) wg_kezdo válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 20, 2008 /

Nincs véletlenül URL, KÉP vagy egyéb dolog benne?
Akkor szokott eltűnni a küldés gomb, ha ismét rákattintasz a megfelelő gombra akkor visszamászik.
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 20, 2008 /

Nah vagy az URL gomb az is eltünteti. Amúgy nekem régen csinált ilyet amikor még az IE-t használtam akkor azt csináltam ilyenkor h kimásoltam a szöbeget és kiléptem aztán megnyitottam megint ha ott volt a küldés gomb bemásoltam és küldtem. Általába nekem az IE-nél valahogy nem jó helyen hozta ki vagy mi volt nem emlékszem már amikor még nm töltött be teljesen akkor gyorsan mindig arébb húzta. Operát jobban szeretem ezzel még nem volt ilyen gond
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 20, 2008 /

Ez most a Linux? Nézetbe a nagyításba nem tudod lejebb venni? Nekem nem ez volt a baja...
Következő: »»   129 / 3593
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem