Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Boldog Szülinapot ! :wave:
Azt hiszem visszaestem.
egész nap egy kis villogót akarok csinálni és sehogy sem jön össze. Csak 100µF-es kondim van és valahogy nem akar működni. Ez már kimeríti a telihold van és azért nem sikerül esetét.
Olyan nincs, hogy nem megy, viszont pont ebben a témában tilos az elektronikáról beszélni
Itt a helye
Jaa, nem megoldást kerestem csak ki akartam kiáltani, hogy visszaestem.
Na meg, hogy megint telihold van. És ilyenkor minden megtörténhet.
Ikyenkor sokminden meg is történik. Jó egy éve van már faggatva a számítógépes üzlet főnöke, hogy van-e szemete? No mostmár miután feladtuk ma voltunk nála gép ügyben, és szólt, hogy van egy "kisebb" rakás. Puposan lett pakolva nagyapám pókkocsija (ha még valaki tudja, azokat a régi gázpalackokat , no abból megy bele 6 darab fekve). Egy doboz régi billentyűzet, két doboz CD/DVD (majd csinálok statisztikát), fél tucat nyomtató, egy rakás monitor, meg egy dög (21-24"os?). A többire már nem emlékszem, majd csinálok leltárt mi is van. Van még régi floppy is (5,25") Egy időre van mit bontanom.
Üdv. Tóbi
ÁÁÁÁ de jó már akkor most neked. Bár nekem lenne ennyi lomom.
Kb most úgy tudlak elképzelni mint Dagobertbácsit. Csak itt más az úszóközeg...
Én meg már két éve nem tudok szerezni egy kidobandó DVD írót. (Nincs valakinek véletlenül?)
Működésképtelen? Mert ez mind az (legalább is, nem tökéletesen működik), hiába, már annyira uszik az üzlet, hogy már a fedett terasz is tele lett nekik monitorokkal (három sorba egymásra pakolva). Örülj, ha ez a két év alatt nem ment tönkre a sajátod. Ha kell, szivesen adok, csak kicsit gond az eljuttatás, van vagy 30 darab, CD/DVD vegyesen.
Majd csinálok képeket, a gyors kivégzésről, mert ez sokáig nem állhat így, anyám kihajít a házból.
DJ WE nevű kedves és kultúrált felhasználónk, Warn-ban idézett és folyton frissülő aranyköpései honnan vannak?
Lenne egy B betűvel kezdődő javaslatom, mert ez már fáj!
Innen: Bővebben: Link
Ja akkor jól emlékeztem, hogy az övé volt ez a kreatív téma is...
Idézet: elolvastam a témát meg a WARN-n ban lévő szöveget háát a moderátori hozzászólás után elkapott a röhögőgörcs . Lazák nagyon a modik :d ez teccik „Covox hangkártya”
Én nem tudom magam ilyenen felhúzni. Ha valaki ennyire K.O. akkor azon már én is csak nevetek.
Ettől kevesebbért is repültek már....
Mindenesetre érdekes figura. Van itt esetleg egy orvos?
Fú, ez nagyon durva topic volt. Nehezen tudom elhinni, hogy valaki ennyire kretén legyen, és ne csak "poénból" írogasson ilyesmiket, mint amiket DJ WE.
Mellesleg én anno hallgattam két LPT porton sztereo Covoxot, egész jól tudott szólni. Persze a 8 bit az csak 8 bit, nagy a kvantálási zaj, kicsi a dinamika, de 44kHz-cel meghajtva már nem volt olyan vészes. Dehogy mit keres 2008-ban egy Covoxos kérdés itt, azt végképp nem tudom hova tenni...
Nem vagyok orvos, de szerintem kezelhetetlen...
Megváltozott a szégyenlistával egyidőben a warn téma.
Ha valaki figyelmeztetve van, nem csak a neve mellett lát kis háromszöget, hanem szép nagyban minden oldal tetején piros hátteren fehér betűkkel a figyelmeztetés szövege. Borszaztóan bosszantó tud lenni. Mialatt fejlesztettem, kipróbáltam és rettentő zavaró... De nembaj. Ez a cél
Gondoltam, finoman megkérdem, jó helyen jár-e, erre majdnem lenyelt keresztbe.
Nem is mertem többet írni abba a topikba... Erről egy régebbi eset jutott eszembe...Bővebben: Link
Igen, még él az emlékezetemben. Szép kis történet az is.
Idézet: „Én nem tudom magam ilyenen felhúzni. Ha valaki ennyire K.O. akkor azon már én is csak nevetek.” Ezzel én is így vagyok! Jobb, mint egy másfél órás vígjáték!
Borzasztó zavaró valóban ez a vörös széles csík ott felül... már így 5 másodperc után is!
A netrádiós hozzászólásai durvák voltak Miért nincs több adat róla, megnézném iwiwen
|
Bejelentkezés
Hirdetés |