Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Előbb-utóbb majd megunja, és rájön, hogy mégiscsak a gogle-t és a wikipédiát kellett volna kérdeznie...
Idézet: „googlét és wikipediát ne ajángasa senki, mert arra idegbeteg leszek.”
Majd ad neked Zoli! Csak találjon ide!... :eplus2:
Mindenesetre én meguntam. megyek tentélni, majd holnap megnézem a feleményeket.
Üdv, és jó pihit mindenkinek!
Naugye a telihold.
Köv. feladat rögzíteni minden objektumot az égen )))
Majd tehetnél fel pár jól sikerült képet!
Múltkor engem is elkapott a fotózás este. A digit gépemen be lehet állítani hogy x másodpercenként / x percenként automatikusan készítsen egy képet.
Rengeteg ilyet szoktam készíteni. Beteszem hogy 25mp-enként készítsen egy képet, otthagyom pár órára majd az elkészült képeket letöltöm és videókén összefűzöm. Nagyon jó ahogy "mászkálnak" a csillagok, vagy vonul a vihar. Rengeteg ilyen felvételem van már.
Bocs a sok smiley-ért de én most /pillanat, szanaszét röhögöm a "zagyam"... Ez hihetetleeeen. Nagyon komoly... :eek2: Erre gondolok
Heló
Úgy látom még mindenki alszik, nem nagyon pörög a HE. Aki nemrég ébredt, annak jó reggelt!!! :fogmosas:
Erre emlékszek! Elég kemény volt, de ilyen egy idiótát! Még én se akartam elhinni amit csinál, azt hittem sokáig én értek félre valamit
Nálam tegnap ez a kolléga szakította el a cérnát... Többször mondták már a modok, hogy ne önbíráskodjunk meg ne szóljunk be, inkább hagyjuk az egészet, de néha nem tudom megállni szó nélkül
, nem is rossz ötlet na majd a teleszkópommal.
Idézet: Erre annyit mondok hogy kéne ide egy orvos van pszichológus aki elmagyarázza egyeseknek mi az a kereső stb. Vagy esetleg valami panasszal oda fordulhatnak, pl megrázott a 1.5 voltos elem vagy kivettem a szentjános bogárból az akkut de nem jó az MP3 lejáccómba. Röviden ennek a dokinak lenne dolga „Van itt esetleg egy orvos?”
Még egyszer hozzá kell szólnom csak utólag na ezért boccs . Ez nagyon veszett lett :d egyre többet röhögök ezeken, vannak emberek akik lelkesen dolgoznak valamin amihez nem értenek és utánna segítség kell, 1, nem ért az elektronikához 2, magának ad igazat és nem a hozzáértőnek 3, ezek után képes
Idézet: . Ennyi erővel csoda hogy senki nem kérdezte meg hogy ha az anyósba 25kV-ot vezetek elég vagy világít.... Amugy nem lenne rossz egy téma ahova a legbetegebb hozzászólások átkerülnének (már ha nem lenne sértő) „csicskázni a másikat”
Miért van az, hogy az utorrentem folyamatosan tölt le valamit, max. sávszélességgel, mikor monden torrent le van állítva??? esetleg frissítené magát? erre rá szokott kérdezni, tudtommal. vagy esetleg egy backdoor-om nyitva van, és most szed le valaki valamit a gépemre? Köszi!
Lehet hogy nem mindent látsz mert vannak torrentjeid amik más label alatt vanna és azok futank. Kattints az "active" labelra ott lesz valami ami fut.
Köszi! nem emlékeztem, hogy valaha is állítottam volna a labeleken... valaki belenyúlt a gépembe :@
Szívesen, ha csak te használod a gépet állíts be jelszót. :hehe:
Sziasztok!
Valaki jártas esetleg a Hyundai Pony típusú személygépkocsi szétszedésében? Szeretnék a rádiómagnóhoz hozzáférni, de nem akar lejönni a műanyag borítása a műszerfalnak... a csavarjai úgy el vannak dugva, hogy csak na (egyik a hamutartó mögött, másik pedig a vészvillogó kapcsoló mellett található kapcsolósor alatt található...) Köszi a segítséget!
Eléggé világít, de csak rövid ideig... :hehe:
Használj nagyobb kalapácsot! (Murphy törvénykönyve)
(Bocs, de nem bírtam kihagyni... :hehe: )
Ma éjjel megyek országos elektrónika versenyre. Megbróbálom az itt szerzett összes tudásom hasznosítani majd meglátjuk mi lessz.
Már látom milyen lemaradást kell bepótoljak egy hét után...
Ha használhatsz közben közönség segítségét, mi itt leszünk folyamatosan!
Hajrá, hajrá! Sok sikert!
(Aztán nehogy szégyent hozz a fejünkre! :hehe: )
Mi nem tetszik rajta?
Az hogy 5.3 GB használt, és a gyökér csak 2,5 GB? Az fs kapacitásába nálam beleszámolja az összes partíciót. A gyökérbe meg nem.
Remélem nem kell használnom a Te tipped Viszont, ha valaki tudna, jó lenne egy kis segítség...
Nah bedöltem ennek a hülye msn vírusnak Most tettem újra a gépet.
Nincs véletlenül URL, KÉP vagy egyéb dolog benne?
Akkor szokott eltűnni a küldés gomb, ha ismét rákattintasz a megfelelő gombra akkor visszamászik.
Nah vagy az URL gomb az is eltünteti. Amúgy nekem régen csinált ilyet amikor még az IE-t használtam akkor azt csináltam ilyenkor h kimásoltam a szöbeget és kiléptem aztán megnyitottam megint ha ott volt a küldés gomb bemásoltam és küldtem. Általába nekem az IE-nél valahogy nem jó helyen hozta ki vagy mi volt nem emlékszem már amikor még nm töltött be teljesen akkor gyorsan mindig arébb húzta. Operát jobban szeretem ezzel még nem volt ilyen gond
|
Bejelentkezés
Hirdetés |