Fórum témák
» Több friss téma |
Kedden már nyitva vannak.
Ezeket már átnyálaztam. Hestore, Lomex, Árwill, HQ-ban elég szegényes a kínálat TO3-ból. Vagy nincs párja, vagy nincs is. Ezek közül melyiknek mi a komplementer párja? BU208-ASZ1017?Azért próbáltam úgy kérdezni: "Ha valaki épített be ilyesmit, vagy ötlete van"
A BU208, és az ASZ1017 sohasem lesz komplementer páros, mert az egyik szilícium, a másik germánium.
A komlementer pár amúgy is nehéz dolog, mert csak azok jók, amelyeket eredetileg is így gyártottak pl. BD249C - BD250C (ugyan nem TO3 -as, de be lehet szuszakolni az eredeti helyére) De kapható a HEstore -ban MJ1003/15004, ezek kicsinység combosabbak, de az nem szokott ártani.
Köszi! Ezt is néztem már de az ára nem olyan jó.
Köszönöm! Az jó lenne de annak az áráért hifitornyot adnak kiszolgáló személyzettel együtt. 4 tranzisztorért 20 ezer+posta nekem sok.
Tudok. Onnan akartam venni, de kisfelhasználóknak nincs már kiszolgálás.
A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2024
Köszönd a postai szolgáltatásnak amire rá lettek kényszerítve a nem céges vásárlók miatt. Lesznek még sok ilyen cég hamarosan.
Azután meg majd csodálkozzanak, ha a helyüket elfoglalják a kinaiak.
Ez egyre elkerülhetetlenebb. 2 kosz tranzisztorért 10000ft kicsit sok, ami a TME-nél 900ft/db, de az meg már nem szolgál ki. Vagy leáll az ember a hülyeségeivel, mert itt ésszerű áron semmi nem kapható (de inkább semmi nem kapható sehogy), vagy a kínait tömjük pénzzel.
Mi is a mult héten Németországban voltunk. Elképesztö az áruhiány még legluxusabb boltokban is. ( nemcsak elektronika). A nejem valami ruhát meg cipöt szeretett volna venni - nem sikerült. Az olcsobb boltokban meg elképesztöen rossz volt az áru minösége ( a nejem szerint rongy). Én már honapok ota egy ujabb jobb camcordert keresek, semmi kinálat, illetve ami van az meg sem közeliti a 10 éves gépemet sem a minöségben sem a felszerelésben.
Szerbusztok. hol tudok sprint layounet telepitő lemezt venni.
Antikzsolt jól mondta, a kötelező postai csomagküldés miatt van, aminek a bevezetési határideje március 28...
(De csak felfüggesztést írnak úgyhogy lehet hogy idővel újra visszatérnek.) A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2024
Kösz az infót, így már értem...
Sok vásárlót azért nem fog vonzani az MPL,legalábbis ahogy nézem a HE store szálítási díjszabását...
Volt szerencsém néhány olyan "egzotikus" futárcéghez is, akikre döglött cementen kívül mást nem mernék rábízni szállítási céllal
A tavalyi évben 390 postai szolgáltatást vettem igénybe(csak kifelé) Ebből 16 tűnt el nyomtalanul amiből 1 könyvelt küldemény volt 2 utánvétes. Ami nekem dupla postai szolgáltatást és munkát jelentett. A posta csak megrántja a vállát. Akkor mennyire is megbízhatóak?
A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2024
Ezért szoktam értékmegjelöléssel küldeni: ha elhagyják, akkor fizessenek (vastagon). Na ilyen csomagom még nem tűnt el... (másmilyen már igen - és igen..., azt egyszerűen elintézik egy vállrándítással: hogy így jártál ***)
Ejnye! A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2024
Moderátor által szerkesztve
Én újra regeltem. Vásárlójuk vagyok legalább 15 éve. Elvileg valahol az adószámom is ott kellene legyen, de azt írták, magánként vagyok nyilvántartva. Így meg se lehet nézni a katalógusukat. Hogy mégis megoldódjon, regeltem újra, adószámmal, elvileg rendben...
Az eddigi megrendeléseimet - kedvencek - azért még az előző reggel meg tudom nézni.
Ezek szerint már a Magyar posta is valamelyik újmagyar lovag tulajdonában van?
Azt mondta a lányom, csak opciónak kell feltüntetni az MPL-t, nem kötelező használni.
Ahogy a vasutasok mondják: "ami késik, az még jöhet" ...
Ha egy cég viszont nem szeretné a postát használni szállításra bármilyen okból kifolyólag, és a kötelezően feltüntetett opciók közül Jolánka néni a 3 ellenállást mégis azzal kéri, akkor azzal kell neki küldeni, vagy nem szolgálnak ki Jolánka néniket. A TME ez utóbbit választotta.
Rosszul fogalmaztam, mert csak mint lehetőség kell feltüntetni.
Akkor egyszer se biztos, hogy emiatt léptetik le a magánzókat. Ha kevés a boltos és sok apróság megrendelés fut be, gazdasági megfontolás is lehet és csak véletlen, hogy ehhez a mi van időpont, kötötték a bevezetést. Végül is majdnem mindegy, esszük, vagy nem, ez van.
Akkor oda, ahol csak az MPL szerepel, oda meg kötelezően tüntessék fel a többi futár céget.
Ne legyen már kötelező. A piac döntse el.
Megoldják...ki kéri több mint dupláért a Postával?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |