Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Akkor a legfrissebb információk és becslések alapján:
boyscout -> Megyek tutira -> Saját autóval -> ??? Gafly -> Megyek tutira -> Saját autóval -> Ott alszok Granpa -> Megyek tutira -> Közösségi közlekedéssel -> Ott alszok Jani1987 + 1 fő -> Megyek tutira -> Elvisznek -> Ott alszok nagy hoho -> Megyek tutira -> Elvisznek -> Ott alszok nyamnyam -> Megyek tutira -> Saját autóval, viszem Zsomborékat Pucuka -> Megyek??? Sucuka -> Megyek SZS + 1 fő -> Megyek tutira -> Saját autóval -> Ott alszok Udvari Zsombor +1 fő -> Megyek tutira -> Elvisznek Ezzel már átléptük a tizes bűvös határt. ![]() Zsombor, utána tudsz nézni a múzeumoknak, mint helyi lakos? bbb: Bocsánat a korai publikálásért, de nagyon jó. ![]()
Idézet: Azt tudom, hogy:„Zsombor, utána tudsz nézni a múzeumoknak, mint helyi lakos?” ‒ "televíztó és rádió múzeum" telefonálást igényel, mert nincs mindig nyitva ‒ "Balatoni múzeum" helyszínen pénztárnál megváltott belépőjegyhez kötött ‒ "major múzeum" nem tudom, hogy rendezvényeken kívül hogyan szokott működni, lehet, hogy valahogyan belépőjeggyel is be lehet jutni ‒ a kastély parkja szabadon látogatható, de a pálmaház és madárpark meg maga a kastély megtekintése belépőjegyhez kötött ‒ lehetőségként a Balaton parton is lehet sétálni ‒ a Becehegy megállónál is van egy kisebb besétálható terület Jelenleg ennyi jut eszembe, a múzeumok rajta vannak a Google Térképen is.
Tematikus fórumként, a magnó és rádió múzeumot gondolnám.
Való világban élve, szerintem mire Granpa csinál szombaton kaját, addigra legfeljebb a Szépkilátó és Batsányi kilátó jöhet számításba gyalogosan, mert addigra már mindenki jól bepáleszol (ha hoz valaki).
Nyugi, lesz mit inni.
A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2024
A "rádió és televízió múzeum" a sétálóutca kastély felőli végénél van, érdemes előtte telefonálni, hogy biztosan tudnak-e fogadni.
Még rajta vagyok az ügyön, hogy találjak egy sokkal jobban felismerhető változatot, amit utána átrajzolhatok, hogy "pólóravaló" meg plakátos lehessen.
Viccesnek mindegyik vicces, amit sikerült generálni, csak nem igazán hasonlít ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2024
Így van, ez a terv, valószínűleg vonat/bringa kombó lesz a közlekedési eszköz.
Kultúrprogram akkor lészen, ha valaki megszervezi.
Az nem én vagyok. ![]()
Hát, én sem vagyok az, csak megadtam az információkat, amiket kérdeztél.
Ha esik az eső, akkor is kell valamit csinálni.
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2024
Idézet: „Ha esik az eső, akkor is kell valamit csinálni.” Elvileg nem probléma, mert: - Egyfelől addigra régen felszerelésre kerül az esővédő polikarbonát hullámlemez, - Szomszédasszonytól átkerül a partisátor, Becehegy leánykórus, miazmás. - Fűnyíró trakort beröffenteni, ha Szikoratépernek sem sikerül, akkor szétszedni, összepakolni neki... Hidd el, sok dolog/csoda van ottan...
+1 Most jött szembe, naná hogy megpróbáljuk megoldani, hogy ott legyünk
![]()
Ez most egy igen akart lenni, és ha az, akkor az "ünk" számszerint mit jelent?
![]()
Oké. Akkor felhívom hétfőn (ha sikerül) a rádiómúzeumos embert. Úgysem voltam 18 éve. Szombaton ebéd utánra tervezem, azaz du 2-3-4 közt. Úgy jó? Utána még lehet (sőt: KELL) kilátó B.györökön, stb.
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2024
Meg a magnósat is, hamár kézben van az a telefon.
![]() Amúgy hogyan jutunk el, merthogy mindenki hoz páleszt, és már felkelés után "előfertőtlenítést" tartunk, ebéd előtt a jó emésztésére, utána meg "csapatónak". Közben pedig folyamatosan csurog a "Becehegyi kétemberes". ![]()
Igen, ez egy igen. Jeleztem is a szavazásnál!
Egyedül megyek. Elnézést a királyi többesért. Bocsánat ha kelekótya vagyok...
No, dehát a rádiómúzeum az bizony már a rádió-magnó múzeum, én úgy láttam. Volt (és van) a rádiómúzeum, és a magnómúzeum dolgait is megörökölte. De hétfőn (azaz holnap) kiderül, ha sikerül felhívnom. De ezt csak munka után teszem, addig kis türelmet kérek.
A szavazás részleteit nem látjuk, az csak egy indikátor arra vonatkozóan, hogy mégis nagyjából mennyien jöhetnek. Öt, ötven, ötezer? Ez utóbbi esetben Ödön, a kecske már tutira nem futja ki a menüt és trükközni kell (lásd melléklet), még filteres teaként sem.
boyscout -> Megyek tutira -> Saját autóval -> ??? Diamik -> Megyek Gafly -> Megyek tutira -> Saját autóval -> Ott alszok Granpa -> Megyek tutira -> Közösségi közlekedéssel -> Ott alszok Jani1987 + 1 fő -> Megyek tutira -> Elvisznek -> Ott alszok nagy hoho -> Megyek tutira -> Elvisznek -> Ott alszok nyamnyam -> Megyek tutira -> Saját autóval, viszem Zsomborékat Pucuka -> Megyek??? Sucuka -> Megyek SZS + 1 fő -> Megyek tutira -> Saját autóval -> Ott alszok Udvari Zsombor +1 fő -> Megyek tutira -> Elvisznek A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2024
Sziasztok!
Ha, esetleg nem tudtatok róla, EcoPityu és néhány barátja közönségtalálkozót szervez Battonyán. https://videki-tech.hu/
A belépőjeggyel kapcsolatban 8 bejegyzés van. És mennyibe kerül? A rendezvényről semmi?
Ott van a linken minden.
ELBAFTA találkozóhoz:
Ígéretem betartva felhívtam Nádler urat, érdemes is volt, mert bár valóban nincs még májusban nyitvatartása, de így előre egyeztetve szívesen várja kis csapatunk a Keszthelyi Rádiómúzeumában Május 11-én délután 2-3 körül. Előtte való nap még kéri, hogy pontosítsunk, tehát újra hívnom kell pénteken, de őrajta már nem múlik. A belépő 1000 ft/fő lesz, -az elég baráti szerintem. (Így délután szerintem azért lesz jó, hiszen délelőtt odamegyünk, találkozunk, beszélünk néhány szót, és a vendéglátónkat -granpa- se hagyjuk magára. Ebéd után együtt át tudunk szaladni, emlékeim szerint Keszthely már csak egy köpés Bgyörökről.)
Sziasztok!
![]() Be vallom mostanában csak nézelődtem itt a fórumon... amolyan kukkoló módjára. Nagyon sok minden történt az elmúlt bő egy évben. Részletekkel nem untatnálak benneteket, de aki szeretné annak szívesen mesélek. ![]() Békéscsabára szivesen mennék. Saját autóval, Kecskemétről (esetleg ha segítség, akkor fel tudok venni még 4 személyt útközbe). De még nem fix a dolog nyári szünet miatt. Talonba be tudnátok tenni? Köszönöm szépen! ![]()
Örülök ha látlak, Csabára nincsen olyan nagy jelentkezési kényszer mint az ELBAFTA esetében, mert több hely van, és a kaja is "korlátlan".
Egy időben sokat jártunk Becehegyre, szólok, hogy ha jól rémlik, akkor nekünk autóval ~30 perc volt az út háztól házig (Felső út → Keszthely).
Azt javasolnám, hogy inkább 3 körülre lenne érdemes tervezni a múzeumot, hogy kényelmesen megtörténhessen az ebéd és utána se kelljen rohanni, valamint záró programnak is kiváló lehet, hogy utána már ne kelljen visszamenni Balatongyörökre a résztvevőknek.
Ilyen is lesz most szombaton:
Rádióamatőr találkozó és börze 2024.04.27. 2024.04.19. BY MIKKA A Hódmezővásárhelyi Rádió Klub 2024. április 27-én, szombaton Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola Hódmezővásárhely, Árpád u. 8. Kapu nyitás árusoknak 6.30-kor, látogatóknak, vásárlóknak 7.30-kor. Árusoknak az asztal díj 1000 Ft. |
Bejelentkezés
Hirdetés |