Fórum témák
» Több friss téma |
A Talking Electronics ingyen elérhetővé tette az összes eddig megjelent cikkét, könyveit.
https://www.talkingelectronics.com/
Szia!
Testvérlap van mikrokontroller melléklete is
Esetleg emlékszik valaki '90-es években valamikor, TDA7294 végfok ic-ről kapcsolási rajz melyik újságban lehetett?
2x100 wattos erősítő, rádiótechnika vagy már nem tudom mik voltak akkor. Köszi.
Híd kapcsolásban láttam kapcsolást róla 30V körüli táppal.
Itt egy példa. A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2024
A korábban ITT csatolt tartalomjegyzék alapján:
RT1996-06-266 Hírek, érdekességek RT96-06. 100 W-os monolit HF IC-k. TDA729x (TDA7294) HE1997-09-309 Nagyteljesítményû hangfrekvenciás IC-k.TDA7294V (50W);LM3886 (180W) HE1999-07-224 Miniatûr 2x100 W-os végerõsítõ (1.). TDA7294V. HE1999-08-263 Miniatûr 2x100 W-os végerõsítõ (2.). TDA7294,NE5532.
A TIPA 2008 óta a mai napig is árusít belőle egységcsomagot, több változatban. A teljes dokumentáció hozzáférhető az oldalukon, a nyák rajzzal együtt. Válaszd ki, amelyik neked tetszik.
Bővebben: Link
Valakinek megvan digitalizált változatban Kádár Géza - Rádió és televízió vevőkészülékek 1956-1957 című könyve?
Nekem megvan mind. Privátban írj egy lehetőleg Gmail címet......
Sziasztok,
a következő könyvet keresném: Török Miklós: Elektronika - Hálózatok, alkatrészek, alapkapcsolások akár papír, akár elektronikus formában. Köszi
Sziasztok fórumlakók!
Régebben volt itt egy link ami nagyobb könyvcsomagot tartalmazott (kiváltképp érdekelne az audio valamint HiFi téma része)elektrotechnikai témakörben,lenne olyan szíves feltenné újra valaki ,mivel meghibásodott háttértarolóm miatt odalettek a könyveim és szeretném újra beszerezni őket.
Szia!
Én osztottam meg néhány könyvet: Bővebben: Link
Keresem az alábbi könyveket elektronikus formában ,ha valakinek megvan legyen szives töltse fel ide.
Nem tudom, mi az az "ide", de a Hámori, meg a tripletből az első az megvan valakitől, ha más nem jelentkezik komplettebb ajánlattal, ezeket el tudom küldeni.
Keresek elektroncsöves témájú könyveket,leírásokat,jegyzeteket főleg az erősítők ,előerősítők munkapontjai,beállításai érdekelnének.Előre is köszi mindenkinek.
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2024
Emlékem szerint a Valkó Iván Péter: Elektroncsövek és félvezetők könyv egész jól leírja.
A Kádár féle könyvben komplett részek taglalják a csöves áramkörök működését. Ha haza megyek leszkennelem azt a részt. A zasszony úgysem lesz otthon szóval nyugiban lehet dolgozni.
Javítanám magamat. Magyari Béla Rádiotechnikai zsebkkönyvét akartam mondani. A szkennelés már folyamatban. Kis türelmet kérek mivel több száz oldalról van szó.
Hihetetlen türelmed lehet, ha egy ekkora könyvet be tudsz szkennelni! :o
Egyszer megpróbálkoztam egy régi újság szkennelésével, de miután egyszer végig értem, nem volt türelmem a véletlenül kifelejtett oldalakat se pótolni, úgy maradt az egész, ahogy volt és azóta se piszkáltam.
Csak a tartalom jegyzéket és a datasheeteket hagytam ki belőle.
Nem szabad már szkennelni! Egy okostelefonnal töredéke idő alatt le lehet fotózni az oldalakat, akár jobb minőségben is, mint a szkenner. Utána egy Adobe Reader progi a PC-n simán összefűzi a képeket egy pdf fájlba. Csak egy kis állvány kell a telefonnak ( akár egy felfordított papírdoboz vagy kis egyfokos háztartási fellépő) és csak alatta lapozol, fotózol...És egyből látod is a képet.
Ráérek. Meg aztán mindegy hogy marad meg az utókornak.
Sziasztok,
Felajánlanék pár doboz elektronikai könyvet, amit örököltem apósomtól. Nincs szívem kidobni, szerintem vannak akik örülnének neki. Tatabányán átvehető ha valakit érdekel.
5 doboz könyvet nem szívesen pakolnék ki, de majd megpróbálok.
A nagy tranzisztor atlasz biztos ott van, mert azt láttam.
Engem mostanában a mérés és audiotechnika érdekel. A többi téma távol áll tőlem.
Pár kép.
Szia,
Papír alapon nem érdekel? Tudok adni pár dobozzal.
Az oszciloszkópiára jelentkezem. Legalább nem kell nyomtatom. Mikor vehetem át?
Egyet nem lehet elvinni, csak az egész dobozzal. Tatabányán ha erre jársz.
Van autóm de nincs jogsim. Akkor hogy vigyem mindet?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |