Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Power 832-es központomat szeretném egy második PC5108 zónabővítővel 24 zónára bővíteni. Nem találok arról információt, hogy a jelenleg kapható kezelők ezzel a rendszerrel kompatibilisek-e. A meglévő 16 zónás kezelőt cserélni kellene. Egy PK-5501 kezelő használható a 832-es központtal? Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Egy régi SLIM kültéri szirénát szeretnék bekötni pc 1616 központba. A bekötés egyértelmű, csak azt nem tudom, hogy a nyáklapon lévő J4 és J5 jumper , mit vezérel, és külső szabotázsvédelemnél /kiiktatható a kezelőről a szabotázsvédelem, így akkucserekor nem órdít/nyitott, vagy zárt állásba legyen. A nyáklapon LB025 felirat van. Köszönöm a segítséget
A pc5010 (power832)-höz jó a pk5501 kezelő
Hali!
PC585-ös riasztó 1555 kezelője az éjjel 3-kor csippantgatott, kb 2-3 percenként, aztán abbahagyta. Ma délután is volt egy időszak, ugyanígy csippantott több perc különbséggel kb 3*. A riasztó nem is volt élesítve, ajtócsengő nincs bekapcsolva, *2-re nincs hibajelzés. Ötlet miért csiporászott? Akksi nyáron volt cserélve. Köszi
További tapasztalat: a két kezelő közül csak az egyik csipog be. Most ezt leszereltem, ( *2-re jelzi is az 1->5 ön a keybus eszköz hibát) alkalomadtán felcserélem a kettőt.
Update 3: Továbbra is csipog, de ugye nem a leszerelt kezelő... kihúztam a cordless telefont, még mindig becsipog... Na megtaláltam a hang irányából, a mennyezeti füstérzékelő csipogott be, az elem merülőfélben volt benne.
![]() ![]()
Ezekszerint éjjelre megemelted a széndioxid szintet......
![]() Üdv. M.
LIDL féle? Az nálam is ezt csinálta, ha nem cseréltem 9V-os elemet 9-12 havonta.
Hali!
Nem emlékszem honnan van. 3db cr2032-ről járt, nem győztem cserélni... aztán kapott mezei 9V elemet kilógatva, na ezzel olyan sokáig húzza, hogy nem is emlékszem rá ![]()
Az adrenalin szint ment fel éjjel, hogy mi csipog
![]()
Sziasztok!
Segitseget kernek egy DSC classic PC585 riaszto 005 rendszerido beallitasahoz alap led billentyuzet segitsegevel. A keszulek mukodik, csak a riasztasi ido rovid, azt szeretnem modositani. Installer kod: 5555 Ezt szeretnem elerni: Belepesi 1 kesleltetes 20mp Belepesi 2 kesleltetes 15mp Kilepesi kesleltetes 45mp Szirena kikapcsolasi ido 3perc *8-5555-005-020-015-045-003 A vonalat a lathatosag miatt irtam, Kerdesem, helyes e a kod igy? De azt sem tudom kell-e szunetet tartani a beiras kozben, vagy folyamatosan beirhatom, a keszulek fog-e visszajelezni, kell-e barmit beirni, hogy a programozast lezarjam. Koszonom elore is a segitsegeteket, elso probalkozas, jo lenne, ha elsore jol csinalnam... PC1616Sziasztok !Hozzá nem értőként kérdezném. PC1616 központ rá van kötve a tápegységre, viszont se kezelő se mozgásérzékelő nincs rajta. Az AUX+ - csatikon mérhetőnek kellene lenni valami feszültségnek ? Előre is köszönöm a válaszokat. PC1565H-2P hibaSziasztok!A következőkben kérem a segítségeteket: A PC1565H-2P központ BELL kimenetén nem jelenik meg a 13,8V. Az AUX és a BELL+ között viszont 13,8V mérhető. Javítással kapcsolatos tanácsokat szívesen fogadok! ![]() Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Fotó a panelről. Power 832 hibajelzés élesített állapotbanSziasztok!Akkumulátor hibajelzés miatt akkumulátort cseréltem dsc 832 riasztóban. A hibajelzés megszűnt, a trouble led kialudt. Viszont élesítéskor a kilépés késleltetés alatt és állandóan élesített állapotban világít a trouble led. Ha benyomomom a *2-t, nem jelez semmilyen hibá. Mi okozhatja ezt? A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2025
Szia!
Próbáltad távozó módban élesíteni, vagy bekapcsolás után kinyitni a bejárati ajtót? Üdv: Gábor
Szia Gábor!
Igen, távozó módban, bejárati ajtó nyitása zárása után is világít.
*2 után nyomj 1-est is. Ott valami más hiba lesz, talán idővesztés.
Szia!
Mégegy tipp: nincs-e kiiktatott zónád. 24 órások nem állnak vissza ha élesíted. Üdv: Gábor
Szia! Akkor sem láttam semmit, amikor benyomtam az 1-est, és kiiktatott zónám sem volt. De megoldódott.
Épp bővítés alatt van a rendszer, egy PC5108-as bővítőt adtam volna ma este hozzá a központhoz. Csakhogy véletlenül félreütöttem a programozási címet, és a 902-es rendszerfelügyelet helyett a 901-et ütöttem be. Na és innen nem tudtam visszalépni, a sziréna pedig minden mozdulatomra megszólalt pár másodpercre. Utólag találtam meg a telepítői leírásban, hogy az üzembe helyezői séta tesztet sikerült elindítanom. De erre nem jöttem rá akkor, úgyhogy kínomban kikötöttem a sziréna kimenetet és levettem a tápot a központról kis ideig. Miután visszakötöttem a tápot, teljesen használhatatlan lett a riasztó, olyan hibajelzések jöttek elő, amik nem is léteznek. Úgyhogy újra megcsináltam a táplevételt. Ezután már csak a valós hibákat mutatta (sziréna levált, óravesztés). És láss csodát, az élesítés alatt sem világít a trouble led. Köszönöm a tippeket, sajnos nem tudtam meg, hogy mi volt a baj.De legalább megoldódott. Üdv: Balázs
Szia!
Örülök, hogy megoldódott. Nekem egy 5010-es központnál sikerült a sétatesztet bekapcsolni. Fogalmam sincs hogy sikerült, biztos nem voltam programozói módban. Elég nehezen sikerült kizökkenteni a hülyeségéből. Üdv: Gábor PC5515 kezelőSziasztok!Egy új PK5516 kezelőt adtam hozzá a PC5010 (power 832) központomhoz. A szerelés idejére levettem a tápot a központról. Miután visszaadtam a tápot, az új kezelő rendben működött, hozzá tudtam adni a rendszerhez. A meglévő régi PC5516 kezelők (2 db, Power 832 feliratosak), amik eddig jól működtek, most semmire sem reagálnak. A háttérvilágítás és a trouble led működik rajtuk, illetve a kilépés késleltetéskor is pittyen, de a nyitott zónákat nem mutatják, gombnyomásra nem reagálnak. Próbáltam újraindítani a központot, semmi sem változott. Ez valamilyen szoftveres kizárás lehet, vagy elromlottak? De nem értem, hogy egy táplevétel hogy tehetné tönkre. Üdv: Balázs
Megoldva. A problémás kezelők globálisnak voltak programozva, ezért újraindításkor kiléptek mindkét partícióból. 2 másodpercre be kellett nyomni a partíciószámot. Utána átprogramoztam lokális kezelővé.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |