Igen csak visszajelzés funkció van nálam. Nyilván csak egy optocsatolo egy zónára, és szoftver kérdése lenne... És mehet pl böngészőből azt a zónát meg kulcsos kapcsolóra kell progizni.
Nekem PC 1565-2P-vel van dolgom (SW verziót nem tudom). Ha beállítom a zónát 23-ra (NC), és 1-es partición vagyok, akkor NO esetén élesíti, NC esetén hatástalanítja a riasztót. Az élesített /hatástalanított riasztót PGM-en keresztül kicsatolom (OUT), illetve ezt a kulcsos zónát is kicsatoláson (IN) kezelem le. Más teendőm nincs? Lassan kipróbálom (de itt a tavasz, és hát....), és persze köszi!
Na elakadtam. 23-asra konfiguráltam a Z3-at, bekötve egy villenő kapcsolót (NC), de semmi. Particionálással van a gond? Van egy megjegyzés az üzembehelyezőiben, mi szerint
Idézet:
„Ez a zóna típus nem programozható globális zónaként.”
. Mit jelent ez, minden zónát előbb particióhoz kell rendelni
(billentyűzetet is)?
Üdv!
Nekem ettől egy kicsit eltérő van. Ez rev 05, de az SW verziót nem tudom mi lehet. Mi lehet a glim szerepe az Y1 pozícióban (
sose villan fel)?
A hozzászólás módosítva: 9:48
Szia!
Addig jó amíg nem villog!

A telefon vonal felől érkező statikus nagyfeszültség levezetésére szolgál. Védelemként van beépítve.
Üdv: Gábor
Emlékem szerint nyomógomb kell, nem 2 állâsú billenő. Hogy hogy kell programozni, már nem tudom