Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Power 832-es központomat szeretném egy második PC5108 zónabővítővel 24 zónára bővíteni. Nem találok arról információt, hogy a jelenleg kapható kezelők ezzel a rendszerrel kompatibilisek-e. A meglévő 16 zónás kezelőt cserélni kellene. Egy PK-5501 kezelő használható a 832-es központtal? Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Egy régi SLIM kültéri szirénát szeretnék bekötni pc 1616 központba. A bekötés egyértelmű, csak azt nem tudom, hogy a nyáklapon lévő J4 és J5 jumper , mit vezérel, és külső szabotázsvédelemnél /kiiktatható a kezelőről a szabotázsvédelem, így akkucserekor nem órdít/nyitott, vagy zárt állásba legyen. A nyáklapon LB025 felirat van. Köszönöm a segítséget
A pc5010 (power832)-höz jó a pk5501 kezelő
Hali!
PC585-ös riasztó 1555 kezelője az éjjel 3-kor csippantgatott, kb 2-3 percenként, aztán abbahagyta. Ma délután is volt egy időszak, ugyanígy csippantott több perc különbséggel kb 3*. A riasztó nem is volt élesítve, ajtócsengő nincs bekapcsolva, *2-re nincs hibajelzés. Ötlet miért csiporászott? Akksi nyáron volt cserélve. Köszi
További tapasztalat: a két kezelő közül csak az egyik csipog be. Most ezt leszereltem, ( *2-re jelzi is az 1->5 ön a keybus eszköz hibát) alkalomadtán felcserélem a kettőt.
Update 3: Továbbra is csipog, de ugye nem a leszerelt kezelő... kihúztam a cordless telefont, még mindig becsipog... Na megtaláltam a hang irányából, a mennyezeti füstérzékelő csipogott be, az elem merülőfélben volt benne.
meg is ünneplem hogy meglett a zajforrás (remélem), nem ébresztget éjjel
Ezekszerint éjjelre megemelted a széndioxid szintet......
Üdv. M.
LIDL féle? Az nálam is ezt csinálta, ha nem cseréltem 9V-os elemet 9-12 havonta.
Hali!
Nem emlékszem honnan van. 3db cr2032-ről járt, nem győztem cserélni... aztán kapott mezei 9V elemet kilógatva, na ezzel olyan sokáig húzza, hogy nem is emlékszem rá
Az adrenalin szint ment fel éjjel, hogy mi csipog mit is kéne kikapcsolni
Sziasztok!
Segitseget kernek egy DSC classic PC585 riaszto 005 rendszerido beallitasahoz alap led billentyuzet segitsegevel. A keszulek mukodik, csak a riasztasi ido rovid, azt szeretnem modositani. Installer kod: 5555 Ezt szeretnem elerni: Belepesi 1 kesleltetes 20mp Belepesi 2 kesleltetes 15mp Kilepesi kesleltetes 45mp Szirena kikapcsolasi ido 3perc *8-5555-005-020-015-045-003 A vonalat a lathatosag miatt irtam, Kerdesem, helyes e a kod igy? De azt sem tudom kell-e szunetet tartani a beiras kozben, vagy folyamatosan beirhatom, a keszulek fog-e visszajelezni, kell-e barmit beirni, hogy a programozast lezarjam. Koszonom elore is a segitsegeteket, elso probalkozas, jo lenne, ha elsore jol csinalnam... PC1616Sziasztok !Hozzá nem értőként kérdezném. PC1616 központ rá van kötve a tápegységre, viszont se kezelő se mozgásérzékelő nincs rajta. Az AUX+ - csatikon mérhetőnek kellene lenni valami feszültségnek ? Előre is köszönöm a válaszokat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |