Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hűtőgép probléma

Témaindító: ZLED, idő: Feb 4, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   296 / 296
(#) hg6dab hozzászólása Nov 4, 2024 /

Üzemen kívüli hűtő tárolási hőmérséklete

Szakiktól kérdezem, R600-as gázzal szerelt hűtőknek mi a minimum tárolási hőmérséklete?
(#) elactrofan válasza hg6dab hozzászólására (») Nov 4, 2024 /

nem a gáz típusa a döntő tényező. 5-10 fok alatt nem célszerű használni.
de ha nem használod akkor kiteheted a garázsba nyugodtan
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2024
(#) Dino71 válasza elactrofan hozzászólására (») Nov 4, 2024 / 1

Egyéb. Akkor mérj!!!! És ezt is leírtam!
(#) JZoli hozzászólása Nov 11, 2024 /

No Frost hűtő leolvasztás

Van egy no frost fagyasztószekrényünk. Olyan probléma van vele, hogy nem olvasztja le a tetején lévő "hőcserélőt (sajnos nem értek hozzá, így az elnevezés biztosan nem jó) Ez a beltérben egy ventilátorral egybeépített egység. KB 8-9 kg jég volt benne tegnap, amikor ránéztem. A ventilátor kezdett el elég hangosan zörögni, ezért néztem rá. De a jég volt a zaj okozója. Leolvasztás után hűt rendesen tovább, de a leolvasztással szerintem gondjai vannak. Ha esetleg tudnátok Mosonmagyaróvár környékén szerelőt ajánlani azt szívesen venném.
(#) kaqkk válasza JZoli hozzászólására (») Nov 11, 2024 /

Az olvasztóbetét hőkapcsolója szakadt meg , nagy valószínűséggel komplett betét csere lesz ..
Találtam 10 et
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2024
(#) JZoli válasza kaqkk hozzászólására (») Nov 12, 2024 /

Helló! Köszönöm!!!
(#) DomiG hozzászólása Hé, 0:22 /

Whirpool hűtő nem hűt úgy, mint korábban

Whirpool hűtőgépek termosztátját hogyan lehet kiszertelni, szűk helyen nehezn mozgatható módon van elhelyezve a hűtő. A hibajelenség, hoygnem hűt eléggé: mélyhűtő térben 1,9 °C van. Áramfelvétele 400 mA. Bekapcsoláskor kis ideig zúg a kompresszor, de nem olyan hangosan, mint korábban amikor jól működött
(#) kaqkk válasza DomiG hozzászólására (») Hé, 4:49 /

Nem a termosztát a "bűnös" , hívj szerelőt .
Következő: »»   296 / 296
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem