Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HDMI bekötés

Témaindító: badonorbi, idő: Feb 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   7 / 7
(#) bbb válasza nyiradiz hozzászólására (») Dec 11, 2024 /

Az, hogy a leválasztó tudja, nem jelenti, hogy a géped ki fogja adni a hangot is a hdmi csatin (ehhez az kell, hogy olyan eszközt érzékeljen a hdmi-re kötve, ami azt állítja magáról, hogy ő tud hangot is kezelni - a leválasztó elvileg egy transzparens eszköz, nem szól vissza, hogy ő ezt is tudja). Egyszerűbb lenne, ha elmondanád mégis mit szeretnél elérni. Lehet, hogy az alaplapi hangkártyakimeneteiddel hamarabb célhoz érnél.
(#) nyiradiz válasza bbb hozzászólására (») Pé, 16:02 /

Hello bbb,mint már írtam,megoldódott,de még egyszerűbben,mint reméltem. Előkerült egy korábbi projektből kimaradt 2000Ft-os BT erősítő,ami fogja a telekom okosító kütyü BT jelét,és párosítás után adja a hangot szterejóban. Így a teljes projekt egy ingyen kapott led monitor kijelző a törött helyében,ami a tűéles képet adja,és ezt egészíti ki a BT kütyü hangilag,tehát komplett LED TV. A BT kütyü az Aliról van,a neve XY C15H MINI Bluetooth 5.0 Wireless Audio Digital Power Amplifier Stereo Board 20Wx2 Bluetooth Amplificador App Control Amplify,nálam 12 voltot kap a tápból,ami adott ugye.
Tehát ügy megelégedéssel lezárva,és mindenkinek köszönöm az együttgondolkozást!
Ja és nagyon boldog ünnepeket kívánok a csapatnak!
(#) Inhouse válasza nyiradiz hozzászólására (») Pé, 16:18 /

Nincs késleltetés a hangban a képhez képest?
(#) nyiradiz válasza Inhouse hozzászólására (») Hé, 19:18 /

Minden rendben megy,de még nincs összerakva,mert kicsit betegeskedtem,de teszek fel képet,ha kész lesz
Következő: »»   7 / 7
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem