Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Akkor kérném. A többit privátba majd.... Köszi!
TV-k, egyebek elvihetőkIngyen elvihető:Két darab lapos TV: Samsung LE40M87BDR/xEC és LG LG42LB5610-ZC, távszabályozókkal, 100cm körüliek. 1 db Praktika BC1 electronik kisfilmes fényképezőgép, talán egy tekercs film lett ellőve, plusz Chinon vaku. Sok SU30a típusú hipersil vasmag. 1 db mindenféle feszültségű trafó ( 200W körül ). 1 db nagyobbacska trafó, feltételezésem szerint a szekunder valami nagyfeszültségű. 3 db LED-es lámpa rossz elemekkel. ( lehet barkácsolni rajtuk, mert nem tudom, hogy kell szétszedni, de érdemes megcsinálni ). 5 db 3...500W körüli forrasztópáka. Csak egyben az egészet, személyes átvétellel.
Hiányosan írtam az előbb, a tv-k hibásak, valószínű tápegység hibásak.
Szia!
Értem, hogy csak egyben az egész, de nálam is a trafó meg a többiek csak a helyet fognák... A két tévét (ha nincsenek betörve) meg a fényképezőt viszont elhoznám, ha meggondolod magad és mehet így is. Köszi
Nem gondolom meg magam. Ha érted miről van szó, akkor láthatod, hogy még itt sincs ingyen ebéd...
Üdv,
Szeretnék jelentkezni a felajánlott dolgokra. Előre is köszönöm.
A tied. Írd meg privátban, mikor jössz érte.
Asztali PC DellSziasztok,Velencéről ingyen elvihető DELL asztali PC konfig billentyűzet, egér és két monitor (19 és 17) A nagyobbiknak van egy kis szín hibája de használható. Súlya mérete miatt nem postázom, csak egyben az egész. Uniservice type OH-820Van-e ennek a készüléknek megmentője?Életjeleket (talán) mutat (világít, be-es kikapcsolaskor szalad a zöld pötty), de én nem is tudom, hogyan kell használni -de úgy érzem: nem is akarom. Tulajdonképp csak azért vettem fel, hátha kell fórumtársnak. Lehet, hogy csak arra jó, hogy a meglévő ugyanilyennel lesz egy darab jó? A posta aranyáron vinné, tehát más megoldás kell. A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2024
Üdv! Engem érdekelne! Itt vagyok a szomszédban.
Ijjj, nekem pont egy ilyen szép nagy doboz kellene tápegységnek, de ezt azért nem barmolnám szét.
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2024
Akkor nosza!
Még a héten megoldhatjuk. (izé... jövő héten, mert még csak vasárnap van De napokon belül, no) A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2024
Valami múzeumot csinálnak pár emberrel közösen, én speciel örülnék, ha oda kerülne az eszköz.
Valamiért nem tudok válaszolni privátban, még próbálkozom, ha nem sikerül holnap délután kereslek telefonon! Köszi
Úgy is jó, végül úgyis telefonon egyeztetnénk.
Engem érdekelne, de attól függően, hogy hol van helyileg, lehet, csak januárban tudnék menni érte.
Gigabyte GA-7VKMP (rev. 4.0) alaplapA címben szereplő padláslelet alaplap ismeretlen állapotban.Ingyen elvihető, bocsika, de nem postázok. A hozzászólás módosítva: Hé, 16:45
Az Adaptec SCSI kártyát is el lehetne kérni hozzá?
A hozzászólás módosítva: Hé, 17:16
Sőt a 3,5-ös floppyt is. Bocs lemaradtak.
Akkor ezeket is tisztelettel örökbe fogadnám.
Bár a kép alapján nem tudtam beazonosítani a pontos típusát (lehet, hogy csak perifériák meghajtására való) de amúgy ezeket a szépségeket szeretném vele elindítani:
Szépek! Én is régóta keresgélek 2 magas HDD-k után, megtenné IDE is.
Kár hogy olvashatatlan a fotón a kártya száma (AHA...xxxxx). Ha host adapter lenne az Adaptec (nekem Mac-is cuccnak tűnik), akkor egy IDE HDD-ről bebootolva, használhatók másodlagosként a SCSI HDD-k. Persze picit kell érteni a konfigurálásukhoz, meg elölről kezdeni, újra kéne formázással, stb. Sok sikert, remélem beszámolsz majd, ha üzemelnek.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 8:55
Kinagyítva a képet, AVA-2903B/EPSON-nak tűnik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |