Egy kis
olvasnivaló link. Érdemes az oldal teljes összegyűjtött tartalmát végigolvasni még ha sokáig tart is, de a lényeget kifordítottam alul csatolom képként.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy aki sok éven keresztül csövek forgalmazásából élt, az szerintem már csak a tapasztalata okán is, tudja hogy mit beszél.
Ui: A lényeget csak nem húztam alá, most megtettem lilával. Szóval olyan logót tesznek a csövekre amilyet a megrendelő kíván, a vevőnek (felhasználónak) meg halvány fogalma sincs róla hogy mit vett...
A hozzászólás módosítva: Vas, 8:36
Na igen, ott kezdődnek a problémák, hogy a csöveket is hamisítják, meg nincs komoly minőségbiztosítás. Az orosz csövekhez nehéz már hozzáférni így a drága, de legalább jó cseh csövek maradnak.
Nyisd meg az emissionlabs.com-ot (az a cseh gyártó), mindjárt az olvasható, hogy az értékesítés külső cégeken keresztül történik.
Az most mit jelent? Gondolom, TAD és hasonló forgalmazókat akik ugye nem gyártók. De mutatok egy fórum szösszenetet a bolgár Sophia Electric-ről is.
Meg egy másikat a KR Audio KT88-ról ami épp nem kapható, de van helyette Psvane negyedáron.
Hallottam egy kínai Music Angel KT88 PP-t eredetiben, kínai csövekkel, eléggé felejthető volt a hangja, de mondhatnám a saját Primaluna-mat is, ami ég és föld hangban a kínai EL34 után a szovjet 6P3S-E-kkel.
Gyárt a kínai is jó csöveket csak azt nem a mi pénztárcánkhoz. Vannak akik nálunk picivel többet áldoznak ennek a hobbinak.