Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolóüzemű táp autóba Hi-Fi-hez
hellousztok nekem egy 80-100wattos subwoofer erositore lenne szuksegem de autoba hogyan lehtne ezt megoldani???ha tud valaki vmi ertelmeset akkor irja le legyen szives elore is kosz
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, szeretnék venni egy ETD49 N27-es trafót melynek adatai: 52x49x13mm de az a helyzet, hogy nem találok neten seholsem ilyet! A lényeg még az, hogy a trfó teljes felszereltséggel kellene (Magok, kengyel, stb)! Ha valaki tudna segíteni nagyon örülnék, mert egy 500W-os DC-DC Convertert építek, ehez lenne szükségem a trafóra. Bármilyen link, bolt telefonszám érdekel ahol lehet ilyet kapni vagy rendelni. Segítségeteket köszönöm!!! Sziasztok!
Én innét szoktam vasmagokat rendelni, de van nekik minden hozzá tartozó cuccuk is: Bővebben: Link
Köszönöm szépen a segítségedet zoz11!
Nagyon hálás vagyok h ilyen gyorsan már válszt kaptam a kérdésemre!
A RET kft-nek is van ETD magjuk mindennel. http://www.ret.hu
Köszönöm a segítséget!
Remélem sikerül szereznem trafót! Ti különben készítettetek már autóba ilyen tápokat?
Idézet: „Ti különben készítettetek már autóba ilyen tápokat?” Én csak 230-as kapcsolóüzemű tápot építettem (cimopata tápjához hasonlót) ETD29-es vasmaggal. Amikor majd méretezed akkor nézd meg a vasmag adatlapjában hogy mekkora gerjesztésnél mekkora a vesztesége (hőtermelése) és ennek fejében számolj (lesz-e hűtőventi vagy nem...)
Hali!
Előszöris keressél a képességeidnek megfelelő erősítőt (amit meg tudsz építeni) és hozzá egy alul áteresztő szűrőt. Ha ezek megvannak akkor gyere ebbe a topicba, hogy tudjunk segíteni megcsinálni a tápot hozzá
Venti lesz 2db is, mert a táp 500W-os lesz!
Nem akarok gyári autóerősítőt venni, inkább építek, kedvezőbbek a torzítás/teljesítmény adatok
Hello!
Szükségem lenne ''N27"-es vasmagról egy adatlapra,de a gugliban sehol sem találtam.
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni! Épitettem egy 80 wattos conduktor erősitöt mélyládához. Ez eredetileg házba készült a tápjában egy 150W 2x20V os trafó lenne. Én viszont kocsiba használnám. +- 30V kellene neki. Nincs valami jo ötletetek vagy valami?(mert ugye a kocsi az 12V.
ááá ez a baj. Nem tudok angolul. De azért köszönöm. Ha esetleg lessz valami ötleted vagy másnak azt szivesen fogadnám
A kapcsolási rajz az ígyis-úgyís ugyanaz, ráadásul ilyen témában nemsok magyar irodalom van!
Szoval akkor amit belinkeltél angol oldal azon ami van kapcsi rajz azzal meglehtne épiteni tehát hogy az jó nekem erre a +-30V ra?
Vagy egyébként ami van ennek a topiknak a legelsö oldalán a legelső hozzászólásban a 3 kép az nem lenne jó?
Nem ismerem annyira, ki kell próbálni, nem egy nagy összeg!
Köszönöm szépen sokat segitett hogy végre van egy jó táp igaz kár hogy angol, megpróbálom tanulmányozni hátha sikerül vmit kinézzek belölle
Ez amugy nem szivja az aksit? Ja és nézegetem az alkatrészeket és nézem hestore-n hogy van e de pl ez az sg3525 sincs
Ehhez nem tudod véletlen mien trafó kellene?
azt ameiket te mondtál. ameik az angol oldal.
A lap közepén írja: ferrit mag kell hozzá, ha erre gondoltál!
ÁÁá köszi szépen., megoldodott az egész táp probléma. Ma voltam elektronikai boltba és kérdeztem a srácot hogy nincs e valami ötlete a gondomra és van összeszerelhetö de van egy összeszerelt táőja ami azt tudja ami nekem kell. Szoval megoldodott.
Uhh, ezmár nem gyerekjáték!
Gratulálok, ez valóban szuper lett!
Esetleg nyákterv, beültetési rajz, kapcsolási rajz publikus-e? :pirul: Én is tervezek egy ilyen építését, talán most az ünnepek alatt el is kezdeném. Leköteleznél, ha adnál infokat!
Egyébként grat hozzá, télleg szuper, főleg ha azt tudja, amit írtál!
Üdv
Nyákterv van, beültetés a nyáktervbe kommentezve, kapcsolás nincs, de majd lerajzolom valamire. Amúgy van benne lányindítás és hőmérséklet figyelés. Ha eléri a 80-90 fokot akkor lekapcsol a cucc, egy termisztor figyeli a hőfokot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |