Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
A távirányítója meg van és amennyire tudom hibátlan. Inkább csak az óra részét használtam.
Egyre jobb, már csak egy Holdutazást kellene kipipálnia.
![]() ![]()
Munkanap lévén, nem biztos, hogy otthon leszek, de majd kitaláljuk, legfeljebb beadom a szomszédba, vagy olyan ismerőshöz, aki munkaidőben oda tudja adni.
Granpát ismerve, Becehegy is még simán benne lehet a pakliban.
![]()
A "B" betű jó kezdés, csak utána "udapest" következik.
![]()
A "B" betű jó kezdés, csak utána "ajuszvölgy" következik.
Marhapöri, és dödöle. ![]()
Szia!
Pü megy. Köszönettel AjándékSziasztok!Elajándékoznám a képeken látható Video és DVD játékost. A vhs 6 fejes , hibátlanul üzemel, a távvezérlőjét nem találom... A DVD lejátszó gyakorlatilag új, talán 2 lemezt játszott le életében. Az elmúlt 12 évben nem is volt bekapcsolva, becsomagolva várta jobb sorát, viszont feszültség alá helyezve nem mutat semmi életjelent jelen pillanatban. Csak egyben szeretném odaadni, ha kell valakinek. "Csomagküldöm" is, ennek díját (3000 Ft) viszont előre kérném, utalva. Köszönöm
Szia, szeretném kérni szállítással, a többit privátban. Köszönöm.
Ha a video lejátszó még megvan, arra rámennék.
Szia!
Nem derült ki a jelzésedből - mind a kettőt vinnéd? Mivel az egyik cucc az videó, a másik meg a DVD lejátszó
Szia, nem jeleztem külön, mert Zsolti egyben írta. Egyébként nekem is a video lejátszó kellene.
Vasúti hídElőzetes megbeszélés után személyesen vihető a XVIII. kerületből. Postaköltség előre utalása után Foxposttal is tudom küldeni.Gyermekeim szeretik a mogyorós étcsokit. ![]()
Egyedi építésű dísztárgy. Egy mozdony volt rajta kiállítva. Előző tulajdonosa a mozdonyt levette. Én így kaptam.
Megmérem, melyik része mekkora.
Oda sorold be, hogy mekkora a nyomtávja.
Hivatalosan 1435 mm a natív. De ezek nem akkorák. ![]() Monitorok, hálózati eszközökEgyik mukahelyemen elpakoltak egy évek óta zárt ajtó elől, bennt többek között volt egy rakás elektronikai cucc.Samsung monitorok, lcd tv, 48 portos switc, dvr rögzítők, kamerák stb. Ha esetleg valaki lát benne fantáziát, Csömörre kéne eljönni autóval, egy fél csomagtartónyi mennyiség. Nem teszteltem semmit, működnek vagy sem azt nem tudom, működési garancia nincs semmire. Ha senkit nem érdekel, jövő héten megy az elektronikai hulladékudvarba. A hozzászólás módosítva: Szo, 18:28
Szia!
A második képen lévő fekete Samsung TV/monitorszerű készülék érdekelne, ha típus vagy a tápcsatlakozó környékének képe látható lehetne. Táppanelt keresek ilyesmi Samsung kijelzőhöz, ezért akadt meg rajta a szemem. A választ előre is köszönöm. Üdv.
Az a switch csak 24 portos
![]()
És bbb,
holnap megnézem nektek. 48 vagy 24, a fene se számolta, annyi lan luk van rajta mit égen a csillag ![]()
Hali, a 24 portos switch fölötti "doboz" érdekelne, ha még nem csapott le rá senki.
Kamera és a felvevők érdekelne ha lehetséges a postázás. Persze a felmerülő költségeket állom. A felvevők kódja ismert?
Szerintem már csak kamera van van:
Idézet: „A monitorok nem érdekelnek, de a switch meg a rögzítő igen.”
Ha a kamera megvolna, akkor postával érdekelne. Természetesen fizetem...
Szisztok!
Bármelyikőtök javára szívesen lemondok a switchről meg a rögzítőkről, nekem nem olyan nagyon fontos.
Holnapra csúszott, bocsi mindenkitől,
áttettek egy másik helyre ma éjjelre.
A Samsung monitorok típusát még tudnád nézni, illetve annyira bedugni, hogy működnek-e?
Ha kell valamelyik, akkor el tudom cipelni Hódmezőre, úgyis megyünk arra Csaba felé legkésőbb...
Csak abban az esetben kell(enek), ha passzolnának valamelyik itthon lévőhöz.
Egy Matrox Parhpelia konfigurációhoz kellene 3 egyformát összeszednem. (Naná, hogy az eddig kapott monitorok között egy pár sincs). Talán a Samsung SyncMaster 710-740 (van pár variáns) sorozatból lehetne összeszedni, azok anno kb 20 éve elég jól fogytak. Illetve akkor majd a tévesen lerakott táskát továbbviszed majd? |
Bejelentkezés
Hirdetés |