Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valaki nem tudná elmagyarázni nekem ezt az Oroszország vs. Grúzia dolgot? Sajnos amikor elkezdőtött ez az egész akkor nem voltam itthon és most meg nem értek semmit
Számitástechnikában szerencsére szinte minden kompatibilis visszafelé!A 400MHz-es memoria menni fog 200,233,266,333MHZ-en is.Talán itt még az időzitései is jobbak.
A nagyobb frekvenciájú memoriák fognak működni a kisebb frekvenciájú szlotokban is! Csak akkor szokott általágan gond lenni, ha több memoria modult teszel és nem egyformák, pl az egyik 266 és a másik 400 Mhz -es.
tiggersoft és valve!
Köszönöm a válaszaitokat, ennek örülök!
Makk egészséges, jól van az anyukája is, én meg ittam az egészségükre!
Mire odaére Hozzájuk Budapestre, csinálok valami pices villogót!
Csatlakozom a gartulálókhoz! Jó egészséget mamának, babának, az egész családnak!
Én is csatlakozom!Gratulálok,ússzon a család örömben és egészségben!
Gratulálok! Most akkor nagy az öröm!
De azt se fejeltsük el, hogy elseggeltük az amerikai vizilabdásokat, és a magyar vizilabda csapat megint olimpiai bajnok! Újabb aranyéremmel gazdagodtunk, így a 21-ek vagyunk az éremtáblázatban! Bővebben: Link
Jó meccs volt, de annyira azért nem éreztem ellenfélnek az amerikaiakat... nem mondom, azért jól játszottak ők is, de hát vízilabdában mégiscsak mi vagyunk a királyok
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem valamilyen króm v. nikkel spray-t? Illetve hogyan lehet az alumíniumot tartósan fényezni? köszi
Sajnos, ez az olimpia nem volt a mi olimpiánk, de azért minden sportoló, aki részt vett rajta, megérdemel egy tapsot! Akár hozott haza érmet, akár nem, akár bronzot, akár ezüstöt, akár aranyat nyert! Szép volt lányok, szép volt fiúk!
4 év múlva jobban sikerül!
Köszönöm szépen a jókívánságaitokat, mindenképp tolmácsolni fogom a szülőknek!
Jaj, de tündéri kis csöppség! Legyen sok örömötök Vele!
(Mondhatni: Tiszta nagyapja! )
Na még ilyet se láttam mióta itt vagyok a HEn hogy egy nap két cikk szülessen ráadásul ugyan abban a témakörben.
Nem tudja valaki hogy pontosan mennyi a váltószám cm és col között? 2,54 körül van ha jól tudom de inkább megkérdezem.
igen, jól tudod
egy hüvelyk (inch, zoll...) 2,54cm
Polírozd fel,majd próbáld meg színtelen lakkal lefújni.
Okés Megpróbálom, ha nem megy ma láttam a gazdaságosba 2,5K-ért króm hatású lakkot a kocsi cuccoknál
Egy kicsit lehűlt a levegő a tegnapi forróság után. Most néztem és kint 16 fok van. Rövidnadrágban fázok is egy kicsit.
Nem baj ez, ha holnap is hasonló idő lesz, pont jó lesz focizni este :yes:
Pulóverben voltam kint a műhelyben.És ez a nyár.
Mindjárt itt az ősz, utána meg a tél. :yes:
Jééé 7 modi is itt van. Ilyet is ritkán lehet látni.
A meteorológiai ősz szept.23-a körül kezdődik.
Egy hét és jön a suli, utána meg már itt is lesz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |