Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gondolom, N=normal, S=speed.
Nekem egy Lehel van, azon a sárga kapcsoló 0 a normál, és 1 a folyamatos hűtés állás. A zöld meg a piros már rég nem működik.
Persze azt kínálod fel ami nekem is jó
Az a kapcsoló lehet beégett, ha mindig pilácsol.
Azt hiszem kezd javulni az állapotom, vagy legalábbis túl vagyok a nehezén.
Ez hátrányos megkülömböztetése a sárgáknak!
Idézet: „Ez hátrányos megkülömböztetése a sárgáknak!” ...és a helyesírásnak
Apropos!
Mint mond az amerikai taxisofőr, ha meglát egy kínait az út szélén? Na, ezen a sárgán még átmegyünk... (Bocsánat!)
Most gondolkoztam el azon, hogy bő egy hét múlva iskola. Annyi dolgom lenne még addig. Kár, hogy egész nyáron alig csináltam valamit, most meg egyszerre mindent meg kellene csinálni.
Most még van egy hetem, hogy befejezzem a labortápom, mert jövő hétvégén az autót kell kicsit kipofozni. Kicsit elkezdett rozsdásodni a hátsó sárvédőknél. :yes: Lesz vele munkám bőven. Ha megkezdődik a suli tanulni kellene mert jön az érettségi.
Ezt beégtem. :pirul: De ettől sokkal durvább dolgok is voltak már itt. :yes:
Gondoltam megkérdezem, az én fülemmel van-e gond...
EZEN a videón 4:04-től valóban magyar szöveget hallok???
Valóban magyar szöveg/zene megy a videón kb. akkor.
Nincs a füleddel semmi baj.
Valóban magyar a szöveg, méghozzá a "Szólj rám ha hangosan énekelek" Youtube-on fenn van az eredeti is, de amit te linkeltél, ott ez szól. (Nem fejből tudom, google segített )
Viszont ha már youtube, akkor megmondhatná nekem valaki, hogy EZEN a videón 2:43-tól milyen című szám kezdődik
Hoppácska, kicsit gyorsan jött a válasz!
Igen, erre gondoltam, kösz!
Két helyen említik a hozzászólásoknál ezt az időpontot, megnéztem az utána írt címeket, de egyik sem ahhoz tartozott...
Szerk.: Látom, már megtalálták!
helló. lenne egy ökör kérdésem. tegnap este megrázott az áram. a bal kezemet. elmentem aludni, és mikor felkeltem, a kezem nem bírtam mozgatni... aztán most is ha kinyújtom a bal kezem, elkezd zsibbadni, de ha nincs kinyújtva, akkor semmi gond nincs vele. és ezt eddig nem csinálta. lehet a kettő közt valami összefüggés?
"lehet a kettő közt valami összefüggés?" Igen! Ugyanaz a kezed zsibbad amelyiket megrázta az áram
Hát én megnézetném magam "szkóppal" is!
Pláne, hogy bal kézen rúgott! Zicher, ami zicher, ez nem játék! AZ IMÉNT MEGSZÜLETETT AZ UNOKAHÚGOM!!!!
MENJ ORVOSHOZ! Ezzel tuti nem fognak mérgesen haza zavarni még az ügyeletről sem. Maximum azért fog az orvos kiabálni Veled, hogy miért nem tegnap mentél be. Ennyi idő alatt nagyon sok nem kívánatos folyamat mehet végbe a szervezetedben.
Így is van! Akár egy vérrög is keletkezhetett a kezedben valahol, ami miatt néha zsibbad. Képzeld el, ha az a rög egyszer véletlen az agyadhoz eljut. Akkor lehet rendelni a virágokat...
Egy hozzáértő kollégától kérdezném, hogy ha van egy 200/266 MHz-es DDR1-es memóriát támogató alaplapom, amibe végül 400 MHz-es memóriákat teszek, az gondot fog okozni a működésben? Vagy ezek a DDR1-es memóriák ebben az értelemben (működési frekvencia) lefelé nem kompatibilisek egymással? Tehát "lassabban" nem tudnak dolgozni?
Gratulálunk! És reméljük, makk egészséges!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |