Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Én keresem azt az embert, üzletet aki VFD kijelzős kittet csinálna (vagy adna el) nekem HTPC-hez. Tud valaki segiteni ez ügyben?
Apróhirdetés? Huhh.. Talán lehet, hogy erre való?! Hmm...
Én kezdő vagyok..
Arról kérdeznék h rézhuzalt mondjuk nem ipari mennyiségben hol tudnék vásárolni Bp.-n vagy környékén. Köszi
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy Bosch kézi fúrógépnek a fordulatszám szabályzós kapcsolójában az elektronika kiégett,ezért csak max fordulaton megy,nyomásra nem érzékeny.Az lenne a kérdésem hogy hol lehetne ilyen kapcsolót venni.Előre is köszi mindenkinek. Üdv Dempsey.
Sziasztok!
Toroid transzformátort szeretnék itthon kiönteni műgyantával. Hol tudok műgyantát vásárolni, és tud valaki erről valamit, hogy van-e valami trükkje, vagy csak felmelegítem és kiöntöm a toroidot?
Van kifejezetten műgyantás topik... szerintem ott írnak 1-2 helyről.
Üdv!
Egy TFT monitor fóliakábeleit szeretném meghosszabbítani, de sehol sem találok hozzá megfelelő kábelt. Néztem a HEstore-ban, lomexben, hqvideo-ban, de nincs megfelelő. 2 db 36 eres kell kb 40 cm és 1 db 16 eres kb 20 cm. Tud segíteni vki, hogy budapesten, vagy kelet pest-megyében hol lehet beszerezni. Vagy valamilyen alternatív megoldást találni.
Mi történt az elektroncso.hu oldallal, kellett volna onnan egy pár dolog.
Lomex-be személyesen kéne elmenni, mert a turkáló részlegben van nekik már lassan fél éve néhány féle hosszúságú/szélességű vadiúj fóliakábel. Lehet, hogy lehetne vele kezdeni valamit...
Nem tud valaki a belvárosban V., VI. kerület környékén valami jó, és olcsó elektronikai boltot? Az sem baj ha máshol van, csak akkor sokat kell utazni
A Kontha Neked elég közel van. A Klinikáktól egy kicsit befelé az Üllői úton.
Köszi! Azt mintha láttam is volna egyszer a kocsiból
Kicsit OFFoltuk a csöves oldalt. A LOMEX is jó, a Lehel térig metrózol egyet, majd a Lehel úton egy kis séta.
Hol lehet kapni lézerekhez kristályt, mi a rendes neve, mert se hq-n se hestore-on nem találtam a "kristály" szóra rákeresve lézerhez valót. Körülbelül milyen árban van?
Nem a "Quartz" (Kvarc)-ra gondolsz?
Biztos, hogy nem arra gondolt...
Nem értek a lézerekhez. Bocsesz... gondolom akkor optikai kristályra gondolt.
5-50pF forgókondenzátort keresnék de már nem nagyon kapni sehol. Vagy valami közeli érték is megtenné .
Tudja valaki honnan lehetne beszerezni ?
Üdv!
Találtam egy online elektronikai boltot itt, meg is találtam rajta, amit kerestem. Miután a rendelésre kattintottam, azt írta, hogy előre kéne fizetni, és eléggé bizonytalan vagyok, hogy ha kifizetem küldik e vagy sem. Ezért azt szeretném kérni, hogy akinek van valami tapasztalata, esetleg tanácsa, az írjon. Előre is köszönöm.
Tudja valaki, hogy hol lehet pesten réz ragasztószalagot, esetleg alumínium ragasztószalagot venni?
Én rendeltem tőlük, mondjuk nem most, 1-2 éve talán.
Írtak egy mailt (magyarul), hogy ekkora összegnél (kb. 9 kHUF) nem kérik előre, hanem elküldik, benne lesz a számla, rajta a számlaszámmal és utaljam át, vagy a magyar bankjuknál fizessem be személyesen utólag. Szóval ha kell is előre utalni, azt nem hinném, hogy ne küldenék. Nyugodtan rendelj tőlük.
Sziasztok!
Van javításon nállam egy akkutöltő, és van benne egy T15 N 50T Tirisztor. Nem találtam az alldata-n sem sehol adatot, vagy helyettesítést. Valaki tud róla valamit, esetleg boltot ahol még kapható?
Szia!
Specsheet from Action-Tungsram, Inc. T15N/50T Silicon Controlled Rectifier V(DRM) Max.(V)Rep.Pk.Off Volt.=50 I(T) Max.(A) On-state Current=15� @Temp. (�C) (Test Condition)=60 I(TSM) Max. (A)=120 I(GT) Max. (A)=40m V(GT) Max.(V)=3.0 I(H) Max.(A) Holding Current=50m Status=Discontinued Package=StR-M6 Military=N
Lécci írja meg valaki, hol lehet olcsón UTP (cat5) kábelhez hozzájutni, ahol ki is postázzák a terméket. Fontos! Az olcsó 40-50 Ft/m legyen.
Basszus, asszem rám pikkelnek a kedvenc boltomban. Múltkor 4 dióda maradt ki a csomagból,külön kellett visszamennem érte. Most meg egy kapcsolóról hiányzik a menetes rögzítő műanyag. Miért pont énvelem csinálják ezt ?! Argghhhh. :boxer:
Olyan zöld színű forrasztásgátló festéket keresek ami a profi nyákokon van, és általában szitázzák.
Van ilyenből esetleg olyan ami uv hatására lebomlik mint a p20 vagy felkeményedik mint a szita anyag?
Hali,
Kezdő vagyok azt szeretném megkérdezni, hogy hol miket vásáróljak vagyis mit ajánlotok egy kezdőnek megépíteni és hol lehet ilyet venni "PIC16F877" ? üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |