Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Pff... Mostmár a vaterán is lassan annyi a reklám mint az iwiw-en. Még jó hogy egyik helyre sem járok sűrűn
énse sürün járok csak most pár dolog kellene a motoromhoz és biztam benne hogy meglelem öket,de semmi sajna a TV csatornáknál is ez a helyzet 10 percenként reklám.
Én meg még nem is hallottam róluk.
Nekem meg se számítógépem, se internetem! Azt sem tudom, mik ezek a dolgok!
Mi lenne ha nem lennének nők?
... ... Globális felmelegedés!
A pilóták szerelőknek írt jegyzőkönyveiből...
Pilóta: A bal főfutó belső gumiját majdnem cserélni kell. Mérnök: A bal főfutó belső gumija majdnem cserére került. Pilóta: A tesztrepülés rendben lezajlott, az automatikus landolás nagyon durva volt. Mérnök: Ezen a gépen nincs automatikus landolás. Pilóta: Valami meglazult a pilótafülkében. Mérnök: Valami meghúzásra került a pilótafülkében. Pilóta: Döglött rovarok vannak a homloküvegen. Mérnök: Élő rovarok rendelés alatt. Pilóta: A robotpilóta magasságtartó módban 60 méter per perces ereszkedést produkál. Mérnök: A hibát nem sikerült reprodukálni a földön. Pilóta: Bizonyíték a bal főfutó szivárgására. Mérnök: Minden bizonyíték eltüntetésre került. Pilóta: A DME hihetetlenül hangos. Mérnök: DME hihetőbb szintre halkítva. Pilóta: Az önzárótól beragadnak a tolóerő szabályzó karok. Mérnök: Az jó, pont arra találták ki. Pilóta: A barát-ellenség azonosító működésképtelen kikapcsolt állapotban. Mérnök: Igen, ez így szokott lenni. Pilóta: Repedés gyanúja a homloküvegen. Mérnök: Gyanú megerősítve. Pilóta: Nincs 3-as hajtómű. Mérnök: Rövid keresés után a jobb szárny alatt meglelve. Pilóta: A gép viccesen viselkedik. Mérnök: A gép figyelmeztetésre került, hogy nőjön föl, repüljön tisztességesen, és komolyodjon meg. Pilóta: A célkereső radar hümmög. Mérnök: A célradar újraprogramozva vers szavalás segítségével. Pilóta: Egér a pilótafülkében. Mérnök: Macska bevetése megtörtént. Pilóta: Zaj hallatszik a műszerfal alól. Mintha egy manó egy kalapáccsal dobolna valamin. Mérnök: A kalapács a manótól elvételre került.
Én meg hogy jártam!TDA 2005-ös höz kellett nyákot csinálni,rárakom a pauszpapírt,kipontozom,kifúrom,felcsiszolom.Éppen rajzolnám fel a panelra a vezetősávot,rájöttem,hogy fordítva raktam rá a papírt! (ó, hogy az a ***************)Így most elcs@sztem egy rakás időt,panelt,de legalább a fúró nem tört el.Én ugyanis kínai kézifúróval,1mm-es fúróval dolgozom!Nemnormális tettek!És ráadásul az egész napom sz@r volt.Ti is vigyázzatok,egy rossz napon nem szabad belefogni egy nagy figyelmet igénylő valamibe! :yes:
Ó, ilyet én is csináltam már! Nem győződtem meg róla, hogy a rajz (kész NYÁKterv) tükrözve van-e, hanem szépen kinyomtattam (munkahelyemen, mert itt van lézernyomtató), hazavittem, NYÁK-ot megtisztítottam, szépen felvasaltam (ritka jól sikerült a vasalás!), kimarattam, kifúrkodtam, illeszteném be az első alkatrészt: Nem jó. Nem egyezik a beillesztési rajz a NYÁK-kal! Megfordítom: úgy egyezik!
Csak kicsit voltam ideges! Ebből azután kerekedett egy "furatszerelten SMD"-jellegű panel: Azokat az alkatrészeket, amiket lehetett "rendesen" betenni (kondenzátorok, ellenállások, diódák, vezetékek), azokat a felső oldal felől, míg az IC-ket, tranzisztorokat "alulról", mint az SMD-nél forrasztottam be. Érdekes egy panel lett!
Nyitottam a lakáson egy tetőablakot, de a fölöttem lakók nem nagyon örültek neki....
A tanársegédet megbízzák, hogy az egyetem csontvázát vigye át a városi kórházba. A tanársegéd fogja a korpuszt, beülteti a kocsija anyósülésére, beül, és elindul. Az egyik piros lámpánál állva észreveszi, hogy a szomszédos sávban autózó férfi kigúvadt szemekkel lesi. - Nyugi, csak a kórházba viszem. - mondja a tanársegéd. - Utálok ilyet mondani - feleli a másik autós - de azt hiszem, ezzel egy kicsit elkésett.
mai expr.hu termés... hangfalépités hogyanok kategória -gyöztes darabok..mondjuk én inkább höálló ezüsttel fujtam volna -leégés ellen
Igazi "SOKOL MASTER" tuning!
Jajjj, neee!!! Ezt egy évig nem fogom tudni feldolgozni! ÉN gyerekkoromban műveltem ilyet, csak fa helyett kertondobozba erősítettem fel damillal! A másodikon kifejezetten teszik az a kettő az egyben hangszóró megoldás! Így a sub nyilás is meg van hozzá, habár az már kétlem hogy egy szúnyogot a földhöz tudna e vágni!
én meg is találtam őket! expressz.hu-n a keresésbe írd be hogy hangfal és az első két oldalon ott vannak! Horribilis az áruk
Nagyon kemény! Álló hangfal... Ha meg lefekteti akkor meg fekvőhangfal mi?
100W?! Ha egy szúnyoghoz vesszük az arányt, zenei teljesítményre. De egy embernek az akkor is 10w nál nem nagyobb.
De hát te is tudod hogy a watt nem minden, ott az érzékenység! ezeknek legalább 130dB/W/m az érzékenysége, tehát adsz neki egy wattot akkorát durran hogy megsüketülsz
Ebben van valami!
"polcon álló hangfal" =fektetni nem szabad,elmozditani sem,ja és polc kell a használatához....gyengébbek kedvéért és a nagy sikerre való tekintettel ujabb gyöngyszem.szupergiccs kategoria abszolut gyöztes ...elsöre tényleg azt hittem hogy kályha.DE NEM
basszus ez mi?
talán egy rakéta kilövő lehet? vagy vadász kutyára sebváltó? De lehet hogy valami robot.... Ezt kéne berakni a ki mit épített rovatba.
most a klasszikus akvárium-hasonlatomat-ami jelen esetben tökéletesen passzolna-félretéve,ugy kommentálnám a darabot,hogy ....mivel otthon nem volt kazánlemez,a plexi meg drága,apám meg üveges volt,ezért a hangfalam is átlátszó...ok?(u.tudom h.plexiböl van és csillagászati ára volt,és csak egy darabban készült el. ..)a tervezö ifjú titán elsö -és talán utolsó - alkotása lévén azota egy vidámparkban van és a gyerekeket ijesztegetik vele a szellemek kastélyában. ...és most jön a fülsüketitöen harsogó gonosz szivárványhangfal...!!!! .........neeeeeee!!!!!!!
Hidd el az tényleg kályha!!! Csak túl tisztára van takarítva!
Jesszusatyaúristen! Hát ez nagyon komoly hangtechnika.
Egy sztori: Hi-Fi hangfalakat akartam venni és több üzletekben is nézelődtem... Egyik üzletben találtam is egy pár pofás hangfalat. B&W márka volt. Kis tábla a tetelyén: 89000./pár. Érdeklődtem, hogy mit is tud ez a hangfal ennyiért? Az eladó szépen elmondta a paramétereket. Nagyon dicsérte... Továbbá azt is elmondta hogy az nem egy pötty hanem még egy nulla. Idézet: „azt is elmondta hogy az nem egy pötty hanem még egy nulla.” Szóval 890.000,- HUF/pár?! Mi a bánatból volt az a hangfal?! Platinafoglalatos gyémántból?
És az még nagyon "olcsó" is volt. Most nézem a friss árlistát. Van hangfal 2.200.000 ft/pár ért is!
Megint benéztem. Kicsit nem figyelek... 2.200.000 Ft /db én nem /pár.
Anyám! Ezek miből élnek? És vajon éves szinten hány darab ilyet adnak el?! :eek2:
Nem is gondolnád drága barátom, hogy hány botfülü gazdag kuncsaftnál láttam ilyet porosodmi... Elmondása szerint azért ezt választotta, mert ennyiért már biztosan jól szól. :bummafejbe:
Idézet: „Elmondása szerint azért ezt választotta, mert ennyiért már biztosan jól szól.” Ezt ugye nem komolyan mondod?! Elhagyom a maradék kis hajamat is! :bummafejbe:
Tegnap előtt olyat mondott az egyik osztálytársam hogy magamban szinte nevettem
Szóval: Mondta hogy van neki egy PIONEER 2X50W-os erősítője.. De amit ezután mondott az padlóra vágott Elkezdi hogy neki ez az erősítője "alkalmazkodó" ezalatt azt érti hogy viszi még a 100W-os ládát is meg az 500W-ost is és nem torzítja be.. hát ez röhejes |
Bejelentkezés
Hirdetés |