Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Pff... Mostmár a vaterán is lassan annyi a reklám mint az iwiw-en. Még jó hogy egyik helyre sem járok sűrűn
![]()
énse sürün járok csak most pár dolog kellene a motoromhoz és biztam benne hogy meglelem öket,de semmi sajna
![]() ![]()
Én meg még nem is hallottam róluk.
![]()
Nekem meg se számítógépem, se internetem! Azt sem tudom, mik ezek a dolgok!
![]() ![]()
Mi lenne ha nem lennének nők?
... ... Globális felmelegedés! ![]()
A pilóták szerelőknek írt jegyzőkönyveiből...
Pilóta: A bal főfutó belső gumiját majdnem cserélni kell. Mérnök: A bal főfutó belső gumija majdnem cserére került. Pilóta: A tesztrepülés rendben lezajlott, az automatikus landolás nagyon durva volt. Mérnök: Ezen a gépen nincs automatikus landolás. Pilóta: Valami meglazult a pilótafülkében. Mérnök: Valami meghúzásra került a pilótafülkében. Pilóta: Döglött rovarok vannak a homloküvegen. Mérnök: Élő rovarok rendelés alatt. Pilóta: A robotpilóta magasságtartó módban 60 méter per perces ereszkedést produkál. Mérnök: A hibát nem sikerült reprodukálni a földön. Pilóta: Bizonyíték a bal főfutó szivárgására. Mérnök: Minden bizonyíték eltüntetésre került. Pilóta: A DME hihetetlenül hangos. Mérnök: DME hihetőbb szintre halkítva. Pilóta: Az önzárótól beragadnak a tolóerő szabályzó karok. Mérnök: Az jó, pont arra találták ki. Pilóta: A barát-ellenség azonosító működésképtelen kikapcsolt állapotban. Mérnök: Igen, ez így szokott lenni. Pilóta: Repedés gyanúja a homloküvegen. Mérnök: Gyanú megerősítve. Pilóta: Nincs 3-as hajtómű. Mérnök: Rövid keresés után a jobb szárny alatt meglelve. Pilóta: A gép viccesen viselkedik. Mérnök: A gép figyelmeztetésre került, hogy nőjön föl, repüljön tisztességesen, és komolyodjon meg. Pilóta: A célkereső radar hümmög. Mérnök: A célradar újraprogramozva vers szavalás segítségével. Pilóta: Egér a pilótafülkében. Mérnök: Macska bevetése megtörtént. Pilóta: Zaj hallatszik a műszerfal alól. Mintha egy manó egy kalapáccsal dobolna valamin. Mérnök: A kalapács a manótól elvételre került.
Én meg hogy jártam!TDA 2005-ös höz kellett nyákot csinálni,rárakom a pauszpapírt,kipontozom,kifúrom,felcsiszolom.Éppen rajzolnám fel a panelra a vezetősávot,rájöttem,hogy fordítva raktam rá a papírt!
![]() ![]() ![]()
Ó, ilyet én is csináltam már! Nem győződtem meg róla, hogy a rajz (kész NYÁKterv) tükrözve van-e, hanem szépen kinyomtattam (munkahelyemen, mert itt van lézernyomtató), hazavittem, NYÁK-ot megtisztítottam, szépen felvasaltam (ritka jól sikerült a vasalás!), kimarattam, kifúrkodtam, illeszteném be az első alkatrészt: Nem jó. Nem egyezik a beillesztési rajz a NYÁK-kal! Megfordítom: úgy egyezik!
![]() Csak kicsit voltam ideges! Ebből azután kerekedett egy "furatszerelten SMD"-jellegű panel: Azokat az alkatrészeket, amiket lehetett "rendesen" betenni (kondenzátorok, ellenállások, diódák, vezetékek), azokat a felső oldal felől, míg az IC-ket, tranzisztorokat "alulról", mint az SMD-nél forrasztottam be. Érdekes egy panel lett! ![]()
Nyitottam a lakáson egy tetőablakot, de a fölöttem lakók nem nagyon örültek neki....
A tanársegédet megbízzák, hogy az egyetem csontvázát vigye át a városi kórházba. A tanársegéd fogja a korpuszt, beülteti a kocsija anyósülésére, beül, és elindul. Az egyik piros lámpánál állva észreveszi, hogy a szomszédos sávban autózó férfi kigúvadt szemekkel lesi. - Nyugi, csak a kórházba viszem. - mondja a tanársegéd. - Utálok ilyet mondani - feleli a másik autós - de azt hiszem, ezzel egy kicsit elkésett.
mai expr.hu termés... hangfalépités hogyanok kategória -gyöztes darabok..mondjuk én inkább höálló ezüsttel fujtam volna -leégés ellen
Igazi "SOKOL MASTER" tuning!
![]() Jajjj, neee!!! Ezt egy évig nem fogom tudni feldolgozni! ![]() ÉN gyerekkoromban műveltem ilyet, csak fa helyett kertondobozba erősítettem fel damillal! ![]() A másodikon kifejezetten teszik az a kettő az egyben hangszóró megoldás! Így a sub nyilás is meg van hozzá, habár az már kétlem hogy egy szúnyogot a földhöz tudna e vágni! ![]()
én meg is találtam őket! expressz.hu-n a keresésbe írd be hogy hangfal és az első két oldalon ott vannak! Horribilis az áruk
![]()
Nagyon kemény! Álló hangfal...
![]() ![]() ![]() 100W?! Ha egy szúnyoghoz vesszük az arányt, zenei teljesítményre. De egy embernek az akkor is 10w nál nem nagyobb. ![]()
De hát te is tudod hogy a watt nem minden, ott az érzékenység! ezeknek legalább 130dB/W/m az érzékenysége, tehát adsz neki egy wattot akkorát durran hogy megsüketülsz
![]()
Ebben van valami!
![]()
"polcon álló hangfal" =fektetni nem szabad,elmozditani sem,ja és polc kell a használatához....gyengébbek kedvéért
![]() ![]()
basszus ez mi?
talán egy rakéta kilövő lehet? vagy vadász kutyára sebváltó? De lehet hogy valami robot.... Ezt kéne berakni a ki mit épített rovatba.
most a klasszikus akvárium-hasonlatomat-ami jelen esetben tökéletesen passzolna-félretéve,ugy kommentálnám a darabot,hogy ....mivel otthon nem volt kazánlemez,a plexi meg drága,apám meg üveges volt,ezért a hangfalam is átlátszó...ok?(u.tudom h.plexiböl van és csillagászati ára volt,és csak egy darabban készült el. ..)a tervezö ifjú titán elsö -és talán utolsó - alkotása lévén azota egy vidámparkban van és a gyerekeket ijesztegetik vele a szellemek kastélyában. ...és most jön a fülsüketitöen harsogó gonosz szivárványhangfal...!!!! .........neeeeeee!!!!!!!
Hidd el az tényleg kályha!!!
![]() ![]() ![]()
Jesszusatyaúristen! Hát ez nagyon komoly hangtechnika.
![]() Egy sztori: Hi-Fi hangfalakat akartam venni és több üzletekben is nézelődtem... Egyik üzletben találtam is egy pár pofás hangfalat. B&W márka volt. Kis tábla a tetelyén: 89000./pár. Érdeklődtem, hogy mit is tud ez a hangfal ennyiért? Az eladó szépen elmondta a paramétereket. Nagyon dicsérte... Továbbá azt is elmondta hogy az nem egy pötty hanem még egy nulla. ![]() Idézet: „azt is elmondta hogy az nem egy pötty hanem még egy nulla.” Szóval 890.000,- HUF/pár?! Mi a bánatból volt az a hangfal?! Platinafoglalatos gyémántból? ![]() ![]()
És az még nagyon "olcsó" is volt. Most nézem a friss árlistát. Van hangfal 2.200.000 ft/pár ért is!
![]()
Megint benéztem. Kicsit nem figyelek...
![]()
Anyám! Ezek miből élnek? És vajon éves szinten hány darab ilyet adnak el?!
![]() ![]()
Nem is gondolnád drága barátom, hogy hány botfülü gazdag kuncsaftnál láttam ilyet porosodmi... Elmondása szerint azért ezt választotta, mert ennyiért már biztosan jól szól. :bummafejbe:
Idézet: „Elmondása szerint azért ezt választotta, mert ennyiért már biztosan jól szól.” Ezt ugye nem komolyan mondod?! ![]() ![]() ![]() ![]() Elhagyom a maradék kis hajamat is! :bummafejbe:
Tegnap előtt olyat mondott az egyik osztálytársam hogy magamban szinte nevettem
![]() Szóval: Mondta hogy van neki egy PIONEER 2X50W-os erősítője.. De amit ezután mondott az padlóra vágott ![]() Elkezdi hogy neki ez az erősítője "alkalmazkodó" ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |