Fórum témák
» Több friss téma |
Várjatok vele. Találtunk nagyon jó DCF vevő modult, komplettül antennával együtt lehet majd kapni a HEStore-ban.
Kipróbáltam már a modult, eszméletlen jó. Nappal, esős időben nem teljesen célirányba forgatott antennával kristály tiszta tűéles jel. Ez nem a Konrád féle hobbi célra alkalmas dcf modul. Ez olyan modul amit ipari körülmények között használnak, de az ára jócskán kedvezöbb mint a konrádosé. Rendes AGC-vel benne minden.
Ez máris felkeltete az érdeklődésemet. Kb. mikortól lesz elérhető?
Szerintem raktározz be rendesen, elképzelhető, hogy sok érdeklődő lesz rá....
Hello Topi,
Lehet vmi bővebbet tudni róla? Dekóder? Véletlen nem U4221? Mert ez AGC-s pl. Végülis ha jó akkor mind1 Várjuk és vesszük, amint lehet. Küldenék egy fixes IFA-t. Megrakjátok? Köszi az infót KN
Nem. Ez egy komplett modul. Kristállyal, antennával, vezérlő IC-vel, lézer trimmerelve.
Köszi az infót! Konrádosba nem akartam beruházni, sajátot építeni meg nincsenek eszközeim. De ebből biztos veszek.
Vezérlője ATMEL gyártmányú speciális IC. Nem az U4221. Az Uxxxx elavult hibás AM vevő széria.
YESS
Atmel RULEZ!!!! Hibás széria? Hogy hogy? No mindegy.. Amit írtál az nagyon jól hangzik, bár félek nem lesz occsó By N
Sziasztok!
Én a conrados dcf modul bekötése iránt érdeklődnék. Ha minden igaz Topi féle kapcsolásban láttam hogy egy tranyót kapcsolgatott és ez volt rákötve egy PIC-re. Nem köthetem közvetlenül PIC lábához? (5v-os tápról üzemeltetve a ketyerét.) Vagy esetleg egy le húzó ellenállást tegyek hozzá? Vagy maradjak az eredeti tranyós megoldásnál?
Bővebben: Link
Remélem ez segít...
Á ez így tökéletes. Köszi a gyors választ.
Van viszont még egy kérdésem. Ha rendelek egy ilyen modult, akkor kapok egy leírást hozzá amiben részletezve van, hogy milyen formában adja ki a jelet? Vagy a neten van ilyesmi leírás mert én nem nagyon találtam meg eddig. Tudom hogy van erre program is de én szeretném elkészíteni és ha van leírás inkább az alapján készítem el, ha nincs akkor meg egy programot nézek meg hogy hogy működik.
Nem kellett hozza 20 sec hogy megtalaljam peldaul itt a neten
Sziasztok !
Tudnátok egy korrekt leírást ajánlani a dcf modulból kapott jel feldolgotásához,ami alapján programot is lehet írni (atmel).Bocs ha van már itt valahol,nem volt időm az összes dcf topikot végignézni.
Én is azt hiszem, nehéz volt megtalálni. Egy szót kellett volna beírni a keresőbe. DCF.
Bővebben: Link Ennek első oldalán ott van minden.
Kösz...vizuális típus vagyok,digitális jelalakot kerestem azért szaladtam át rajt
Szia!
Csak én nem találom a HeStore oldalán, vagy még nem érkezett meg? Nem vagyok regisztrálva oda, nem tudom ez számít-e...
Lehet valamit tudni a modulról? Vagy mégsem lesz?
De-de lesz, csak még nincs meg a DCF óra KIT... Addig tudtommal nem kerül ki a modul.
Itt állnak már a modulok tálcástul.
Jól értem? A DCF vevő modul nem lesz önmagában megvásárolható, csak óra kittel együtt?
Dehogy. Külön is lesz kapható természetesen, csak bekötése jócskán eltér a megszokott konrád modultól, így most felesleges lenne egy külön cikket írni, annak bekötéséről, használatáról. Egybe a DCF órás cikkel, ott lesz benne a bekötés. Csak ezekhez nincsenek ilyen csillivilli adatlapok, mert nem közcélú, hanem eredetileg ipari célú és minőségű modulok.
De gondolom kit nélkül is lehet alkalmazni.... Vagy annyira bonyolult lesz?
Kit nélkül is lehet alkalmazni, csak ezt ide, azt oda kell kötni, ide meg ezt és ezt kell tenni
Szia,
Na de mikor lesz már elérhető KN
Hello van egy DCF77 vevőm de kellene valami kijelzés is hozzá nem tom meg lehet
oldani pic nélkül is? s vevőben U4221 IC van Idézet: „meg lehet oldani pic nélkül is?” Igen. Használj AVR-t. És szólok, hogy ez nem messenger. Hanyagold a "tom" és hasonló kifejezéseket. |
Bejelentkezés
Hirdetés |