Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   174 / 978
(#) Imi65 válasza Topi hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

Van valahol egy videó, ahol egy buszt próbálnak kiemelni egy hídról. Az "eredmény" hasonló. De igazad lehet, a filmtrükkök is így készülnek.
(#) uli válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

Ez az autómentéses nagyon gagyi. tisztán látszik, hogy Photoshoppal lett csinálva :/
De az előttelévő az állati

szerk: most olvasom, Topi megelőzött
(#) szamóca válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

Ez is trükk, de jó.
(#) Imi65 hozzászólása Szept 14, 2008 /

Ezt láttátok?

Ez is trükk?

Birka!
(#) zoz11 válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

Ez a mikrofonos nem gyenge
(#) szamóca válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

És ha nő kezébe kerül....

Gun Woman.wmv

És ez?
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

Ezt a szabályzatot elolvastam a barátnőmnek:
- olvasom
- Ezt te írtad?
- olvasom tovább
- Ezt te írtad.
- tovább olvasom
- Ezt biztos te írtad...
- a végén már nem szólt semmit csak röhögött, bocsánat illetve nevetett.
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

Igen valószínű hogy nem női agyból pattant ki.
(#) pittyu hozzászólása Szept 14, 2008 /

MI az:szarva barna, nyelve zöld.?
Spenót.
Elnézést kérek.
(#) uli válasza pittyu hozzászólására (») Szept 14, 2008 /

Ez már fáj de nagyon jóó
(#) Kovidivi hozzászólása Szept 15, 2008 /

Ezek aztán ügyesek!
csajok táncolnak.
(#) dbase hozzászólása Szept 16, 2008 /

(#) jocko válasza dbase hozzászólására (») Szept 16, 2008 /

ugy érted véletlen ,nem?
(#) _ampervadasz_ válasza dbase hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Maradjunk a halálinál...
(#) szamóca hozzászólása Szept 17, 2008 /

Lehet nem is vicces?

Look out.wmv

(#) sound.man hozzászólása Szept 17, 2008 /

Bővebben: Link legjobb a szöveg alatta. Röhögtem rajta egy óráig.
(#) zenetom válasza sound.man hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Ez beteg
Közbe én is hoztam egy jót

Bajban az LHC ajaj
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Ez szép volt...
(#) spikk hozzászólása Szept 17, 2008 /

Sziasztok.
Ma bebizonyosodott, hogy nagyon amatőr vagyok, de fejlődőképes.
Rájöttem, hogy a dugdosós próbapanelbe az ellenállásokat állítva is berakhatom, akkor 1 lyuknyira van a két lábuk, szemben az eddigi kb. 5-tel.
Olyan szép ellenállás útvesztőket gyártottam, hogy öröm volt nézni...
(#) Imi65 hozzászólása Szept 17, 2008 /

A hülyeség itt konkrétan fájhatott...
(#) _ampervadasz_ válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Neki aztán még hogyan fájhatott... no comment
(#) Báddzsó hozzászólása Szept 17, 2008 /

(#) _ampervadasz_ válasza Báddzsó hozzászólására (») Szept 17, 2008 /

Na ez nállam kicsapta a az NKI biztosítót az már igaz... nállam Bad sector
(#) hapro hozzászólása Szept 18, 2008 /

A szöszi és a barna autóznak. Benzin nélkül maradnak és a kocsi leáll.
- Miért álltunk le? - kérdezi a szöszi.
- Benzin nélkül maradtunk - feleli a barna.
- Jajj, de okos vagy! Én tovább vezettem volna.
(#) Imi65 hozzászólása Szept 18, 2008 /

A '80-as évek egyik tartalék vezetési pontján sürgősen kitalálták (a gyakorlat előtt 1 nappal), hogy az RH adóháztól vezetéket kell kihúzni a központig, 5-6 érpárt. Erre hoztak egy 104 érpáros kábelt, és közölték velünk, hogy a mai nap folyamán ezt ássuk be. Nagyszerű, és erre hány embert kapunk, aki segít? Ez a ti dolgotok. Hát, nem egészen az volt, de a feladat, az feladat. Árokba fektetni - harmadmagammal - 850 méteren nem tartottam lehetségesnek, sőt a kihúzást is technika (Bódés katonai rádióskocsi) segítségével tudtuk megejteni. Szerencsére az út elég egyenes volt. Az út mellé kiraktuk a fűbe, végig, a teljes hosszon. A központhoz közeli részen felkötöttük két fára egy fordulóút fölé, amit csak az üzemanyagos használt, a ponyvás Csepellel. Az átfért alatta. A gyakorlatra érkező rádiós Zil vezetője viszont életében nem járt arra. El is tévesztette a fordulót. Jól hiszitek, nem fért át a kábel alatt, hanem elszakította. Zsugorcső, cseti, 1 kg vazelin a kábelből, de megkötöttük. Az RH adópont parancsnoka (egy fontoskodó főtörzs) viszont odarendelte a lánctalpas árokásót. Mivel az széles volt (harckocsialvázra épült) a fűbe lefektetett kábelt is felhasználta útként. Kb. 8 centinként csinált bele egy 3 centis omegát. Minden ér vezetett minden érhez. Szidtak bennünket, mint a bokrot, hogy a .....ba kötöttük meg a kábelt. Mi sem nagyon értettük, csak a bejárás után. De akkor már a főhadnagy is röhögött kínjában, és közölte: Vazz', ezért megyek 1-2 hétre sittre, de ezzel már tényleg nem tudunk mit kezdeni. Nem ment, de nem rajta múlt. Előtte még nem fektettünk hátipátiról drótot platóról, de most ez volt, 3 áramkört sikerült kihúznunk. Ezzel meg tudtuk oldani a forgalmazást.
(#) Frankye válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 18, 2008 /

Ismerős sztori.
Minthogy magam is hiradóknál szolgáltam a másfél éves sorkatonait, volt néhány ilyen nálam is. Detto '80-as évek, "Pajzs 'XX" hadgyakorlat, valahol Nyugat-Magyarországon.
Nehézvezetékesek (akik nem tudnák, mi ez, azok kedvéért: olyan, pl. 4x2 eres kábel, ami jól árnyékolva van a külső zavarok ellen, ezen ment egy halom forgalmazás, ami zavarérzékeny volt, mint pl. a titkosított beszélgetések) kihúzták a dombról a völgybe a kábelt. Másfél nap. Jöttek a harckocsizók. Ki volt ugyan tűzve az út, de az utászok nem egyeztettek a lóbelesekkel, ezért az út keresztezte a kábel nyomvonalát. A láncosok persze éppen ott fordultak, ahol a lóbél volt. Aki látta már, tudja, hogy a lánctalpas úgy fordul, hogy az egyik oldali láncot lefékezi, vagy éppen hátrafelé hajtja, a másik meg előrefelé megy. Na, mi történt? Igen, pontosan.... De apróra ám!
Nagyész fatörzs(őrmester) elrendelte, hogy a vezetékvizsgálók menjenek ki, derítsék fel, javítsák ki.
Kimentek. Megnézték. Rájöttek, hogy ezt össze nem kötögetik a büdös életben sem. Bejöttek. Jelentették. Kiküldték a kocsit. Kihúzták. Jöttek a láncosok. Mentek a vezetékvizsgáló járőrök....
A harmadik újra-kihúzás után a századparancsnok kategorikusan megtiltotta, hogy újra kihúzzák a madzagot. Nagyész fatörzs feje lángolt, de a parancsot megtagadni ugyebár...
Végül a pizsamanacis nagyfejesek(tábornoki kar) azon voltak kiakadva, hogy nem tudtak a nagy büdös semmi kellős közepéről hazatelefonálni anyának, hogy "Itt vagyok szivem a gyakorlaton."
Végül - a seregben semmi sem drága-alapon! - ki kellett építeni egy baromi nagy kerülővel a kábelt, ami az elkészülte után egy fél órával már nem is kellett... Felszedni sem lehetett, mert a nehéztüzérség kicsit "meggránátozta", egy pontatlan célzás segítségével.
No comment.
(#) alex077 hozzászólása Szept 18, 2008 /

remélem még senki nem linkelte be
nyomtató vs macska
a végén kezd beindulni
a hangeffektek nagyon készek
Következő: »»   174 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem