Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Van valahol egy videó, ahol egy buszt próbálnak kiemelni egy hídról. Az "eredmény" hasonló. De igazad lehet, a filmtrükkök is így készülnek.
Ez az autómentéses nagyon gagyi. tisztán látszik, hogy Photoshoppal lett csinálva :/
De az előttelévő az állati szerk: most olvasom, Topi megelőzött
És ha nő kezébe kerül....
Ezt a szabályzatot elolvastam a barátnőmnek:
- olvasom - Ezt te írtad? - olvasom tovább - Ezt te írtad. - tovább olvasom - Ezt biztos te írtad... - a végén már nem szólt semmit csak röhögött, bocsánat illetve nevetett.
Igen valószínű hogy nem női agyból pattant ki.
Ezek aztán ügyesek!
csajok táncolnak.
Haláli:Micsoda BMW-s trükk
Maradjunk a halálinál...
Bővebben: Link legjobb a szöveg alatta. Röhögtem rajta egy óráig.
Ez szép volt...
Sziasztok.
Ma bebizonyosodott, hogy nagyon amatőr vagyok, de fejlődőképes. Rájöttem, hogy a dugdosós próbapanelbe az ellenállásokat állítva is berakhatom, akkor 1 lyuknyira van a két lábuk, szemben az eddigi kb. 5-tel. Olyan szép ellenállás útvesztőket gyártottam, hogy öröm volt nézni...
Neki aztán még hogyan fájhatott... no comment
te jó úr isten: http://www.cyriak.co.uk/moo.html
Na ez nállam kicsapta a az NKI biztosítót az már igaz... nállam Bad sector
A szöszi és a barna autóznak. Benzin nélkül maradnak és a kocsi leáll.
- Miért álltunk le? - kérdezi a szöszi. - Benzin nélkül maradtunk - feleli a barna. - Jajj, de okos vagy! Én tovább vezettem volna.
A '80-as évek egyik tartalék vezetési pontján sürgősen kitalálták (a gyakorlat előtt 1 nappal), hogy az RH adóháztól vezetéket kell kihúzni a központig, 5-6 érpárt. Erre hoztak egy 104 érpáros kábelt, és közölték velünk, hogy a mai nap folyamán ezt ássuk be. Nagyszerű, és erre hány embert kapunk, aki segít? Ez a ti dolgotok. Hát, nem egészen az volt, de a feladat, az feladat. Árokba fektetni - harmadmagammal - 850 méteren nem tartottam lehetségesnek, sőt a kihúzást is technika (Bódés katonai rádióskocsi) segítségével tudtuk megejteni. Szerencsére az út elég egyenes volt. Az út mellé kiraktuk a fűbe, végig, a teljes hosszon. A központhoz közeli részen felkötöttük két fára egy fordulóút fölé, amit csak az üzemanyagos használt, a ponyvás Csepellel. Az átfért alatta. A gyakorlatra érkező rádiós Zil vezetője viszont életében nem járt arra. El is tévesztette a fordulót. Jól hiszitek, nem fért át a kábel alatt, hanem elszakította. Zsugorcső, cseti, 1 kg vazelin a kábelből, de megkötöttük. Az RH adópont parancsnoka (egy fontoskodó főtörzs) viszont odarendelte a lánctalpas árokásót. Mivel az széles volt (harckocsialvázra épült) a fűbe lefektetett kábelt is felhasználta útként. Kb. 8 centinként csinált bele egy 3 centis omegát. Minden ér vezetett minden érhez. Szidtak bennünket, mint a bokrot, hogy a .....ba kötöttük meg a kábelt. Mi sem nagyon értettük, csak a bejárás után. De akkor már a főhadnagy is röhögött kínjában, és közölte: Vazz', ezért megyek 1-2 hétre sittre, de ezzel már tényleg nem tudunk mit kezdeni. Nem ment, de nem rajta múlt. Előtte még nem fektettünk hátipátiról drótot platóról, de most ez volt, 3 áramkört sikerült kihúznunk. Ezzel meg tudtuk oldani a forgalmazást.
Ismerős sztori.
Minthogy magam is hiradóknál szolgáltam a másfél éves sorkatonait, volt néhány ilyen nálam is. Detto '80-as évek, "Pajzs 'XX" hadgyakorlat, valahol Nyugat-Magyarországon. Nehézvezetékesek (akik nem tudnák, mi ez, azok kedvéért: olyan, pl. 4x2 eres kábel, ami jól árnyékolva van a külső zavarok ellen, ezen ment egy halom forgalmazás, ami zavarérzékeny volt, mint pl. a titkosított beszélgetések) kihúzták a dombról a völgybe a kábelt. Másfél nap. Jöttek a harckocsizók. Ki volt ugyan tűzve az út, de az utászok nem egyeztettek a lóbelesekkel, ezért az út keresztezte a kábel nyomvonalát. A láncosok persze éppen ott fordultak, ahol a lóbél volt. Aki látta már, tudja, hogy a lánctalpas úgy fordul, hogy az egyik oldali láncot lefékezi, vagy éppen hátrafelé hajtja, a másik meg előrefelé megy. Na, mi történt? Igen, pontosan.... De apróra ám! Nagyész fatörzs(őrmester) elrendelte, hogy a vezetékvizsgálók menjenek ki, derítsék fel, javítsák ki. Kimentek. Megnézték. Rájöttek, hogy ezt össze nem kötögetik a büdös életben sem. Bejöttek. Jelentették. Kiküldték a kocsit. Kihúzták. Jöttek a láncosok. Mentek a vezetékvizsgáló járőrök.... A harmadik újra-kihúzás után a századparancsnok kategorikusan megtiltotta, hogy újra kihúzzák a madzagot. Nagyész fatörzs feje lángolt, de a parancsot megtagadni ugyebár... Végül a pizsamanacis nagyfejesek(tábornoki kar) azon voltak kiakadva, hogy nem tudtak a nagy büdös semmi kellős közepéről hazatelefonálni anyának, hogy "Itt vagyok szivem a gyakorlaton." Végül - a seregben semmi sem drága-alapon! - ki kellett építeni egy baromi nagy kerülővel a kábelt, ami az elkészülte után egy fél órával már nem is kellett... Felszedni sem lehetett, mert a nehéztüzérség kicsit "meggránátozta", egy pontatlan célzás segítségével. No comment.
remélem még senki nem linkelte be
nyomtató vs macska a végén kezd beindulni a hangeffektek nagyon készek |
Bejelentkezés
Hirdetés |