Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nagyon jó! kár hogy a hengerőt a Hi-Fi ről nem vettem le, mert az ablakok kinyíltak
maradandó nyomokat hagyott bennem:az ---"erösitö"---- topik. mintha egy kicsit méjrepülééééés lenne .a témainditó bemutatkozását elöször -véletlenül -ugy olvastam,hogy "szeretem a vonalakat"...végülis miért ne? --- ez vicces?
Nem csodálkoznék ha ez is Amerikában készült volna!
Azt a pihentagyú.....
Remélem ez is tetszik: Ez azért már nem fér bele az oldal keretei közé! Frankye
Basszus, kemények a srácok! Le a kalapokkal előttük, és ez a vidámság meg életerő! Mivel én is break dance -eltem vagy 5-7 évvel ezelőtt, tudom, hogy nem kis erőfeszítés, napi több órai edzést jelent. Másodsorban a cég ahol dolgozom ezeknek az emberkéknek való, orvosi eszközöket gyárt és forgalmaz, szóval iszonyat érzés mikor bejön a páciens és nincs lehetősége jobb körülmények közt élni, és kap egy egyszerű protézist. De a legtöbb esetben megvan a lehetőség, amikor ~2 Milliárd Ron -t ad a CNAS biztosítóház egy intelligens protézisre. Amgy elektronikai része is van BlueTooth -on keresztül tanítják be a srácok a protézist (lábat, kezet).
(no de ez nem volt vicces)
Ejnye, ezt elnéztem. a pihenős topikba akartam .
(Nem is tudtam hogy te is break-eltél tesó! )
Elnézést, a továbbiakban ennek figyelembevételével tevékenykedem.
Frenky moderátori hozzászólásához.
Rádióban hallottam:
"A tömegben sok civil ruhás nyomozó látható."
Gyermek Superman jelmez dobozán: Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja! (No comment.....)
Múltkor ezt hallottam a rádióban, amitől majdnem dobtam egy hátast:
"Ma országszerte kedd van!"
Az ország déli és délutáni részén csendes eső esik.
A tv-ben is volt már ilyen hasonló "bölcsesség"!
Mint például:"A békés kődobálókat dúrván támadták a rendőrök....".
A túlzott kéváfogyasztás néhány félreismerhetetlen jele, konzultáljon orvosával, ha:
- a legutóbbi holdfogyatkozás óta nem pislogott - nyitott szemmel alszik - tüsszentés közben sem csukja be a szemét - már a harmadik pulóvert készíti el, pedig nem is tud kötni - csakis földrengéskor áll nyugodtan, egy helyben - az ápolónőnek szuperszámítógépre van szüksége, hogy megmérje a pulzusát - a kokain lelassítja - 20 mérföldet sétál a gyaloglógépen, mikor rájön, hogy nincs is bekapcsolva - az ízlelőbimbói olyan érzéketlenek, hogy akár forró lávát is iszogathatna - távirányító nélkül gyorsabban vált csatornát - a macskáit Tejszínnek és Cukornak nevezi - a kávésbögréjén egy kávésbögre képe van - lekörözi az Energizer nyuszit - a mozgásérzékelőkben rövidzárlatot okoz - az idegrángásai látszanak a Richter-skálán - segít a kutyának kergetni a farkát - a kávésbögréjére biztosítást köt a Lloyd's-nál - jövendőbelijét mindenkinek a kávézópartnereként mutatja be - napi négy szívrohamot simán kibír - mindenkit átenged a gyalogátkelőn, mire rájön, hogy otthonhagyta a kocsiját - parkolásnál megbüntetik gyorshajtásért - saját fogaival őrli meg a kávészemeket - a videofilmeket gyorstekerésben nézni - kábel nélkül be tudja bikázni az autóját - mások körmét rágja - 50 méterről le tudja fényképezni magát késleltető kioldó nélkül - egy hét alatt három pár teniszzoknit tesz tönkre.
Kiss Ádám után eléggé szabadon:
Melegfelvonulás, van egy csomó tüntető, aki kimegy tüntetni, mert "B***k!", meg mert tüntetés van. A riporterek odamennek egy kődobálóhoz, aki üvölti, hogy "B***k, B***k!". Megkérdezik tőle, hogy miért kiabál ilyen ronda dolgokat a melegeknek. Erre ő: "Nono! Én a rendőröknek kiabálok!" Mire egy másik tüntető: "Miért, itt vannak, akik tényleg b***k?" Jó kis elektronikai viccek
Kocsmában beszélgettünk a melegfelvonulásról.
Jani komám megszólal: Hallotátok? Pesten a melegfelvonuláson olyan meleg volt, hogy még egy rendőr is kigyulladt! Idézet: „Mostantól 15-16 pohárral kevesebbet iszom...” Én is. Óránkánt. (Vajon az tünet, ha a fórum valamennyi topicját az elsőtől az utolsó hozzászólásig 15 percen belül olvasom végig? )
Na most akkor melyik az igaz? Vagy ez direkt így működik? Egyébként itt találtam
Biztos cselesek! Ha valami baj van nehogy megtudd magad csinálni, ha nem figyelsz oda. Direkt átvágják az embert, hogy plusz pénzt keljen kiadni a "hozzáértő" segítségre.
Most már foghatják a fejüket...előtte kellett volna gondolkodni.
De hogy még rendesen válaszoltak is neki.....
Ez picit feldobta ezt a szutyok estém. Köszi.
Ha ez nem fake, akkor a Mercisek nőttek a szememben egy kicsit!
Sokat kerestem, de most végre megtaláltam! Gondoltam megosztom veletek is, én is olvasgatom, de jókat nevetek rajta!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |