Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok találtam ithon egy varázszem elektroncsövet csak nemtudom hogy mi a tipusa az orosz betükböl annyit sikerült kihámoznom hogy a betük jelentése a következő lett
B E Z P aki tudja hogy ez melyik tipusú cső kérem segitsen Üdv
Tehát valami ilyesmi felirat van rajta?
БЕЗП vagy БЄЗП
A betűket teljesen jól olvastad le, majd megpróbálok utánanézni. (... a nap folyamán...)
Szia
igen az első amit irtál feliratot az szerepel rajta.segítséget előte köszönöm Üdv
Hi van egy villámjárta TV-m.
Na most ez megse nyíikan, bizti jó. Találtam a AC bemenet után egy Fet-et szerintem ez kapcsolja a trafot(utánna van a trafó) Szerintem ez nem jó, csak tipp. Na szóval kiszedtem de nem találok róla semmit: P5NK60ZFP, GK17D VW, CHN 532. Azért gondolom hogy fet mert a panelra a lábak mellé D,G,S ez volt irva. Egyépként videoton TV.
Üdv, mindenki!
Megint kérdeznék egyet, mégpedig egy tirisztorosat Mivel tudom kiváltani a NEC 2P4M tipusú tirisztort?? Vagy azt még lehet kapni? Esetleg bármilyen 400 V-os tirisztor jó lesz? Barátom ősrégi fényorgonájában szolgáltak a kis állatkák, de kinyúltak. Köszi előre is.
Keress feszültségben és áramban megfelelőt! A boltban így is tudnak adni. (pl. 400V 5A)
köszi végül adatszájton megtaláltam
Helló Mindenkinek.
Egy ultrahangos (ultrasonic) érzékelő adatait keresném. Ez egy patkó alakú, szenzor, és papír vagy fólia szélének érzékelésére használják (web guide). Felírata: BST US 2003 vagy BST US 2007. A szenzor bekötése, és adatlapja érdekelne. Köszönettel.
Hello!
Találtam egy nyákot valami vezérlobol van. Van rajta valami H híd tranzisztorokbol. A tranzisztorok ahogy nézegetem Motorolák csak az adatlapjukat nem találom M 013, M 052 - Az M a motorola gyártoi logo Elore is koszi
Szia! Ha megirod milyen tokozású,feszültségű,áramú, vezérlésű (vagy a rajzát)akkor postaköltségért küldök neked. Fényorgonába mindegyik jó ha az "U""I"megfelel.Nagyon nagyon réginek kell lennie, hogy a szabadáválási ideje hosszú legyen egy fényorgonához. Nekem kb: 10.000db különféle van, majd guberálok.Üdv Linda
Kedves Linda!
Nem hiszem, hogy a БЕЗП varázsszem cső fényorgona alkatrésze lenne. Ha van ilyen csöved kérlek, küldj, bár én csak leírást kerestem hozzá mazso1988 kérésére. Azért köszi.
köbzoli, llaci56 : Köszi a tirisztoros tippeket.
Üdv Mindenkinek!
A takarítógépemet szeretném megjavítani, keresem a hiba okát, de ezzel a kis barna "kütyüvel" azonosítási problémáim vannak - így ha vki tud segíteni megköszönném ! Felirat : PK1-1FA, L105-VC, T210-H8S KLIXON, és egy bekarikázott 58-as szám. ?: 1., Működés ellenőrzése - Hogyan? 2., Bekötés ? 3., Esetleg helyettesítés ? Köszönöm előre is !
Szia !
Köszönöm, hogy válaszoltál ! Tudod ezer évvel ezelőtt ezzel kezdtem, hogy megkerestem őket - igaz e-mailben, mikor is szakszervízbe irányítottak - ott közölték : kifutott típus, így nincs szavatosság. Azért szeretném már összerakni a gépet, mert már kb régóta szétszedve kerülgetem és minden nap fáj. Bocs, csak nagyon szeretném megcsinálni. Köszi mégegyszer !
Szia !
Köszi válaszod ! Tudod azt gondolom elsődlegesen, hogy az alkatrészek nem rosszak, csak lehet, hogy valami nincs rendben - mármint a funkcióját tekintve - bekötésileg. A problémám, hogy nem a szivattyún át megy a víz, illetve a 3 db kapcsolón, amelyen vezérelve van - rossz valamelyik. Amikor először szétszedtem, akkor ominózus alkatrészen található 2 db saru csatlakozó közül az egyik szabadon "garázdálkodott", valamint volt egy lógó vezeték is - össze is kötöttem, de nem javult meg - a szivattyún nincs áthatolás . Amiért nem kezdtem vadul próbálgatni az az, hogy jelen szerkezetnél szimbiózisban kellene legyen az áram a vízzel. Érted? Köszi mégegyszer! UI: Ez az alkatrész egy 32W szivattyúhoz csatlakozik és mindössze egy 1 Ft-os nagyságú.
Az a barna kutyu egy bimetalos termosztát.
ha tulmelegszik valami szétkapcsol.
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy ezek milyen alkatrészek? És hogy milyen az értékük? Köszi
Bal:150nF 250V
Jobb:100nF általában 50V-os ekkora méretben. Természetesen mindkettő kondenzátor csak a bal fólia a jobb pedig kerámia dielektrikumú.
Hello! Lehet hogy nem pont ebbe a topicba tartozik, de jobbat nem találtam. Valaki nem tudja megmondani hogy hol nézhetném meg a Gembird CAM66U típúsú webkamera kapcsolásdi rajzát? Csak mert a vezérlő IC-jére ráment egy kis ón és meg akarom nézni hogy vannak e ott vezető sávok, mert olyan kicsi hogy nagyítóval is alig látni.
Sziasztok !
Köszi a válaszotokat ! Az a bajom, hogy csak az egyik lába volt bekötve és sajna nem én voltam az első aki hozzányúlt. Az is lehet, hogy csak egy biztonsági funkciójú alkatrész és akár ki is lehetne iktatni, csak kéne tudjam hozzá, hogy mi is ez. Ha írtok valamit, akkor mondjátok légyszives meg azt is hozzá, hogy honnan elenőrizhetem, hogy az-e . Azt hiszem az is jó ha tudtok valakit, aki képes nekem ezt megnézni. Köszi ! Sziasztok
Sziasztok!
Egy IC-s problémám akadt. Véretlen nem tudjátok, hogy milyen IC lehet a következő tulajdonságok alapján? - 4 lába van -NL karakterekre végződik, és Y-ra hasonlít az első karaktere. Egy régi gáz gyújtóban volt... Tudom, hogy kevés de a nyakamat tenném rá, hogy csak egy IC végződik NL-el. Köszönöm előre is a segítségeteket
4 lábbal nem sok minden lehet... Optokapu?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |