Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezen már túl vagyok ezelőtt a konyhában mint a mérgezett egér, csináltam a kaját rántott hús nekem meg sörös mustáros hús . Nah nem baj az hogy főzök egy évben kétszer van karácsonykor és amikor főzőverseny van . Még most is azon vitatkozunk ki díszítse fel a fenyőfát, én feltettem a tetejére a csillagot bőven elég az .
Na kaját azt nem kell készítenem az biztos, ha szerencsém van még egy kis húsos palacsintát is kapok ma Néha én szoktam főzni, főleg tésztát. Most meg tömöm magam minden félével ami az utamba kerül. Nekünk idén alig van gömb a fán, ilyen szalma díszek vannak rajta. Persze a csúcsán azért van egy csúcs.
Én meg kaja után kijelentem hogy:
Idézet: megiszom a sörömet és pihenek. egy évig megállás nélkül melóztam ennyit megérdemlek, este odaszédülök a fához és megnézem mifféle ajándékot kaptam. Nah röviden ez a mai programom. Én a december 31-et várom lelép mindenki itt meg ereszd el a hajamat party lessz „LUSTA VAGYOK FÁT DÍSZÍTENI”
Amennyire szerettem régen fát díszíteni, most annyira nem szeretek
Pláne hogy megint megfáztam. A szokásos, erősödő torokfájás majd orrfújás a végsőkig. No meg persze le is gyengültem. Utálom a hideget!! A macskákról meg annyit hogy nincs de nem is szeretem őket, aranyosak meg minden de hullajtják a szőrüket meg piszkosak....
IHB buli?
Tegnap énis kitakarítottam az egész házat édesanyám (többszöri) felszólítására. Amég elment a boltba, addig sos-be megcsináltam az egyik kh.-s ledes gyertyát. Idézet: „piszkosak....” Na ezt egyáltalán nem mondanám, a macskák nagyon tiszta állatok napi több órát is eltöltenek tisztálkodással. Az enyém 17 éves és még mindig nagyon szépen tisztán tartja magát, múltkor megfürdettük és alig jött le róla piszok.
Nembaj...
Alig várom már a nyarat, elegem van a télbőől az egész karácsonyból, NYARAT AKAROK
Akkor a halról mit mondjuk??? Az is tiszta állat, am anno a mi cicánk akkor is nyalta magát amikor nem kellett volna, nagy aranyosan jön megáll leül gondolkozik na most mit csináljak??? Aztán nagy határozottsággal leállt nyalni magát
Ezzel nemértek teljesen egyet!
Az egy dolog hogy valamennyire hullajtják a szőrüket. De ahol legalább heti rendszerességgel takarítva van, ott ez nem lehet probléma. A tisztaságról pedig annyit, hogy az egyik legigényesebb állat. Az enyém pl. rendszerint megmosakszik a bejárati ajtó előtt ha be szeretne jönni. Másrészt nincs szaga, mint a legtöbb kutyának. Szobatisztaságra is jól megtanítható. Vagy kikéreckedik, vagy egy megszokott helyre piszkít. Egyszer véletlenül bezártuk őt, és nemvolt bent alom, így egy virágcserépbe intézte el a dolgát! Többször előfordult már olyan is, hogy éjszakára bentmaradt nálam a szobába. Reggel vettem csak észre hogy szépen begömbölyödve alszik a székemen, vagy ha nyitvavolt a ruhásszekrény, oda mászott be. Szóval szerintem nevelés kérdése -mint minden kisállatnál- de rendkívül intelligens és okos teremtmény.
Na, akkor melyik a legbüdösebb állat?
(megfejtés: a pók. 8 lába és 8 hónalja van... Gondolhatod!) :eek2:
Most azon gondolkozok éppen hogy csináljam a corallot, vagy kinyirjak párszáz terroristát neten (játék... [CS 1.6 ]). Szerintetek?
Na hellósztok'
Egy régebbi alkalommal ki lett tárgyalva valakinek hogy hogy kell kürtőskalácsot csinálni, vagy valmai ilyesmi. Most ugye beigli szezon van, épp most lettem kész a szeleteléssel. A kürtőst kitárgyaltátok, ha lehetne egy kis beigli segítséget kérni . . . A tészta kb. olyan mint a sörkifli, csak picivel puhább, törik nem olyam mint a kalács, ízre mintha sós lenne, bár nem sok ízért érezni magának a tésztának. Anyuval ültünk tanácstalanul, mert se Ő sem Én nem tudjuk mitől lehet. Valaki megmondaná mivel lehet segíteni rajta hogy kalácsszerű legyen, ne sörkifliszerű? Köszi
Az egy olyan játék, amiben a terroristák és kommandósok lövöldöznek egymásra értelmetlenül a CS = Counter Strike.
videó a játékról Ja és persze neten többi emberrel..
CounterStrike A corallot nemismerem D:
A corallo meg egy discofény, keress rá HE-n
Jövőre ellopom a karácsonyt én is (Grinch) Nagyon idióta egy film
Idézet: „a Grinch ajtaján nincs kilincs”
Álcázzátok vaniliás porcukival. Vagy készítsetek másikat.
Hlnap után ígyis úgyis csinálunk. Ezt is meg lehet kajolni, csak arra lennénk kíváncsiak hogy min változtassunk hogy ne sörkifli hanem kalácsféle legyen a tészta... ezt nem akartuk kijavítani, hanem a következőt tökéletesíteni.
Ezt nyugodtam kipróbálhatod. Megcsináltam és fincsi lett. Tavaly, aznap elfogyott a 4 rúd, aznap... :finom:
Bővebben: Link
Ezt láttuk, ezt anyu nem szeretné megcsinálni...
Leírom hogy mi miszerint csináltuk. Idézet: „35dkg lisztet 15dkg zsírral elmorzsolunk, 2 dkg léesztőt 1 dl langyos tejben 2 dkg cukorral, csipet sóval előáztatunk. Beleüntjük a lisztbe, beleütünk egy tojássárgáját, jól kigyúrjuk, lehet, hogy még kevés tej kell hozzá, hogy kalácstészta keménységü legyen. Kétfelé vágjuk, cipóra kerekítve 1 óráig kelni tesszük. Utána kinyújtjuk két lapra . . .” Mi pontosan ugyan így csináltuk, csak mindent duplán. Tehát a fentiek x2. Lehet itt volt a gáz... de nem tudjuk.
Hohhohhóóó!
Boldog karácsonyt mindenkinek Gondoltam eldicsekedek, hogy mit kaptam (nekem már "ennyivel" is nagy örömet lehet szerezni )
Állat! Jól nézki, egy életre való, itóka!
Boldog karácsonyt! szerk.: Legalább hűtőstűl kaptad, telerakva, mert látszik hogy a hűtőben van! Akkor már nagyajándéknak számit, és neked ez is kicsi! Ejnye benye!
Na mi van?! Mindenki jesszuskázik!
Most mentek el a vendégek. :yes: Vagyis tőlünk.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |