Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   301 / 3592
(#) _ampervadasz_ válasza sound.man hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Az jó, nállunk, a közszolgálati jesszuska, majd csak 26. -án jön majd, akkor leesz itt a csaáldom!
Úgyhogy a gyerkeknek előkészítem a villanypásztort!
(#) sound.man válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Villanypásztort vettél a gyerekeknek? Olyan rosszak? :vigyor5: Végén majd felhasználják ellened.

Neem nem rosszak, csak a műszaki cikkeim által mutatott aktivitás miatt kénytleen vagyok alkalmazni!

Tavaly a 20 ezer forintos nyomtatómat csonkítota meg az egyik! (letört a papíradagolója)
a szobában, sok százezer forintos berendeés van, és az előszoba, és a konyha is kevés, ennyi ember befogadására, ezért a szobámba lessz tartva

Szegény.... (nyomtató ) Nah majd figyeld ki, hogy fogják Ők ellened alkalmazni. Nem baj, aki elektronikával foglalkozik az már úgy is megszokta, hogy megrázza az áram. Vagyis én már megszoktam. Erről jut eszembe.. Hol a macskám?

Annyi biztos, hogy az én macskám meg van, és most kezelte le az elemes légfrissítőt (Ambi pur)! Nekiment a gombjának, és szemközt sprickolta, és rakéta mód közlekedett, de most olyan illatos lett!

A témához visszakanyarodva: nem fogják ellenem használni, mert nem ifju elektrósok!

Amikor az én macskám felugrott a kandallóra (égett benne a tűz) akkor ő is rakéta módon ugrott le róla. Szegény macseknak olyan megrémült feje volt... reggel még nem volt forró. Amúgy most ki van halva kicsit a HE.

Idézet:
„reggel még nem volt forró”
Már mint a macska vagy a kandalló?

Egyik se.
(#) sound.man válasza sound.man hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Na most tejet iszik. Nemsokára jön be aludni. :nyes:
(#) szabi83 válasza sound.man hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Sokszor láttad a pohár fenekét úgylátszik..
(#) sound.man válasza szabi83 hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Igen, kólázok. :crazya:

Az én macsom, az tejet nemihat, mert akkor hamarab áll neki kábelt fektetni. (tejérzékeny)

Az enyém kint fektet kábelt, mert éjszakára megy kifelé, vagyis amikor lefekszek.. ez változó olyan éjfél körül szoktam kitenni. Ilyet se hallottam hogy egy macska tejérzékeny. Enyém tegnap chip-set evett, izlett neki.

Az az én macsom kedvence is. De múltkor a kalácsnak a zacsijába mászott bele, hogy kicsenje a morszát, de nemtudott lükvercelni a zacsekban. Amúgy szereti kurumplit, tésztát kenyeret, rízst, kekszet, nápolyit, marsszelet, babfőzelék, és így tovább!

Amikor tejet adtam neki, még aznap este hellom a negyed, vagy félperces szólókat, az almostálfelől.
(#) Dióda válasza sound.man hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Pedig a közhiedelemmel ellentétben a macskák ragadozó állatok és nem jó sőt káros is a macskáknak tejet adni mert a sok laktóz lerakódik a veséjében és a macskesz veseelégtelenségben fog megpusztulni.

Ezt pedig egy állatorvos barátom mondta nekem is.

Amugy pedig ezt a házicicáknak.
Ui : Most már egy éves és kb 10X ekkora.

Mázli.JPG

(#) sound.man válasza Dióda hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Ezt nem tudtam. Majd akkor kicsit kevesebbet fog kapni.

Csak tudd, szerintem ezt a macsot, is ezért altatták el. Veseelégtelenség miatt!

Szóval Diódának igaza van, nemszabad egyáltalán adni neki.
(#) DuMatyi válasza sound.man hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Milyen chipset? Geforce?
(#) sound.man válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Hagymás-tejfölös.
(#) Dióda hozzászólása Dec 24, 2008 /

Ezért szeretem én a karácsonyt most legalább volt időm kipucolni csóri stukkeremet mert már három hónapja pihent a pánzéldobozzába és majdnem megette a por. Most aztán adtam neki :eplus2: .
Készülődök a szilveszterre akkor majd a nagymenő szomszédnak csinálok itt csinnadrattát hagy lepődjön meg. Apropó most jut eszembe el kell mennem még rakétákért is csak el ne felejtsem a gyerek imádni fogja.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Ez nagyon fájt! Fenéket, még minig!
(#) DuMatyi válasza sound.man hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

amikor még veszprémben tanultam, akkor volt egy rém aranyos, de ostoba csaj! az alaplapi chipseten elkezdett röhögni, a tanár(segéd) nem értette! mondja, paprikás nincs? A tanár lefáradt, mondja: jövőhétre hozok egyet A haveroknál ez azóta is sláger! Aztán félév végéig ezzel cseszegette. remélem ez kellően off volt!
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

googa barátunk nyomdokába sem érhetek
(#) Sergei hozzászólása Dec 24, 2008 /

na most se kell leülnöm forrasztgatni megint elfoglalták a helyemet

joöreg fotel mimindent kibir

DSC00034.JPG

(#) _ampervadasz_ válasza Sergei hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Én most írnise tudok, mert a nyakam köré tekeredett!
(#) Sergei válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

azajo jobb mint egy sál plusz még dorombol is
(#) sound.man válasza Sergei hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

Ha nem piszkálod akkor az automatikusan kikapcsol és csendbe lesz.
(#) Sergei válasza sound.man hozzászólására (») Dec 24, 2008 /

na ebben igazadvan

Az ém macsomra már lejárt a garancia. A hibája a következő: nem tud leálni mindig, és a szemébe nézek, akkor látom a kékhalált! Mit lehet ilyenkor tenni? Ja és a meddő teljesítménye is megnőtt!
Nézem meg a tápegységét? Cseréljek benne valamit? Ha elkezd fujtatni akkor biztos az egyik elko lessz az!

Kondizd át, hátha segít. Enyém még garis, jó kondiba van.
Következő: »»   301 / 3592
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem