Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem mondod! Reggel, este, egy életen át!
Ki szerencsével, nem él majd túl sokáig a férje....
Remélem megbocsátja a feladó, hogy iderakom. Levlistára érkezett.
ebben nem tudom mi olyan vicces.
nálunk rendszeresen ilyen levelek érkeznek, meg persze az xy tárgyamat cserélném másik xy-ra levelek. amíg ilyen remekül van megszervezve a dolog, addig nem is fog változni (esetleg csak rosszabb lesz)
Nem kimondottan vicces, de szerintem mégis van benne valami diszkrét báj.
**A Magyar közbeszerzés**
Három ügynök , egy Amerikai, egy Német és egy Magyar, egyszerre látogat meg egy múzeumot. Közben észreveszik, hogy a hátsó kerítés javításra szorul, hát mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a múzeumnak. Az Amerikai megméri centivel a kerítést, felír néhány adatot, hosszan számolgat , majd kiböki: - Azt hiszem, 90.000 forintért meg tudnám csinálni. 40.000 Az anyagköltség, 40.000 a munkások bére, s 10.000 lesz az én hasznom. A Német , szintén méricskél, számolgat, aztán: -Szerintem ki lehet hozni 70.000-ből is. 30.000 az anyag, 30.000 a melósok, és 10.000 nekem. A Magyar odanéz zsebre tett kézzel, és méregetés nélkül foghegyről odaveti: - 270.000 forint. A múzeumigazgató teljesen elhűlve: - Hogy jön elő ekkora összeggel, amikor meg se nézte rendesen, hogy mit kell csinálni, mint a többiek!!! - Roppant egyszerű. 100.000 magának, 100.000 nekem, és a munkával megbízzuk a Németet. - OK tiéd a meló!!
Szerintetek ez olcsóbb és egészségesebb, mint a mikró? Bővebben: Link A LED-es virslit is nézzétek meg! :yes:
Bővebben: Link
Elinditottam az atomháborut!
Mire jo? És amugy te vagy az oldal adminja?
Mert ha igen szólok a bal menüt nem lehet görgőzni, és 1280*800as laptopon kilóg alá.
Napfogyatkozás néző eszköz.
Bővebben: Link
Hátgerincferdülésem van.
Elmentem egy homeopátiás orvoshoz, felírt egy görbebotot.
Sziasztok!
Még technikusin mérés órán történt meg a dolog... Én meg egyik iskolatársam jót buliztunk előző nap minden félét össze vedelve. Másnap suli gondoltuk mindegy, megy a feladat megoldása egy hosszúkás teremben volt a mérés. A fal fele voltak a mérőhelyek egy sorban aszt hiszem talán 16, db szegény barátom iszonyatos bél bántalmak közepette eleresztett egy "galambot" volt egy nem túl 100 as tanárunk és ahogy a síri csend közepette elkezdett a gonosz felhő terjeszkedni ő is szagot fogott. Addig addig járt fel alá szuszmatolva amíg ki nem szurta szegény barátomat "persze aki répa vörös volt már" vállon veregette és azt monta neki: LÁTOM FIAM HAZA ÜZENTÉL ANYÁDNAK! kitört a nevetés ezerrel nem is bírtuk abbahagyni a nevetést addig amíg vége nem lett az órának!!
Hogy a mai világban mik nem vannak?! Bővebben: Link
Ááá ez fááj
Idézet: „hálózati elosztónak álcázott korlatlan hatotavolsagu gsm poloska” Még ha igaz is lenne, akkor is gondolom telefonról menne, és akkor kivan akasztva a sim kártya, vagy végtelen pénzzel van feltöltve?
Hát meg kell hagyni, azon az oldalon vannak igencsak futurisztikus eszközök!
Azon sem lepődnék meg, ha kamu lenne. Ha megveszi 4 ember, már akkor is nagyot kaszált a 600Ft-os elosztóval...
De ha tényleg működik, gondolj bele, valami vacak olcsó régi mobil a töltőjével beleépítve egy elosztóba (+ ami felveszi ha hívják) jó ha megvan 7000Ft az előállítási költsége..... (bár ha belegondolok, be is kell kapcsolnia amikor bedugom, de még akkor is ha PIC -el csinálja a bekapcsol/felvesz dologot, akkor sincs meg 7K)
Ez is igaz, de ezt egy nagy szemétségnek tartom...
Elmeséltem a kollégáknak a viccet, ők továbbfejlesztették:
200.000 Ft mondja a magyar ... ... "100.000 magának, 100.000 nekem, és a munkával megbízzuk a Németet, és nem fizetünk neki!
Mondjuk azt nemírja hogy csak annyit vesz fel, amennyire feltöltöttük a kártyát pénzzel
akik siettek megnyugtatni a lakosságot, hogy valójában nincsenek zombik a városban.
Marha texasiak
Persze, persze, ezt is jól eltussolták... hekkerek, mi?
Mondjuk azért én megállnék és felhívnám a városházát vagy nem tudom
...egy itteni "kolléga" is azon a "komoly oldalon" talált egy komoly moddingot egy igen silány hangfalon.
Nemrég a hackaday.com-on írtak erről, hogyan lehet ezeket átprogramozni.
Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |