Fórum témák
» Több friss téma |
ja és akkor megvannak a tervek aztán fotolakk és 20 cmről? na ezt jó hallani!! ezt tetszik na ez frankó
kösz szépen akkor frankón működik vele?
jaja, az tom, csináltam már... de legalább nem kell megvennem... kösz
Hali!
Tudja valaki, hol kaphatnék: AT90S4433A Atmel IC-t? És persze mennyiért? Érdekelne valami kompatibilis megoldás is. FONTOS: Nálam kompatibilis=tökugyanaz, csak más a neve, minden áramkör, ami a régivel ment, megy vele, és a programot sem kell módosítani.
Hali
már nem gyártják az AT90S4433A -t. Helyére az ATmega8 lépett. Egy picit többet tud, de kompatibilis (állítólag). ATMEL oldalon megtalálod a leírását. Egyébként pedig venni a AVRes oldalról tudsz ;) Sőt ott infókat is kaphatsz sokat Üdv, Szetty
TDA1557-et nem tudjátok hol kapni? Nem szeretném neten rendelni mert az drága. Budapesti wok.
inkább tda8560-at vegyél.. sokkal jobb a hangja! tapasztalat
rendben, köszi! egyenlőre 2db 35W-os, 4ohm-os hangszórót fog zúzni! alig várom, hogy legyen rá pénzem! 12V-os 1,66A-es trafó egyenirányítva, pufferelve jó neki? vagy az nagyon pici?
Komolyan, nem hiszem el, hogy nincs BP-n egy elektro bolt, ami nyitva van hétvégén...
Az ember dolgozik hétközben, ugyan mikor menjek vásárolni?! Sőt hétköznap is csak 17-ig vannak nyitva... Esküszöm nyitok egyet...
A conrad az nyitva van, de nagyon drága.
Már én is kerestem hétvégén is nyitva lévő elék boltot, de nem találtam egyet sem.
Ezer köszönet!
Mégvalami ehhez a dologhoz, bár kicsit OFF: a proginak csak a .hex fájla van meg, lehet ezt konvertálni valami olvashatób formába? legalább asm-be vagy valami...
gondolom mplabbal, mivel ez forgatja az asmből hexbe ha jól tom..
Persze nyitva van, 13:00-ig.
És nagyon drága valóban, szóval kilőve...
helósztok, véletlenül nem tudja valaki hol lehet lötstop-os lakkot kapni?? (Forrasztásálló lakkra gondolok...) Kösz!
Én úgy tudom, hogy kiskereskedelmi mennyiségben sehol nem árulnak. Kifejezetten a NYÁK-gyártó cégek rendelhetnek belőle nagy mennyiségeket...
Azt még tudni kell, hogy egy kétkomponenses anyagról van szó (a modernebb helyeken), s mikor összekeverik megfelelően az összetevőket, akkor belemártják a NYÁK-ot a keverékbe. Pontosan nem láttam még a technológiát, de ilyesmiket hallottam róla...(majd egyszer azért beszabadulok egy ilyen helyre és mindent szépen megfigyelek :yes: )
A Lomexben van forrasztólakk...
Kérdezz rá!
Heló! Nem tudjátok, hogy teljesen véletlenül melyik Magyarországi boltban tudom megvenni azt a kibafott SP521PR-t?
Mért nem tudtam feladni aprót?? Csak a 93-as RT évkönyvet szeretném normál állapotban 1500-2000 Ft körül! Semmi mást .
Tudtok olyan boltot vagy áruházat ahol mindenféle
elektronikai alkatrészt lehet kapni?:help:
Valaki esetleg meg tudná mondani, h hol lehet transzformátorvezetéket kapni?
zománcszigetelésűt selyemszigetelésűt, stb.
Az Incomp-ban láttam a múltkor. Árat sajna nem tudok, de van honlapjuk, és lehet neten is rendelni tőlük.
Itt a honlapjuk
Sziasztok!
Lenne valakinek tippje, hogy honnan lehetne beszerezni és mennyiért az Analog Devices SSM2167-es csipjét?
Sziasztok!
Én egy olyan IC-t keresek, amivel egy I2C busz egy részét le lehetne választani a tőbbitől.
Nem azért, hogy türelmetlen vagyok, de tud vki segíteni?
vasa...te tudod, mi a különbség a forrasztólakk és a LÖTSTOP lakk között? Ha nem, akkor megsúgom...az előbbi ELŐSEGÍTI, utóbbi pedig MEGGÁTOLJA, hogy forrasszanak a kezelt felületen.
Az anlóg kapcsolón és a relén már gondolkodtam, de nekem valami direkt erre a célra kifejlesztett ic kéne, hogy erősitse és zavar mentesítse az i2c busz jeleit.
Kb 1-1.5m-t akarom elvinni a készüléktől az i2c busz másik végét. |
Bejelentkezés
Hirdetés |