Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A 11. pályánál most tényleg feladtam. Megyek aludni...
Estére még egy kis szem fárasztás: Bővebben: Link A madarasat is nézzétek meg! :yes: De ne pislogjatok!
áhhh, ez kééész
-Először azt hittem ijesztős videó -átvált a kép, nézem: és mi van akkor itt egy lány... -vége a videónak -na mondom megnézem megint, oldalra pillantok, majd vissza és akkor esett le Hasonló képp jártam az össze vissza betűkből álló szavak olvasásakor. Első sor végéig fel sem tűnt semmi, csak abból vettem észre hogy valami nem stimmel hogy le volt írva. Ha csak valami szöveg lett volna lehet hogy végig olvasom gond nélkül
ÁÚ! Mint a zárt lakásban, a konyhaasztalon lévő üzenet. " Kulcs a villanyóra szekrényben!"
Kulcs a hűtőben, kaja a lábtörlő alatt... Vagy fordítva?
Aki kiatalálja hogy mi ez az résztvehet a nyereménysorsoláson
na hát ez a levél földhöz vágott
Idézet: „nem tudtam bezárni az ajtót!”
Tegnap már elsütöttem, azóta utál a fél világ
ááá Szamóca! nagy vagy mint a csendes óceán. Néha rendesen fájnak a hülyeségek amiket irsz
Nyugi Gyurikám! A Te fádat sem bírtam kiheverni még!
Tegnap este 2 órán át egymás ellen toltuk
Idézet: voltunk egy páran . De nekem most a dezső fijú jön be [/OFF]agrelegátor[OFF] „ez egy fa”
Én naponta hallok ilyeneket mint, Brigicol, (értsd. áruház neve) gardájtengely, spioncső, (értsd. spirálcső) stb.
ismerősek nállam az
Idézet: csapta ki a biztosítékot „AMBABILINCS”
Az se rossz! De amikor az egyik megkérdezte festés közben hogy a festéknek mi a márkája, imigyen: Na mi van Hermelinnel nyomod?
Kész. / Nálunk sokan Ababilincsnek mondják. /
Én amikor kikerültem a munkahelyemre, ugye bár kezdő gépkezelő azt se tudtam, hogy készül a fólia (nájlon) a főnök szólt, hogy hozzak gurulátumot, egy ideig lestem aztán mondták a többiek, hogy granulátum.
Hát ez óriási! Sose jöttem volna rá. Most akkor baj van a térlátásommal? De az biztos, hogy a fickó keze aranyat ér!
A legszebb a dologban, hogy láthatólag minden ujja megvan!
EEEz fájt (aúúú)
jajj a mádodikra majdnem csúnyát irtam! Nagyon nagy
Erről az a mondás jut eszembe hogy: Hogyan készítsünk elefánt szobrot? Vegyünk egy hatalmas kőtömböt, és mindent faragjunk le róla, ami nem hasonlít egy elefántra.
Reggeli fárasztók!
>Mi a hasonlóság a lapos elem és a könnyűbúvár között? >- Ha a sarkait összekötöd mindkettő hamar lemerül. >Miért nincs bástya a vonaton? > - Mert a vonat nem vár..... >Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt... -Te milyen állat szeretnél lenni? -Kígyó! -Miért? _Mert csak fekszem, és megyek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |