Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi Action!
Már eldőlt, hogy a llaci56 által javasolt verzió kerül megépítésre nálam is. Most próbálok minél olcsóbb ajánlatokat beszerezni az anyagokra. (persze a minőség szem előtt tartásával) Vezérlés a Frankye barátom javaslatára, az MPi-c mester által tervezett, nekem nagyon tetsző profi öntözésvezérlő lesz.
Sörivás, tárcsán hús sütés, poénkodás, nevetgélés, elektro sztorizgatás, ez mind rád vár! El leszel foglalva.
Háhháá, nézzünk csak oda valakinek nickváltás volt
Az alkoholizálásra visszatérve azért 6 üvegtől szerintem már másznék (Meg Te is )
Ezt is gondold még át! Van, amikor hetekig szakad az eső, - tavaly pld. augusztustól nem kellett locsolni, - aztán van, amikor aszály van. A föld nedvesség érzékelő az, ami kezelni tudja ezt a problémát.
Szívesen! Publikus az a vezérlő? Én nem találtam. Hány zónás?
Van esőérzékelő /felülbíráló/ bemenet is rajta. Mondom hogy nagyon profi! :yes:
Action: 16zónás, de nem tudom publikus-e.
VAGY:
Felette vagy nem ette fel? :crazya:
Sziasztok.Látom még mindí füveztek.
Milyen processzort tudtok ajánlani a 775 lábú,intel celeron proci helyett, aminek az alján nem tuskék, hanem rézpöttyök vannak és a foglalatban vannak a tüskék?Én egy core 2 2x2 ghz- re gondoltam.Jó az elképzelés? Ha nem jó, mondjátok meg miért.Köszi:Rádó
Ime egy kép a proci tulajdonságairól.
Minő az alaplapod?
Tipus márka és akkor lehet okoskodni.
Ilyen.Meglepődtem a procin, mert úgy tudtam, hogy ezek az érintkezők AMD találmányai.
Nem akarok beleszólni, de jó lenne ha kikapcsolnád a méretezést..
Szinte semmit nem lehet ebből kivenni
Bocsánatot kívánok, nem tudtam hogy ki kell. A képek még egyszer:
Ez már jó. Gratulálok! :kalap:
Nem baj ha nem. Amúgy egy 486-os laptopról gondoltam egy LPT portosat csinálni. 12zóna, akár 5 érzékelő bemenettel. A hardver nudli (relékapcsolgatások). A programot Win 95 alá Delphiben megírom. Lan-nal hálózatra teszem, és akárhonnan elérhető.
Ami érdekelt volna, hogy a szél, eső, nedvesség hőmérséklet érzékelőkön kívül van e még valami. Illetve van e valamilyen spec. dolog a szoftverében. Én az alábbiakat gondoltam: -Három különböző, egymástól független program -Programonként 3 startidő - összesen 9 -Az 3. program hurok funkcióra is állítható (programismétlés) -365-napos belső naptár a valódi páros/páratlan programozhatóságért -7-napos öntözési naptár, vagy 14 napig beállítható öntözési intervallum -Öntözés-késleltető funkció -Automata, félautomata, manuális és multi-manuális működtetés -Zónánkénti működési idő: 1 perces lépésekben -Az öntözési idők százalékosan állítódnak (0-200%, 1%-onként) az időjárás függvényében (érzékelők) -Programonként aktiválható Master szelep / szivattyúindító terminál -Tartalék akku. áramszünetek idejére, automatikus shutdown/reboot. -Automata biztonsági program/rendszerfelügyelet.
Sokadszorra csak sikerült megoldani a problematikát.
Még egy marék adat a gépről:Bővebben: Link
Van valahol egy pár méter CuZ zománcozott huzalom, nem tudjátok hova tettem? Nem tudok így fűtésnek valót tekercselni
Sikerült találni egy párat, Beírtam a "gugli szörcs"-be hogy LGA775(procifoglalat típusa)és kidobott egy csomót.Ár ügyben is képben vagyok.De az biztos, hogy dual core meg core 2 nem kell mert nincs 80000 ft- om egy procira.
Köszönöm a segítségeteket!
Itt van nálam, csak nem sárgaréz, hanem vörös. Kinthagytam a napon és barna lett akár egy rézbőrű.
Átfaxolsz 15 métert? Vagy inkább kösd hozzá a telefonvezetékedhez, én meg kihúzom a 15 méternyit a falból.
Mindig vörösréz! Az elektronikában használatos réz az 99,99 % os tisztasággal bíró elektrolitréz. Galván eljárással állítják elő. A réz érzékeny a szennyezőanyagokra, fajlagos ellenállása megnő, ha van benne kevéske szennyezés. A napon felejtett fémtiszta réz az oxidálódott, azért lett sötét a tónusa.
"Dikk színesfém!"Ezt mondta az éppen gubizó Matyi a szeméttelepen, amikor kivittünk 30 méter hegtrafókábelt.
Jó gazdag lennél utána.Tele lenne a szobád jobbnál jobb gépekkel!
A keresztnév egyezik, de a szeméttelepen nem szoktam gubizni... A 30 m trafókábelért a MÉH-ben adtak volna 6-8000 Ft-ot. Megérte volna kivinni!
heló sziasztok rég jártam már erre felétek csodálattal nézem milyen gyönyörűségek születtek itt azóta gratulálok mindenkinek ügyesek vagytok
Sziasztok! Vírusos lett a gépem.Valaki találkozott már a systra. exe nevű alkalmazással?Mert nekem folyamatosan 100%-on pörgeti a procimat.Mivel tudnám kiirtani?Segítsetek!
Az LGA 775 az mind "réz pötty"-ös, és mind 775 pöttyű!
Hogy jó-é bele, azt az alaplap leírása dönt(het)i el, de nagy valószínűséggel igen, jó.
az sistray.exe, és rendszerállomány.ha sistrsa,akkor vírus.
nem kell bekapcsolni a gépet és nem lesz vírusod.
A Format c mindenen vírust kiírt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |