Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Úgy tudom, az IMEI-t is át tudják ütni, vagy újat kérnek a gyártótól. A pandúrok mindig 2 lépéssel a rendőrök előtt járnak. Sajnos.
Látjátok ezekből lesznek a nagy emberek mert mernek nagyot gondolni DDDDD.
Mindent lehet csak akarni kell.
Szia! Kicsit eltűntem egy napra
Nos akkor egy megoldás (persze a lesarkalásnál módosítható, a fúvókák is cserélendők ott.): Link 38'500Ft. Mindent adnak hozzá, ami kell(het). Ez két zóna. Ha napi 10 perc locsolás van (ez általában elég), akkor 280 liter víz kell naponta. Ez átlag 8,4 köbméter havonta. A Kút használata igencsak javasolt. Előnye: Csak körbe kell ásni a területet. 20cm mélyen. A gyepet bárhol szurkálhatod vasvillával a szellőztetés végett. Füllesztő nyári esténként, mikor locsol, kellemes esőillat van tőle... Hátránya: maximum évente egyszer (tavasszal / beindításnál) szűrő / fúvóka tisztítás, széljárás függvényében összelocsolhat dolgokat (szélérzékelővel korrigálható). A másik, a csepegtető (Drip In) rendszer. Előnye: Nem ugraszthat meg, nem vizezhet össze semmit. Hátránya: Fel kell ásni az egész területet, nehézkes a fűszellőztetés (nem szurkálhatod a földet), nem szúrhatod le akárhova a bográcstartót..., nincs tőle kellemes esőillat / hűs levegő, A fúvókáit nem tudod tisztítani, évek múltán csőcsere kell (tisztára olyan dolog, mint az Orion TV ), persze egy előszűrő itt mindenképpen ajánlott. Mérlegelj, és dönts, még nem késő: Drip In vagy Spray. Spray vagy Drip In. Hívd a 0690 9889 8998-at és szavazz: Drip In vagy Spray. Spray vagy Drip In.
Azt látom, hogy birkák, de mi lesz ez? (vagy, mi ez?)
A fű szellőztetéséhez nem kell vasvillával szúrkálni a földet! (A bográcsot pedig nem a fűbe szúrjuk! ...bár, az sem megy le 10 cm-re.) A fű szellöztetése olyan, mint a gereblyézés.
Idézet: „Látjátok ezekből lesznek a nagy emberek” A birkákból??? Tényleg magyarázzátok el, hogy mire jó! Idézet: Hát nem a rendőrök a pandúrok? „A pandúrok mindig 2 lépéssel a rendőrök előtt járnak.” Idézet: „A fű szellöztetése olyan, mint a gereblyézés.” Ezzel csak az elszáradt fűszálakat, mohákat, falevél törmeléket... tudjuk kisöpörni. Persze, ez a szó szerinti fűszellőztetés. De az összetömörödött talajt a vasvillás módszerrel lehet fellazítani, ezáltal a gyökerek köze is szellőzik, s a nedvesség, tápanyag jobban letud szivárogni a talajba. A bográcstartó... kinek milyen van. Amit én láttam azon egy jó arasz után volt keresztben egy hegesztett vasrúd, s addig leszúrva már nem süllyedt tovább. Bár igaz, a tüzet sem a gyep közepén rakjuk
Ez teljesen jó megállapítás. Mármint a Matthew féle. Ha abból indulunk ki, hogy, Vannak a rablók, pandúrok, és vannak a rendőrök. A rendőr megfelelője a csendőr, a pandúré a nyomozó. Ha azt a tényt figyelembe vesszük, hogy a rablóból, lehet pandúr, és figyelembe véve, hogy a nyomozó rangban előrébb áll a rendőrnél, akkor a pandúr előrébb áll a rendőrnél.
Ahogy Máté is mondaná a kisvárosból: Logikus!
A csövezéssel kapcsolatban két apró tévedés.
Élettartamuk évtizedekben mérhető és legalább 30cm mélyre tegyük. A szellőztetés nálunk hengerre szerelt 10cm hosszúságú tüskékkel történik. A pázsit élettartama sem több 10 évnél. Idézet: Már ha gondosan ápoljuk. Különben el van több száz évig is. „A pázsit élettartama sem több 10 évnél.”
Ez esteben a rendőrök kergetik egymást...
Idézet: A mélységet mindig a locsolandó kultúra határozza meg. Egy laza homokos talajban a 30cm mélyre tett csőből nem sok víz jut fel az 1-2 cm mélyen húzódó gyökerekhez. Pláne, ha a talajhőmérséklet a felszínen 50-70 C°.„legalább 30cm mélyre tegyük.” Idézet: „A pázsit élettartama sem több 10 évnél.” A megfelelően gondozott pázsit örök életű. Szépen néznénk ki, ha az angliai kastélykertekben 10 évente felásnák az egész parkot, s újrafüvesítenék. Persze vannak foltok, amik kipusztulnak, s ezeket kell újra vetni, de ez a gondozás egy része.
Újabb két tárgyi tévedés.
Feladtam. Pl.: a nagy parkokat nem vetik, hanem gyeptégla. Mint mondom, feladtam.
Valyon testüreg vizsgálatot végeznek-e.
A fűnél 10 cm-t ír a papírja. :nemtudom:
És a gyeptéglához nem kell elvetni a magokat? Vagy az milyen téglagyárból van? (ez már csak a szőrszálhasogatás)
És mi a másik? Ne vedd személyeskedésnek, de Te Garden Enginer vagy? Csak mert a feleségem évekig tanulta ezeket, s én is elég sokat elsajátítottam ezekből a dolgokból az életem során. A mezőgazdaságban, kertészetben nőttem fel a szüleim révén. Jelenleg is van még majd fél hektár földünk.
Én akkor is Matyinak foglak hívni :yes:
Na írtam a pannonak egy mailt, hogy megtudják-e mondani, ki van-e tiltva és miért a telefon. Remélem válaszolnak. Mondjuk nem érdekelne, ha kitiltják, csak nehogy egyszer csengessenek a rendőrök, hogy loptam a telefont.
Idomított birkák és terelőkutyák (vagyis szerintem főleg a kutyák).
Mindenféle képeket és animációkat készítettek birkák közreműködésével. Hogy mire jó? Hát mire volt jó annak idején az aranynál is drágább alumínium? (ékszernek?)
Azt mondták, röntgen lesz, de már húzták is fel a gumikesztyűt... (Vámvizsgálat orosz módra)
Nagyon helyes! Közelebbi ismerőseimnek továbbra is Matyi! Elvégre "Harmadik Hatványra Emelt Zoltán" barátunkat is csak Zolinak hívjuk, nemde?
A terelőkutyákat nem idomítják. Azok mire felnőnek, megtanulják a dolgukat. (Anyja, apja ezt csinálta. )
Nem! Ott a "köb" van a Zolira emelve!
KÖB ZOLI
Én kém lennék? Határozottan visszautasítom! ...kám már inkább vagyok! Kiskoromban imádtam a Spektrumon a kémes dokumentumfilmeket. Mindegyik értett a rádiózáshoz, civilben rádióamatőr volt a zöme. A mai napig érdekel a rádiózás, sajnos ismereteim megkoptak, nincs időm letenni az amatőr vizsgát.
Remélem elnézed nekem, mindig gyenge voltam matekból, de hogy ennyire...
Matyi! Te mikor változtattál nevet???
Frankye-nek és Topinak köszönhetően. Hálás köszönetem, így nem keveredek bele a nickekbe. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |