Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak annyi hozzáfűzni valóm volna, hogy a nemtudás szemszögéből nem látszik a tudás. Tehát azt mindig nehezebb látni mit nemtudunk mint azt, hogy mit igen. Például a 80-as években amikor egy Szovjet R-22-es számítógép mellet voltam operátor még nem gondoltam volna, hogy a teremnyi gép tudásán csak mosolyogni fogunk néhány év múlva. Ma a mobilom is több memóriával rendelkezik pedig elfér a zsebemben. Annak az 500 Kbájtos ferrites memóriája három ruhásszekrény méretű volt. Természetesen semmiről nem kell azt állítani hogy leheteten. Még az is lehet hogy néhány év múlva atomerőművet hordok a zsebemben, csak most még nehezen tudom elképzelni.
Ez nem a Mátrixból van?
Imádom azt a filmet! :yes:
Abból ám! A 3. részét már kicsit untam, viszont az első az szuper.
Sziasztok
Remélem Nektek is tavaszi szünet van (ami csütörtöktől-kedd-ig tart ) Csináljuk az házunknak az ereszét,levesszük a palát(mert régen ez volt az olcsóbb(apám szerint),és OSB-t(de lehet,hogy USB ) rakunk a helyére,hogy a verebek ne költözzenek be Ami pedig nagy nehezen megtalálta a rést,azokat is ki kell lakoltatnunk Majd jövök kérdezősködni elektronikus madárriasztó után ,de még ráér... Szóval voltunk a Tesco-ba festékért,hogy az osb lapokat lekezeljük,és mikor elértünk a tejtermékekhez,olyan "táblát" vettem észre,amit lefényképeztem,és csatoltam ,de felháborodtam,mert szerintem erre a Tesco-nak nincs joga,és az Interspar helyébe a Tesco fenekét,úgy szétrúgdosnám,hogy az nem igaz Szerintem szabálytalan,mert a Tesco szándékosan direkt arra buzdítja a vásárlóit,hogy ne menjenek az Intersparba Mi a véleményetek rólla?
Lehet, hogy a képen drágábbnak tűnik az Inter-es, de az egységárak pont nem látszódnak. És ott az inter tűnik kevesebbnek, amit mondjuk nem értek, ugyanarra a tömegre!
Mivel a kapitalizmus jelenlegi megvalósulásában (Verseny=TISZTESSÉGES vetélkedés, ahol a minden szempontból jobb győz) sem nincs igazi verseny, sem nem tisztességes (Aki és ahol tud lop. szabadalmat, ötletet, találmányt. ld. Kovács Áron magyar építész üvegbetonját ellopta egy német cég, majd szegény ürgét a meglopó cég perelte be, hogy ő lopta meg őket...) ezért nem tud meglepni a plakát. Egyre kevésbé tartják be a józan ész és a reklámtörvény által előírtakat. Emellett nevetségesen alacsony a büntetés. Még mindig többet nyernek, ha kifizetik a "dádá"-t, mert a negatív kampányból több folyik be nekik, mint a számukra jelképes 20 milliós büntetés (Számunkra fél vagy egész élet munkája is kevés ennyi pénz megkereséshez). Jusson eszetekbe az, hogy az árakban mi fizetjük meg. Ha rajtam múlna, személy szerint a vezetőség fizetéséből tiltanám le ezt a pénzt. Akkor gondolkodnának, mielőtt cselekszenek! konkrétan ez a fajta negatív kampány TILOS! Ha nem nevezné meg, hogy Interspar, csak annyit írna oda, hogy "Más üzletben", akkor rendben lévő lenne.
Hellosztok!
Hogy lehet kapcsolgatni a printerportot pascal alól?
Én meg kitiltanám a multikat az országból.
De amugy nem minden soron látni a tescoban ezt a "táblát"
Legalábbis én csak a Túró Rudinál vettem észre, úgyhogy nem tudom,hogy a többi terméket mért nem hasonlítják össze más áruházzal. Vagyis,hogy mért nem több ilyen táblát raknak,és akkor több a Tesco haszna,ha lássák az emberek,hogy a Tescoban ólcsobb,és akkor senki sem megy át sehova,mert itt olcsóbb. Direkt használom a Tesco megnevezést,hadj tudják a hsz. olvasói,hogy milyen áruház ez a Tesco de neeem baj Ha nem lenne,esténként nem tudnánk hol alkoholt venni,mikor megyünk discoba
Remélem, mindenkinek feltűnt Topi legújabb "alkotása", a "nyulas logó"! Szerintem nagyon aranyos!
Talán azért, mert a többi áru árán alulmaradna. Lehet, hogy ott az Interspar az olcsóbb. Onnantól kezdve kartell gyanús, hogy pl az egyik magasan tartja a kenyér árát egy picivel. A másiknál meg pl a rizs drágább 10 forinttal. Nyilván azt mondják, hogy egyéni árpolitika, de tszitában vannak vele, hogy nem fogok fél napomat elbökni azzal, hogy körbejárom a várost. Benzin, idő és miegymás, ami elviszi a hasznot. Tehát veszett fejsze az egész, és ők meg jól megállapodtak, hogy Te azt adod olcsóbban, én meg ezt. Mindketten jól járunk... Csak éppen mi vevők nem!
Tényleg nagyon aranyos, kicsit emlékeztet Kisvakond nyuszi barátjára a figura.
Kedvenc rajzfilmfigurám a 3 szál hajával. Mint lassan nekem, pedig hiába öntözöm, kapálom a hajhagymáimat...
Hogy jelölöd ki a hsz.-t?Mármint hogy keretezed be szaggatott pirossal?
Szaggatott piros vonalat húzó filccel. (dupla klikk a hsz. fejlécére.)
Akkor ráadásként egy nyulas vers Laár Andrástól (bocs! :crazya: ) :
Laár András: Nyúlnyálvers (Írta Laár András verse) Ha a nyulak nyála nyúlik, nyúlós nyálú nyulak nyeldeklik nyamnyogva nyulamlós nyálukat. Nyálnyúlványt nyel a nyúl, ám nyúlós nagyon a nyál. Egy köpés... és megszabadul nyálterhétől a nyúl, S repül a szélben a nyál. Nyálpacsnit köp a nyúl, miközben bealkonyul... Így sötétbe hull a nyál... a nyúlós nyálú nyúl egy kicsit még vár... vár, hogy jön-e még nyál, vagy száraznak bizonyul a nyálzacskója már.
Nem szertném összefirkálni a 21"-os tft monitort...
Honnan tudod, hogy szőke nő ült a monitor előtt? 1. sajt van az egér előtt. 2. a monitor tele van kenve hibajavító festékkel. 3. nem merem leírni, mi van a joysticken, mert kitiltanak. Annyit segítek: enjoystick! :hide:
Ez jó volt! Mekkorát röhögtem!
Örülök neki! ez volt a cél!
Én is örültem.Elérted a célod.
Nem tudjátok, hogy mit keres ez a közepén a tálcának?Hogyan tudom arrébbtuszakolni?Rohadtul idegesítő, mikor nem fér el tőle a fül, vagy mi az.
Jobb klikk a tálcára, utána leszeded a tálca zárolásáról a pipát. Arébb húzod és visszateszed a pipát.
Köszi, mostmár ezt is tudom.
Szia! Tálcán jobb klikk után a képen láthatót keresd! :yes:
Aki nem kezdett még hozzá verset tanuni, annak van itt egy pár:
Minden évben eljön a nap, Mikor nem csupán a tűzoltók locsolnak, Mikor az elmúlás ellen harcol az ember, Ha mással nem is, egy kis figyelemmel. Fontos dolog ez a rohanó világban, Hogy gyönyörködhessünk megannyi virágban. Nem feledem, kérdésemet az illem megkívánja: Dönthetem-é a vizemet oda, hova járja? Verset kéne mondani mostan, Persze rögtön, itt, s nyomban. Lenne benne nyúl, tojás, Kölnivíz meg egyebek, Hogy a hallgatók boldogak legyenek. De ha már ezt felsoroltam, A szót tovább minek is nyújtsam, Feltészem inkább a kérdést, S lezárom ezzel a kérdést. Szabad-e locsolni? Anyám tyúkja nem akart tojni, Ezért jöttem most locsolni. Nem kell nekem túl sok holmi, Elég lesz a tojást hozni! És végére a java: Jöttem locsóni! |
Bejelentkezés
Hirdetés |