Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
1,- nincs gyerekem
2,-a telefont félreteszem 3,-az ajtóba és a csengőbe 220-t vezetek 4,-ruháért az anyu a felelős 5,-az vizet elzárta a vizmű amit csinálok:-alszom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
No de ez nem vicc, na!
A megfejtés lehet el lesz halasztva holnapra, hadd feszüljenek az idegek, hogy minek mi a jelentése ![]()
vagy:
1. Férfi vagyok, úgy sem tudom miért sír 2. ha fontos visszahív, ha nem így járt 3. csak a csengő lehet kontaktos mert a bodri nevű rottweiler senkit nem enged az ajtóhoz 4. hát hülye vagyok én? ha most raktam ki nyilván vizes, akkor most egy kis eső már mindegy hogy eláztatje-e. 5.Ha már ömlik a víz, akkor had ömöljön, úgy is fel kéne már mosni ![]() ![]()
1,-vízcsapot elzárom (ne öntse el a házat)
2,- be szedem a ruhákat(senkinek nincs kedve újramosni) 3,-gyerek (a "komoly veszély" az előző kettővel elmúlt nyugottan foglalkozhatok a gyerekkel) 4,- Ajtót nyitok (mégiscsak személyesen kerestek meg) 5,-Telefon (ha fontos úgyis felhív még1*) Nem roszindulatból: de kíváncsi avgyok hányan veszik komolyan ![]() (másodikra én vagyok az első a fórumon azt hiszem) ![]() ![]()
Ez így jó?
megkérném a mélyen tisztelt kolegákat, hogy legyenek szívesek ezt komolyan venni mert nekem is sikerült kitölteni másnak is menni fog.(ne legyek egyedül ![]() ![]()
Nincs, mert úgyis feliratozod filctollal és a filctoll által felvitt vegyi anyag súlya pontosan pótolja a lézer által elégetett anyagmennyiséget.
![]()
Viszont ahogy pakolja, dörzsölődik valamihez és kopik az anyagja, ami megint csak súlycsökkenéssel jár! :yes:
Azért azt nem gondoltam, hogy a régi népszokással kapcsolatban nem fogjátok érteni nagyapám 1894 -es Trabantját... :no:
Én értettem az átvitt értelmet, mint "régi népszokás". A többiek viccesebbre vették.
1. gyerek: Törődik a gyerekkel az emberm ha már az övé
2. Víz: ne ömöljön. 3. ajtó: személyesen keresnek, de ha porszívó ügynök, akkor orra előtt becsapom az ajtót 4. telefon 5. ruha le van tojva. Kint marad. Úgyis mindegy, nem? Megfelel, hodbond kolléga? :whistle:
Nem aratott nagy sikert, de azért leírom a jelentéseket:
1. Telefon = munka 2. Gyerek = család 3. Ajtó = barátok 4. Száradó ruhák = pénz 5. Vizcsap = szex
nagyon jó. az első helyen jó van.
![]() De aki nem zárja el a csapot huhúúú.... ![]()
eredetileg az ajtó és a vízcsap nekem fordítva volt. Utolsó pillanatban megcseréltem. Olyan, de olyan disznó szexista vicceket mesélek a barátaimnak, hogy.... Lehet, hogy ez az oka a hezitálásomnak? Akik ismernek, alátámaszthatják!
![]()
Jéé most nézem, Levivel vagy egykorú, és ő is soproni
![]()
Viszont a rárakódó por ismét kompenzálja a dolgot. :vigyor3:
Kivéve ha magasra, ill. az egyenlítő közelébe kerül, ugyanis kisebb lesz a gravitációs erő vagyis csökken a súlya
![]()
Igen nemártana levenni a mostani kiírást, mert elment a nyuszó. :yes: Megjött a jóidő, összeraktam egy benzines fűnyírót és holnap rám vár, hogy egy hatalmas területet levágjak. Majd estére elleszek vele, amikor már nem lesz nagyon meleg.
![]()
Erre lehetne mondani, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul. CD hordozó réteg -> Információ
Na és mi a helyzet az újraírható CD-kkel? ![]()
Szerintem azt majd egy később tárgyaljuk, most megyek StandBy-ba. További szép estét. Jóéjt!
![]()
Szép jó napot mindenkinek!
Hogy milyen szép szót íttram az egyik hsz-emben. ![]() Nevezetesen: szolgáltatófüggősítéséhez. Bár így utólag belegondolva, azt hiszem kötőjellel kellett volna írnom: szolgáltató-függősítéséhez.
Az "ittram", az olyasmi, mint az "írtam", csak memóriából?
![]()
Hol itt a sün? Jaaaa már tudom! A fékpedálon, azért nem merte megnyomni.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |