Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
1,- nincs gyerekem
2,-a telefont félreteszem 3,-az ajtóba és a csengőbe 220-t vezetek 4,-ruháért az anyu a felelős 5,-az vizet elzárta a vizmű amit csinálok:-alszom
No de ez nem vicc, na!
A megfejtés lehet el lesz halasztva holnapra, hadd feszüljenek az idegek, hogy minek mi a jelentése
vagy:
1. Férfi vagyok, úgy sem tudom miért sír 2. ha fontos visszahív, ha nem így járt 3. csak a csengő lehet kontaktos mert a bodri nevű rottweiler senkit nem enged az ajtóhoz 4. hát hülye vagyok én? ha most raktam ki nyilván vizes, akkor most egy kis eső már mindegy hogy eláztatje-e. 5.Ha már ömlik a víz, akkor had ömöljön, úgy is fel kéne már mosni ráadásul ha öntök bele egy kis mosogató szert, még az edényeket is elöblögeti, 2in1
1,-vízcsapot elzárom (ne öntse el a házat)
2,- be szedem a ruhákat(senkinek nincs kedve újramosni) 3,-gyerek (a "komoly veszély" az előző kettővel elmúlt nyugottan foglalkozhatok a gyerekkel) 4,- Ajtót nyitok (mégiscsak személyesen kerestek meg) 5,-Telefon (ha fontos úgyis felhív még1*) Nem roszindulatból: de kíváncsi avgyok hányan veszik komolyan (másodikra én vagyok az első a fórumon azt hiszem)
Ez így jó?
megkérném a mélyen tisztelt kolegákat, hogy legyenek szívesek ezt komolyan venni mert nekem is sikerült kitölteni másnak is menni fog.(ne legyek egyedül )
Nincs, mert úgyis feliratozod filctollal és a filctoll által felvitt vegyi anyag súlya pontosan pótolja a lézer által elégetett anyagmennyiséget.
Viszont ahogy pakolja, dörzsölődik valamihez és kopik az anyagja, ami megint csak súlycsökkenéssel jár! :yes:
Azért azt nem gondoltam, hogy a régi népszokással kapcsolatban nem fogjátok érteni nagyapám 1894 -es Trabantját... :no:
Én értettem az átvitt értelmet, mint "régi népszokás". A többiek viccesebbre vették.
1. gyerek: Törődik a gyerekkel az emberm ha már az övé
2. Víz: ne ömöljön. 3. ajtó: személyesen keresnek, de ha porszívó ügynök, akkor orra előtt becsapom az ajtót 4. telefon 5. ruha le van tojva. Kint marad. Úgyis mindegy, nem? Megfelel, hodbond kolléga? :whistle:
Nem aratott nagy sikert, de azért leírom a jelentéseket:
1. Telefon = munka 2. Gyerek = család 3. Ajtó = barátok 4. Száradó ruhák = pénz 5. Vizcsap = szex
nagyon jó. az első helyen jó van.
De aki nem zárja el a csapot huhúúú....
eredetileg az ajtó és a vízcsap nekem fordítva volt. Utolsó pillanatban megcseréltem. Olyan, de olyan disznó szexista vicceket mesélek a barátaimnak, hogy.... Lehet, hogy ez az oka a hezitálásomnak? Akik ismernek, alátámaszthatják!
Jéé most nézem, Levivel vagy egykorú, és ő is soproni
Viszont a rárakódó por ismét kompenzálja a dolgot. :vigyor3:
Kivéve ha magasra, ill. az egyenlítő közelébe kerül, ugyanis kisebb lesz a gravitációs erő vagyis csökken a súlya
Igen nemártana levenni a mostani kiírást, mert elment a nyuszó. :yes: Megjött a jóidő, összeraktam egy benzines fűnyírót és holnap rám vár, hogy egy hatalmas területet levágjak. Majd estére elleszek vele, amikor már nem lesz nagyon meleg.
Erre lehetne mondani, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul. CD hordozó réteg -> Információ
Na és mi a helyzet az újraírható CD-kkel?
Szerintem azt majd egy később tárgyaljuk, most megyek StandBy-ba. További szép estét. Jóéjt!
Szép jó napot mindenkinek!
Hogy milyen szép szót íttram az egyik hsz-emben. Nevezetesen: szolgáltatófüggősítéséhez. Bár így utólag belegondolva, azt hiszem kötőjellel kellett volna írnom: szolgáltató-függősítéséhez.
Az "ittram", az olyasmi, mint az "írtam", csak memóriából?
Hol itt a sün? Jaaaa már tudom! A fékpedálon, azért nem merte megnyomni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |