Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Aki jön börzére tegye fel a kezét!
Apropo: Kész lettem a VT Velence rádióm felújításával Volt sok gondja, de már ontja az adást. Az első rádiófelújításom üdv
Nekem 103%-ig megfelelnek még. Pláne, hogy ingyen vannak azok a tv kimenők. Ha majd én is nagyobbat akarok, akkor csinálok egy CAM tekercselőgépet, s tekerek magamnak. ( Meg tán bértekerést is indítok, hogy visszajöjjön a gép ára )
Húúú! Ott a jó kis EM80! Ilyet szívesen néznék meg élőben is, működés közben! FM nincs még ebben sem? Egy rajzot kérnék, ha van benn FM tuner.
Ez nem FM-es még. Ha FM-es lenne, nem biztos hogy sokra mennél vele, mert keleti URH szerinti (66-73MHz)
üdv
Nem emlékszem, hogy kerestem volna.Már csak azért sem mert van 6db, abból 2új. Már a kimenők is megvannak az EL34PP-hez.
De azért köszönöm a linket. üdv
Hát azzal sem mennék sokra... Én már mióta keresek rajzot csöves FM tunerhez... 80-110(vagy 120)Mhz-ig. Nem lenne teleszórva szilíciummal a csöves "lánc", hanem csöves tuner-> csöves erősítő. EABC80-am van, ha jól tudom, akkor ezzel lehetne valamit kezdeni. Vagy tranyó helyett csövet tennék egy FM tunerbe...
Idézet: „Aki jön börzére tegye fel a kezét!” :integet2:
Akkor csak azt írtad, hogy nehéz beszerezni. Az EL34-et meg Zolival építied együtt, mint velem a 84-et? Azt hiszem, hogy Őneki is megvan a kimenő, sok mindent mutatott, hogy mit kapott a postástól.
Pont gondoltam, hogy ezt a smájlit kell beírni annak, aki megy. Máté, majd beszélek még veled a Börze előtt, lehet, hogy most vennék két GU foglalatot, meg ECC85-öt, de még nem biztos.
Azért még odébb van az EL34-es erősítőm építése, sajnos. Csak a csövek, kimenők, meg a hálótrafók vannak meg hozzá. De én így is képes vagyok hosszú hónapokig piszmogni vele, de hát az építés öröme, tudod.
Tényleg, hogy állsz az EL84-essel?
Ne is mondd. Zolinál szépen működött. Egész hangos is volt. De itthon kb. 3 nap múlva leesett, és 1-2 forrastás is leesett, így most nem jó, de a cső az jó, mert másikkal sem szól.
Ja igen, szerintem ha mevannak a trafók, a cső(foglalattal), akkor más 2 óra, és kész a deszkamodell. És egy TV-ből bonto az alkatrészeket hozzá, meg Zoli szokott adni, amit nem lehet bontani. Ellenállást, diódát, meg kondit még sosem vettem.
És akkor a börze topik minek van? :nemtudom:
Szia
igen, tudom, hogy van egy börze topik is, de Müszi kolléga itt kérdezte, hogy ki megy. üdv
Privátban megbeszéljük a részleteket.
Csak az a helyzet Müszi, hogy itt a fórumozók 90 %-a szerintem meghallja ...
Ez inkább hangszererősítő éítóknek való Én most vettem innen 20 db novál foglalatot egy 10-esért
Tizes? A 20 fogi innen ~7000Ft.
Márk, + postaköltség.
[OFF]Azt a 2 6P45Sz-t igencsak igényelném.
:integet2: is
Ez már csoportos garázdálkodásnak minősül, mely a fórumszabályzat XXI. pontját érinti. :hide:
Amúgy részemről :rinya: a börze.
Imi, nem jössz a talira Kecsóra majd?
Ha ennyire vágysz 6P-k után?
Valaki nem tudja hol lelhetek táblázatot az EI vasakhoz, mármint pl.: EIxx-nek milyen méretei vannak?
Óó! Hogy én erre nem is gondoltam...
Ha hétvégén a börzén sikerülne trafót is "túrnom", egy 6C33C SE-hez az EI106b már elég lenne?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |