Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze
 
Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   28 / 147
(#) kocos válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 10, 2009 /
 
3 kiló? Akkor ütöm is mit hoztál féltéglát?
(#) kocos válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 10, 2009 /
 
Ez nem a Mr.Brown gépe?
(#) CIROKL válasza kocos hozzászólására (») Máj 10, 2009 /
 
De igen ez az övé csak most nálam van tesztelésre ! Csupán a Márk kedvéért mutattam meg !
(#) burgdavid hozzászólása Máj 10, 2009 /
 
Srácok!
Valakinek a csomagja nálam maradt, kapcsitáp maradványok vannak egy szatyorba, továbbá kocos 6P3SZ-e is ittmaradt a táskámba
Majd valahogy eljuttatom az illetékeseknek
(#) burgdavid válasza burgdavid hozzászólására (») Máj 10, 2009 /
 
A mai termésem: GU50, 6N6P, 6N3P, 6ZS2P-EV, mini foglalatok, EL84, ECH81(ingyen!), szorítós banánhüvelyek, miniatűr fénycsövek, glimmlámpák, új kondik, új Ge tranyák (köszi Matthew). Ezért összesen kb 2800Ft-ot adtam. A cuccokk az EL84en kívül mind zsírújak! Csak jól szét kell nézni A folyosón 300 Ft volt a 6N6P, bent, ugyanez 800Ft!
Szuper volt a találkozó is Köbzolinál, meg jó volt találkozni olyan barátokkal, akikkel nap mint nap beszélek msn-en vagy a fórumon. :yes:
Wifiman kolléga is bejelentkezett a következő börzére
Üdv mindenkinek!

img_0389.jpg
    
(#) gg630504 válasza nikolatesla hozzászólására (») Máj 10, 2009 /
 
(#) mark.budai válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 10, 2009 /
 
Köszi!
(#) nikolatesla válasza gg630504 hozzászólására (») Máj 10, 2009 /
 
kösz
(#) lpcollector hozzászólása Máj 10, 2009 /
 
Néhány embert nekem is sikerült megismernem, és először eltalálnom a börzére köszönet ezért Zolee-nak. Ott nem sok időm volt, így csak a portékára koncentráltam. Én sem tértem haza üres kézzel, bár amit a legjobban kerestem a 6C33C-t és foglalatát valamint a kerámia oktál foglalatot úgy tűnik most senki sem hozott. De találtam más orosz csöveket

zsakmany.JPG
    
(#) zolee1209 hozzászólása Máj 10, 2009 /
 
Sziasztok! Én is épségben visszaértem a hadiszállásomra! Jó volt a mai nap, bár kissé rosszul kezdődött, mivel rockersráccal nem a gyöngyösin találkoztam, hanem a népligeti megállóban, így lpcollector társunkat értékes időtől megfosztva indultam tovább, jó 20 perces "késéssel"! A börzén sok új fórumtárssal ismerkedtem meg személyesen, neveket nem mondok, így nem hagyhatok ki senkit! Örülök, hogy ott lehettem, ismét sokkal gazdagodtam, mint "kapcsolatilag", mind alkatrészileg! Börze után elmentünk köbzoli barátunkhoz, ahol egy kellemes ebéd mellett jót beszélgettünk, meghallgattam egy csöves erősítőt, hát a nyálam csorgott a kicsikétől! :finom: Késő délután visszaindultunk Imiékkel, majd náluk ismét meghallgattam egy csodát! Majdnem magam alá... Vagyis egy olyan napot zárok, aminek nagyon örülök, hogy ennyi jó eseménynek részese lehettem! Megérte felkelni! :yes:
Minden jót, találkozunk legközelebb! :kalap:
(#) Imi65 válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Szinte már mindenki leírt minden tegnap történt eseményt. A legjobban talán Frankyenek, és Máténak örültem, a többieket már ismertem. Kár, hogy Köbzolihoz már csak kevesebben érkeztünk meg, nagyon örültem volna Llaci56-nak, Djhansnak, Szervízmacskának, Müszinek, Ciroklnak, és még sorolhatnám. A nyáron - a börzétől függetlenül - jó lenne egy hasonló murit csapni Veletek.
(#) mark.budai válasza lpcollector hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Aza két szép 2 µF /500V-os kondi... Rakjátok csak a képeket! Még nagyobb kedvem lesz menni a Börzére, ha Máténak (meg nekem) nem lesz dolga, Aug. 8.-án.
(#) mark.budai válasza Imi65 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Csakhát a "sofőrök" 60%-ának szerintem jobb lenne, ha pesti fórumtársnál lenne ez a Börzenapi-buli. Persze csövesnél, legyen mit hallgatni. Mert Máténak is, meg sokmindenkinek a másik irányban még meszebb van Köbzoli "lakhelye". Én meg annak örültem, hogy Köbzoli név alatt beszélgethettem a csöves kollégákkal.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
És ki a hölgy?
(#) Frankye válasza mark.budai hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Idő közben megszakadt a netkapcsolatom, és már nem volt idegem helyreállítani... Bocs! :vigyor3:
(#) Frankye válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Pedig HE-s pólt, és kitűzőt is viseltem... (Igaz, nme 140 cm alatt! Tanulság a jövőre nézve: Két kitűzőre lesz szükség: Egyre a mellkasomon, egyre a nadrágom szárán! )
Idézet:
„Ha valaki látottt egy zöld hátizsákkal ami nagyon hamar tele lett pakolva, és egy infrányi szatyorral annak üzenem hogy én voltam.”

Süsd meg, ezzel nem sokat segítettél, ui. a jelen lévők 95%-a kb. ilyen felszereltséggel járta a börzét!
(#) lpcollector válasza Frankye hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Szerintem simán felismerhető voltál pusztán a leírás és a fényképed alapján. Láttalak is a folyosón beszélgetni fórumos társakkal, csak nagyon rohantam, ezért nem álltam meg. Talán ha lesz még legközelebb ...
(#) gg630504 válasza Frankye hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Idézet:
„Tanulság a jövőre nézve: Két kitűzőre lesz szükség: Egyre a mellkasomon, egyre a nadrágom szárán!”

És hátul?
Idézet:
„Igaz, nme 140 cm alatt”

Akadálymentesítés pedig kell!
Aki a kitűzőt magának teszi ki, nyugodtan befelé is fordíthatja
(#) Frankye válasza gg630504 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Hát, a saját nickemre, nevemre, tán még emlékszem...
(#) Frankye válasza lpcollector hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Aha, szóval Te voltál az, aki annyira rohant? Azt hittem, tűzoltó...
(#) lpcollector válasza Frankye hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Aztán mégsem értem vissza a reggelire, de azért megérte "kilógni" a börzére, még így is, hogy nem kaptam olyan csövet amit kerestem.
(#) Frankye válasza lpcollector hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Pedig Te mindent megtettél, még futottál is...
(#) l48 válasza lpcollector hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Nyugodt lehetsz, nem rajtad múlt. Már nyitáskor ott voltam és nem volt 6c33c sőt Ecc 81 is csak két helyen tudtam beszerezni ( 2 különböző gyártótól). a többi Ecc-hez mérten dupla áron.
(#) DuMatyi hozzászólása Máj 11, 2009 /
 
Mindenkit megkérnék, hogy börzés képeit küldje el az adatlapon található emailcímre zip mappában! Köszi! Ma délután megígérem, átolvasom az összes hozzászólást! 3 napja csak 4 órát alszom, mert valamiért mindig éjfélig fent maradok, és ha világosodik, felkelek. Esetleg hajnal 4 kor csörgő telefonra (ébresztő üzemmód).
(#) mark.budai válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Ne... Verekedni mész a Börzére? Még jó, hogy nem egy GU-50, vagy 6C33C volt a kezedben, aztán azzal kólintottad fejbe!
(#) mark.budai válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Mi lenne, ha csinálnánk nekünk (csöveseknek) egy Börze-képes oldalt. Nem kéne nagyra "vinni", hanem valami ingyenesre. Én tudok egy jó tárhelyet, van beépített weboldalszerkesztője, Nekünk csak a szövegeket kell beírni, meg képeket feltenni 100mb a tárhely, a még nem növelték/csökkenetették. Vagy kérünk Topi-tól egy olyan aloldalt, mint ami deguss-nak van. Lenne csövesek.hobbielektronika.hu .
(#) Danaman válasza mark.budai hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Extra.hu-ra egy szolíd képnézegető freeware rendszert fel kell dobni és kész, 2gb-nyi kép mehet fel jobb mint az az Mlap (mert ugye arra gondoltál). De erről egyeztetni kéne a börze rendezőjével megkérdezni lehet-e nekünk ilyet stb...
(#) Ricsi89 válasza Danaman hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Csak az a baj, hogy egy jó ideje szünetel az extrán a regisztráció. :yes:
(#) mark.budai válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Komoly? Nem is tudtam.
Danaman: Igen, arra gondoltam. A Börze tulaj. meg ha megengedi a fényképezést, akkor a fényképeket meg is lehet osztani.
Megnéztem, tényleg szünetel. Én a eblapot szívesen megcsinálom az mlap.hu-n. Csak kell egy e-mail cím, azt csinálok egy g-mail-eset. Beírom majd a címet.
(#) Danaman válasza mark.budai hozzászólására (») Máj 11, 2009 /
 
Hát én a leg utolsónak gondolnám az Mlapot, túl kötött egy rendes képnézegető PHP-t nem lehet feltenni mivel ugye nem olyan a rendszere, esetleg marad az UW.hu meg a FW.hu bár azokat nem próbáltam még de ha jól tudom az is csak tárhelyet ad és ilyen kötött szerkesztő nincs benne (háll istennek).
Az extra nekem nagyon bejött eddig, érdemes lenne kivárni őket míg befejezik az átalakítást. A képnézegető rendszert fel tudnám telepíteni egyszerűen, azzal nem lenne gond és elegánsabb lenne mint az mlap.
Következő: »»   28 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem