Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most a elősször a DVD, aztán a Kékes TV alaktrészek, most meg a kaja. Elkanászodott nagyon a MatyiKÉM. Biztos sok a titkos megbízása :yes: :hide:
Én nem értek a Lovakhoz :whistle:
Idézet: „Most a elősször a” ez szép
Segítséget szeretnék kérni....
Akinek van fűtésszerelői végzettsége vagy tapasztalata, bővebben a kazánok tömítéséről kéne egy kis infó.. Szóval: Hogy szétszedtük a kazánt, már ki van pucolva, már csak össze kéne rakni, no igen, de az Oroszok az illesztéseket kiragasztották valami nagyon nagy fémtartalmú ragasztóval (rozsdás volt a ragasztó) ami bírta a hőt is (mert ha nem bírná kiégetné a tűz a tömítést a tagok között).. Erről kéne valami információ.. Olyan ragasztó kéne ami bírja a hőt és ráragad az öntöttvasra.. Előre is köszönöm! Üdv! Hátha van itt valaki aki ért ehhez is....
Anyám szerint hülye vagyok, mert Május 28.-án lomtalanítás lesz itt...
Én meg felkelek vagy 3 kor és van 2 órám guberálni, hozok haza egy csomó jó cuccot Alig várom már! Még a telefonomba emlékeztetőt is írtam
Neked jó mert tudod mikor lessz.Én csak a helyszíneket tudom Nagy nyitott fedelű konténereket szoktak kitenni 1 utcába. Általában 18 és 19 óra között szoktam menni mert azelőtt még nincs benne semmi.
Itt nincs konténer..
Itt kiteszik az útra a cuccokat és a kocsira meg felteszik... Remélem sok jó cucc lesz Netán egy két elektroncső és kipróbálhatok egy elektroncsöves erősítőt Én hajnalok hajnalán megyek, az úton egy lélek se lesz
Az jó mert itt sokszor behajítják a dolgokat és megsérülnek.Amúgy hol laksz?
Nos. Szerencsére semmi gond lapose kollégával, csak elfoglalt az utóbbi időben. A munkája teljesen lekötötte, de hónap közepétől újra közöttünk lesz.
Hogyan sikerült vele kapcsolatba lépni?
Hála az égnek egy nagy koponyát nem veszítünk el... Még Sohasem OFf-oltam vele, lehet hogy lesz rá lehetőség
Én már élőben is találkoztam vele egyszer. Nagyon rendes volt, mert amikor volt a nagy vasklorid osztás hozott belőle nekem is egy adagot. :yes: Sajnos nem igazán tudtunk beszélgetni, mert ő is sietett és én is. De nagyon kedves és rendes ember.
Ezt én is megerősíthetem, én is küldtem neki elektronikus levelet a múltkor, és ezt válaszolta nekem is!
Tegnap készítettem egy pár képet az újonc macskákról.(20-21-es kép) Csak ez a kettő lett jó. A többibe mindig megmozdultak a fényképezés pillanatában. Meg két másik kép az egyik nagyon, de nagyon lusta macsekről. (2, 10-es képek)
Azt elfelejtetted megörökíteni, amikor a Hawaii stílusú szemüveg és szalmakalap a fején volt, illetve amikor az egyik mancsában a színváltós koktélt tartotta éppen...
Szerintem nem bánná, ha ráadnám. Ezzel a macskával bármit lehet csinálni. nem bánja mit csinálok vele, csak mellettem lehessen.
A macskák arrafelé is ilyen kényelmesen alszanak?
A mi macskánk is egy fotelba úgy el van nyúlva, néha még a lába az és felé néz
Csak ő ilyen fura macska. A többiek normálisan alszanak.
A miénk meg a szomszédból hozza a vakondokat ide
Ez meg kutyariasztó macs. :eek2:
Pontosan
Mert amúgy az öreg csóka hogy bírná el?
Szép jó napot Mindenkinek!
Mondom beírok már ide is nehogy azt higyjétek hogy eltűntem Sőt... Egyre jobban kezd érdekelni ez a PIC-téma. Olvasgattam róla egy csöppet és vonz a téma rendesen A poén az hogy ugye magához a PIC égetőhöz is kell PIC (PICkit2 esetén), venni meg nem akarok (mármint égetőt) mert 1: drága 2: nincs benne az építés öröme. Csak még gyűjtök információkat erről a dologról... Aztán go!
Az epokitt nem jó? Vagy az a kitt, amit a kasznisok használnak?A többi cucc nem nagyon bírja a hőt.Bővebben: Link
Talán ez is jó, de ebből 3300 ft egy tubus...nem tudom, mennyi hőt bír.
Ja, meg ez a kutyus is.
Köszönöm!
Utánanézek mit bír.. Üdv!
Amikor infralámpát szereltem használtam 1500 fokig hőálló sziloplasztot. Fekete volt, volt benne kvarchomok. Kályhához használták! Az volt a képen.
Hogy nőljön köröm a pöcsére annak, aki olyan ganaj minőségű benzincsövet gyárt, hogy a motor menetszelétől képes kilágyulni
A történet a következő: Elindultam unokatestvéremhez számítógép szerelés okán, Simson S51 típusú smkp-mmal. Szécsény - Egerbocs táv 76km, 1,5 óra alatt oda is értem gond nélkül. Visszafele jövet félúton elkezd dadogni a motor, meg gázelvételnél teljesen le is állt. Gondoltam felszedett valami piszkot dehát az ugye kizárt mert 2 napja pucoltam ki. Érdekesmód nyélgáznál nem dadogott Beértem Mátraterenyére, ott megálltam az út szélén, hát látom hogy a karburátornál kilágyult csőből folyik a benzin a blokkra, meg a forró kipufogóra, meg a hátsókerékre. Gyorsan elzártam a csapot, leszálltam hogy keressek drótot, amikor észrevettem, hogy két házzal árrébb integet egy idős bácsika - márkatárs, Simson Star-ral nyomult- hogy menjek oda. Odatoltam a gépet, mutatom mi a stájzli, hát nem győztem hálálkodni neki hogy hozott nekem egy darab új csövet a sufniból. Fel sem merült bennem menet közben, hogy ott lehet a gond, mert 2nappal ezelőtt pucoltam ki teljesen a karbit, légszűrőt, benzincsapot, kapott új gyertyát, ÉS! kicseréltem a benzincsövet is. A kínai vacak miatt elfolyt kb. 1 liter benzinem Szerencsére még maradt a tankba bőven így haza tudtam jönni. Itthon vettem új csövet, meg a biztonság kedvéért, két bilincset. Javaslom a Simsonos kollégáknak is hogy tegyenek, főleg ha hosszabb távra indulnak. |
Bejelentkezés
Hirdetés |