Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   526 / 3599
(#) Müszi válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 10, 2009 /

Most a elősször a DVD, aztán a Kékes TV alaktrészek, most meg a kaja. Elkanászodott nagyon a MatyiKÉM. Biztos sok a titkos megbízása :yes: :hide:
(#) zoly15 válasza Müszi hozzászólására (») Máj 10, 2009 /

Én nem értek a Lovakhoz :whistle:
Idézet:
„Most a elősször a”

ez szép
(#) zoly15 hozzászólása Máj 10, 2009 /

Segítséget szeretnék kérni....
Akinek van fűtésszerelői végzettsége vagy tapasztalata, bővebben a kazánok tömítéséről kéne egy kis infó..
Szóval: Hogy szétszedtük a kazánt, már ki van pucolva, már csak össze kéne rakni, no igen, de az Oroszok az illesztéseket kiragasztották valami nagyon nagy fémtartalmú ragasztóval (rozsdás volt a ragasztó) ami bírta a hőt is (mert ha nem bírná kiégetné a tűz a tömítést a tagok között)..
Erről kéne valami információ..
Olyan ragasztó kéne ami bírja a hőt és ráragad az öntöttvasra..
Előre is köszönöm!

Üdv!
Hátha van itt valaki aki ért ehhez is....
(#) zoly15 hozzászólása Máj 10, 2009 /

Anyám szerint hülye vagyok, mert Május 28.-án lomtalanítás lesz itt...
Én meg felkelek vagy 3 kor és van 2 órám guberálni, hozok haza egy csomó jó cuccot
Alig várom már!
Még a telefonomba emlékeztetőt is írtam
(#) moltam válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 10, 2009 /

Neked jó mert tudod mikor lessz.Én csak a helyszíneket tudom Nagy nyitott fedelű konténereket szoktak kitenni 1 utcába. Általában 18 és 19 óra között szoktam menni mert azelőtt még nincs benne semmi.
(#) zoly15 válasza moltam hozzászólására (») Máj 10, 2009 /

Itt nincs konténer..
Itt kiteszik az útra a cuccokat és a kocsira meg felteszik...
Remélem sok jó cucc lesz
Netán egy két elektroncső és kipróbálhatok egy elektroncsöves erősítőt
Én hajnalok hajnalán megyek, az úton egy lélek se lesz
(#) moltam válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 10, 2009 /

Az jó mert itt sokszor behajítják a dolgokat és megsérülnek.Amúgy hol laksz?
(#) szamóca válasza sound.man hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Nos. Szerencsére semmi gond lapose kollégával, csak elfoglalt az utóbbi időben. A munkája teljesen lekötötte, de hónap közepétől újra közöttünk lesz.
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Hogyan sikerült vele kapcsolatba lépni?
Hála az égnek egy nagy koponyát nem veszítünk el...
Még Sohasem OFf-oltam vele, lehet hogy lesz rá lehetőség
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Én már élőben is találkoztam vele egyszer. Nagyon rendes volt, mert amikor volt a nagy vasklorid osztás hozott belőle nekem is egy adagot. :yes: Sajnos nem igazán tudtunk beszélgetni, mert ő is sietett és én is. De nagyon kedves és rendes ember.
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Ezt én is megerősíthetem, én is küldtem neki elektronikus levelet a múltkor, és ezt válaszolta nekem is!
(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 11, 2009 /

Tegnap készítettem egy pár képet az újonc macskákról.(20-21-es kép) Csak ez a kettő lett jó. A többibe mindig megmozdultak a fényképezés pillanatában. Meg két másik kép az egyik nagyon, de nagyon lusta macsekről. (2, 10-es képek)
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Azt elfelejtetted megörökíteni, amikor a Hawaii stílusú szemüveg és szalmakalap a fején volt, illetve amikor az egyik mancsában a színváltós koktélt tartotta éppen...
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Szerintem nem bánná, ha ráadnám. Ezzel a macskával bármit lehet csinálni. nem bánja mit csinálok vele, csak mellettem lehessen.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

A macskák arrafelé is ilyen kényelmesen alszanak?
A mi macskánk is egy fotelba úgy el van nyúlva, néha még a lába az és felé néz
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Csak ő ilyen fura macska. A többiek normálisan alszanak.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

A miénk meg a szomszédból hozza a vakondokat ide
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Ez meg kutyariasztó macs. :eek2:

cicus.jpg

Plüssmacska
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Ja, meg plüssnyuszó.

nyuszi.jpg

Pontosan
Mert amúgy az öreg csóka hogy bírná el?
(#) sound.man válasza szamóca hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Ezek igaziak?
(#) zenetom hozzászólása Máj 11, 2009 /

Szép jó napot Mindenkinek!
Mondom beírok már ide is nehogy azt higyjétek hogy eltűntem
Sőt... Egyre jobban kezd érdekelni ez a PIC-téma. Olvasgattam róla egy csöppet és vonz a téma rendesen A poén az hogy ugye magához a PIC égetőhöz is kell PIC (PICkit2 esetén), venni meg nem akarok (mármint égetőt) mert
1: drága
2: nincs benne az építés öröme.
Csak még gyűjtök információkat erről a dologról... Aztán go!
(#) radocziandras válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Az epokitt nem jó? Vagy az a kitt, amit a kasznisok használnak?A többi cucc nem nagyon bírja a hőt.Bővebben: Link
Talán ez is jó, de ebből 3300 ft egy tubus...nem tudom, mennyi hőt bír.
(#) szamóca válasza sound.man hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Ja, meg ez a kutyus is.

kutyuska.jpg

(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Mik ezek a mutánsok?
(#) zoly15 válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Köszönöm!
Utánanézek mit bír..

Üdv!
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Amikor infralámpát szereltem használtam 1500 fokig hőálló sziloplasztot. Fekete volt, volt benne kvarchomok. Kályhához használták! Az volt a képen.
(#) burgdavid hozzászólása Máj 11, 2009 /

Hogy nőljön köröm a pöcsére annak, aki olyan ganaj minőségű benzincsövet gyárt, hogy a motor menetszelétől képes kilágyulni
A történet a következő:
Elindultam unokatestvéremhez számítógép szerelés okán, Simson S51 típusú smkp-mmal. Szécsény - Egerbocs táv 76km, 1,5 óra alatt oda is értem gond nélkül. Visszafele jövet félúton elkezd dadogni a motor, meg gázelvételnél teljesen le is állt. Gondoltam felszedett valami piszkot dehát az ugye kizárt mert 2 napja pucoltam ki. Érdekesmód nyélgáznál nem dadogott Beértem Mátraterenyére, ott megálltam az út szélén, hát látom hogy a karburátornál kilágyult csőből folyik a benzin a blokkra, meg a forró kipufogóra, meg a hátsókerékre. Gyorsan elzártam a csapot, leszálltam hogy keressek drótot, amikor észrevettem, hogy két házzal árrébb integet egy idős bácsika - márkatárs, Simson Star-ral nyomult- hogy menjek oda. Odatoltam a gépet, mutatom mi a stájzli, hát nem győztem hálálkodni neki hogy hozott nekem egy darab új csövet a sufniból.
Fel sem merült bennem menet közben, hogy ott lehet a gond, mert 2nappal ezelőtt pucoltam ki teljesen a karbit, légszűrőt, benzincsapot, kapott új gyertyát, ÉS! kicseréltem a benzincsövet is. A kínai vacak miatt elfolyt kb. 1 liter benzinem Szerencsére még maradt a tankba bőven így haza tudtam jönni.
Itthon vettem új csövet, meg a biztonság kedvéért, két bilincset.
Javaslom a Simsonos kollégáknak is hogy tegyenek, főleg ha hosszabb távra indulnak.

dsc01415.jpg

(#) Ricsi89 válasza burgdavid hozzászólására (») Máj 11, 2009 /

Nekem a benzintől nem kilágyulni szokott, hanem megkeményedni a cső. Olyan keménnyé válik, hogy csak egyszer használható. Leszedni csak elvágással lehet, vissza meg nem is menne olyan kemény.
Következő: »»   526 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem