Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Enyém sem kamion, mégis 15 előre, 3 hátra van benne. Ja, és nem traktor, mégis mentünk ám tegnap az alföldi szántóföldeken rendesen. Erdőn át, patakon át, kőbányán át. Meg sem álltunk a Kékestető csúcsáig.
Ez volt nekem a program a börze helyett. Sziasztok! Üdvözöllek új tag! Jó sokat irkáltatok ide(is). Idézet: Akkor már beugorhattál volna hozzám ? onnan csak egy ugrás idáig ! „Kékestető csúcsáig. ”
Onnan bárhová be lehetett volna ugrani.
Akár még a börzére is ! de én csak a kékestől 25 km -re lakom
Nem volt kedvem megmászni az adótorony pár száz lépcsőjét, s különben sem volt nálam a siklóernyőm.
[off]Azzal meg 4.-ből indulsz. Ha sportkipufogó van rajt akkor aztán...
Most képzeld el: Keresed a Börzén Lacit, felfedezed, hogy nincs ott. Mész haza, örulsz a dolgoknak, amit vettél, mész a számítógép felé, és látod Lacit, hogy pont írja: Itt vagyok CirokL-nál, de Ő nincs, ezért ideültem a sz.gép elé.
Szijasztok!!
Féltetek, mi? Hihi! Nem baj, ennyi kell! De ugye nem vezetek rosszul?? Amúgy igen, amúgy odafele a kutyám az ölemben volt, mert nem nyughatott máshol, nagyon édes volt... Az odafele és visszafele utakon jelentkező sebesség-különbség ennek tudható be, ugyanis hazafele már meguntam és Apuci (Imi) ölében szundizott meg leskelődött! Na most megyek, legyetek jók és találkozunk legközelebb a Börzén!! Szandika
Én csak kívülről láttam mondjuk, de tuti jól vezetsz
Szandi!
A blökit vidd el szervizbe, mert vagy a fékmunkahengerei durrantak el, vagy elkopott a ferrodol a féktárcsáin, de hogy a fal előtt nem tudott időben lefékezni, az biztos... Szegénynek azért ilyen az orra (ha van neki ilyenje...) :hehe: Bocsánat, nem akarom bántani, meg Téged se, csak azzal a rövid orrával nagyon mókás!)
A lányom ilyet is tud!
Persze, ezt már csak kutya nélkül!
Frankye!
Haha... :crazya: Van neki orra, hisz minden kutyának van, csak ő mondjuk tud röfögni is, meg horkolni, amit a normális orrú kutyák nem. Szóval különleges és kivételes tehetség a kutyám! A képen is látszik neki az orra, hogy rendelkezik vele! Puszi: Szandika
Amikor megnéztem a képet nem tudtam mi ez. Majd láttam, hogy hogy írtad, hogy egy kutya. Azért nem semmi, hogy mennyi mindent tud. Nem idegesítő a horkolása?
Na jó!! Most már le lehet cuppogni a világ legjópofább és legédesebb kutyusáról! Nincs is benne kaméleon, mert csak együtt tudja mozgatni a szemeit, és egy irányba. Még ha nem is úgy állnak, akkor is! :duhos2: Zoli box lesz, meglátod!!! De tudod, hogy imádás van! :puszi:
A horkolás pedig cseppet sem idegesítő, szerintem inkább aranyos, ahogy mindig szöszmötöl és közbe röfög, meg mindent csinál. És már hiányozna is, ha nem hallanám...
Üdv! Csak nehogy a barátodtól is elvárd, ha elmentek szórakozni, hogy hiánypótlásként a kutyus helyett röfögjön!
Tud fényképezni? (..persze, ott a kutya útban lenne...)
Idézet: „csak együtt tudja mozgatni a szemeit, és egy irányba” És melyik irányba? :hide:
A kisebbik variánsom fényképezte, ahogy a nővérje (aki nem egykori születésű vele) megy előttünk. Kutya nélkül.
Én aztmondom,hogy mindkét variánsod nagyon ügyes! A kisebbik is,hogy ilyen képeket csinál,meg a nővére is,hogy így tud motorozni!
Gondolom,amerre épp a kedve tartja!
Abba az irányba, amelyikbe csak akarja. Mint a szmájli... Szandika
[OFF]Van ilyen is az eseményről:
Még nem tud, de dolgozunk az ügyön.
Ez a gyújtógyertya orrú kutyus De nemjó a hőértéke, mert mindig folyik Valami hasonló hülyeséget mondtam Iminek, amin jót nevettünk
Szandi szerintem jól vezet, én mögötte haladtam a Twingóval, kívülről nézve abszolút korrektül megy :yes:
Akkor arra válaszoltál, hogy a rövidebb orrú kutyák miért érzékenyebbek a hőre mint a hosszú orrúak.
Szandika! Ne hagyd magad!
Nem hagyom magam, se a kutyám! Ő akkor is a világon a legcukibb, akárki akármit mond. És imádom és Apu is imádja és KöbZoli is imádja! Úgyhogy nem baj, hogy gyertya-orra van, meg henger-feje, vagy hogy még nem beszél, de attól még imádnivaló és mindenki szereti, aki ismeri. Szóval nincs itt vész!
Dávidnak meg köszi, hogy megdicsért, máskor is mondták már, hogy korrekt, meg hogy hivatalos a vezetési stílusom. De azért mint mindenkinek, nekem is vannak rosszabb napjaim. Apunak egy baja van a rosszabb napokkal, méghozzá az, hogy olyankor a benzinmutató megállás nélkül, szépen csendben lefelé irányuló mozgást mutat. De ezenkívül szerinte is jól vezetek. Mert azért az a lényeg. Teszek nektek még egy képet Hana-ról, hogy gyönyörködhessetek benne! :yes: Szandika Idézet: „Úgyhogy nem baj, hogy gyertya-orra van, meg henger-feje” Szóval akkor lehet cserélgetni az orrát? (gyertyát) ilyenről se halottam még Hány ccm-es a kutyuska? Üdv! Idézet: „van... henger-feje” De ugye tömítést nem kell benne cserélni? :hehe: |
Bejelentkezés
Hirdetés |