Fórum témák
» Több friss téma |
Kösz Most gondolkozom milyet vegyek csak ép most ment fel az áruk Használtban nem találtam megfelelőt ami megéri és működik is rendesen!
A Kácsa audiónál rengeteg kivitelből választhatsz, ha bírja a bukszád. A Web áruházi kínálatuk nagyon gyér, de a boltban rengeteg cucc van.
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a legolcsóbb online bolt elektronikai cuccok vásárlására (ellenállás, kondi, led, tekercs, stb..) Üdv, POCOK2000
Ahol mindent kapsz, és kérésre be is szerzik, és egy-két alkatrészt is elküldenek postán is akár?
Alap dolog: HEstore.hu
Ez itt 8.500,- tonerral, hibátlanul (állítólag). Tényleg nem 5e, de a tonerrel együtt már nem rossz ár. Mielőtt veszel vadi újat, nagyon olcsón, nézz utána a toner árának is ! Bővebben: Link
Nekem volt ilyen nyomtatóm és meg is van róla a véleményem.
1. Sorosportról működik 2. A felbontása nagyon gyér 3. Szöveges dokumentumon kivűl semmi másra nem jó 4. 10-ből 1 lapot mindig begyűrt, ha nem is gyűrte be de akkor is nagyon ferdén húzta be. 5. A festék nagyon vékonyan használja Igaz lehet hogy az enyémmel volt baj de én semmi képen sem ajánlanám NYÁK vasaláshoz.
Üdv!
Keresek 1 bizonyos típusú IC-t: STK3102-IV Ha netán van valakinek eladó vagy tud olyan weboldalt ahonnan ez beszerezhető nagyon örülnék a segítségének. Választ előre is köszönöm.
Bővebben: Link Bár a torzítási tényezője kissé magasabb a IV től.
Sajnos most is az van benne, de azért köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
1200 nm körül sugárzó infraledet lehet valahol kapni az országban? A nagyobb budapesti boltokban 1000 nm fölött nem igazán kapható semmi. Ólom-szulfid fényellenállást forgalmazzák még, vagy ez is áldozatul esett a Pb-free szabályozásnak?
Sajnálom, hogy Neked nem jött be.
1. Hülyeség. Nem soros portról működik. 2. 600 dpi. A Tiéd mit tud? 3. Ezzel az info-val nem tudok mit kezdeni... 4. Nekem 1000 lapból egyet sem gyűrt még be. Ha ferdén kezdi behúzni a lapot (3 évenként egyszer), akkor megtisztítom a gumihengert. 5. A gazdaságos mód bekapcsolása esetén, mindenképpen. NYÁK Mint a képen látható, két IC láb között, két vonalat lazán elviszek. Akinek ennél finomabb felbontású rajzolatra van szüksége (3-4 vonalat akar elvinni két IC láb között), annak többet kell gyakorolnia a vasalásos technológiát, vagy alkalmazzon foto eljárást!
Te ezt a nyákot ezzel a nyomtatóval csináltad? :eek2:
Nem tudom de az én VOLT nyomtatóm biztos hogy nem tudott 600 dpi felbontást és 100 % hogy sorosportról ment. Nem tudom lehet hogy az enyém más tipus volt csak kinézetre volt ugyan ilyen, sajnos a tipusára már nem emlékszem. Egyébként nem fikázni akartam csak az enyém az szinte használhatatlan volt és gondoltam leirom a véleményem. Üdv.
OK. No problem.
Én sem akartam fényezni a gépet, hiszen semmi érdekem nem fűződik hozzá. Csak volt valaki, aki vásárlási tanácsot kért... Leírtam, hogy: pl. HP6L (vagy HP6P) Erről beszéltem, és természetesen ezzel készítettem a képen látható NYÁK-ot is. ... Hogy Te milyen típusú nyomiról írtál, az végülis nem derült ki a leveleidből... üdv.
Köszi a segítséget! Valószínű megveszem ezt a nyomtatót akkor mert nekem nem sokat fog menni csak a panel miatt kell Az érdekelne,hogy portos vagy usb csati van rajt?
nekem olyan kérdésem lenne hogy Győrbe a Somogyi elektronikán kívül van olyan bolt ahol lehet ilyen elektronikai cuccokat? ellenállás kondi ic stb...stb...
válaszokat köszi
Szia!
Van még egy lelőhely. A pontos utcanevet és házszámot nem ismerem, de könnyen meg fogod találni. A Baross utcán van egy pizzázó, talán a Pizza Hut. Egy útkereszteződésben van a sarkon. Na abba a mellékutcába kell bemenned. Ebbe az utcába van egy cipőkellékes, és azzal szemben van az üzlet, a neve: Impulzus, a kirakatból látni fogod hogy ez a te boltod. Egy családi vállakozás. Az üzlet két szintes a pincébe is le lehet menni, ott egy idősebb úriember árul használt cuccokat, sokszor kincseket lehet tőle venni. Fent pedig az úgymond rendes bolt üzemel. Az eladók (a család) rendesek, bár a bajszos fickóval vigyázz, az mindenre tud valami helyettesítőt, ami esetleg nekik nincs, persze ez sokszor jó, de azért nem árt az óvatosság. Remélem a leírás alapján oda fogsz találni.
köszi, megkeresem : :yes:
A pontos cím: Kisfaludy u. 28. A Baross utcábúl nyílik. Most nincsen ott a Pizza Hut, épp ott a sarkon újítanak fel egy épületet.
Helló ! Keresek egy a mellékletben látható műszert. A skála nem baj ha nem ilyen. Valamikor a Ganz gyártotta de most már nagyon puccos műszereket csinálnak. Néztem hirdetéseket is de nem jártam sikerrel. A típusa :
75 uDA. A skála mérete: 75 X 35 mm. Egy meglévő műszerben kellene cserélni ezért kell ugyan ilyen. Lehetőleg 100 uA-es legyen. Szerintetek hol lehet ilyet vásárolni ? Köszönöm előre is.
Sziasztok
A csatolt alkatrészt keresem BlackBerry telefonok LCD csatlakozója. Több típusban is megtalálható. Tud-e valaki forrást hozzá? (összeszerelő üzem itthon, szabvány csati gyártó, forgalmazó, szervizek) Ha kell LCD-t is adnék cserébe
Sziasztok!
Keresek SAS6202 tipusú IC-t mely egy philips dvdr725h tipusú asztali iróban van.Kérem aki tudja hol lehet beszerezni irjon.Köszönöm!
Üdv!
INA138 tipusú alkatrészt keresek, esetleg hasonló áramkört, amivel helyettesíteni lehetne. Sönttel való árammérésre használható preciziós műveleti erősítőről van szó. Köszi!
Helló ! Lomex.hu van 200 db Nekik.
Én annyit látok, hogy készlet 0db, érdeklődjön...
vagy te már érdeklődtél is?
Igazad van elnéztem én az előtte lévő 250 db .ot néztem. Felületesen olvastam el. Bocsánat . De azért érdeklődj hátha hozatnak be.
no problem...
TI.com-on lenne sample belőle. De nem tudok rendelni. Ez az én hibám, vagy másnál sem működik a sample menü?
Tessék, válogass kedvedre! Bővebben: Link :google:
Köszi!
A tokozás, a kisméret, az egyszerű számolhatóság, és a precizitás volt ebben vonzó. Emiatt keresem ezt a típust. Egyébként jogos! |
Bejelentkezés
Hirdetés |