Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   78 / 440
(#) patexati válasza elektrorudi hozzászólására (») Máj 12, 2009 /

Kösz Most gondolkozom milyet vegyek csak ép most ment fel az áruk Használtban nem találtam megfelelőt ami megéri és működik is rendesen!
(#) szamóca válasza stefo hozzászólására (») Máj 12, 2009 /

A Kácsa audiónál rengeteg kivitelből választhatsz, ha bírja a bukszád. A Web áruházi kínálatuk nagyon gyér, de a boltban rengeteg cucc van.
(#) pocok2000 hozzászólása Máj 12, 2009 /

Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a legolcsóbb online bolt elektronikai cuccok vásárlására (ellenállás, kondi, led, tekercs, stb..)

Üdv,
POCOK2000
(#) Sir-Nyeteg válasza (») Máj 12, 2009 /

Ahol mindent kapsz, és kérésre be is szerzik, és egy-két alkatrészt is elküldenek postán is akár?
Alap dolog: HEstore.hu
(#) deguss válasza pocok2000 hozzászólására (») Máj 12, 2009 /

Kettőt tippelhetsz.   
(#) elektrorudi válasza patexati hozzászólására (») Máj 12, 2009 /

Ez itt 8.500,- tonerral, hibátlanul (állítólag).
Tényleg nem 5e, de a tonerrel együtt már nem rossz ár.
Mielőtt veszel vadi újat, nagyon olcsón, nézz utána a toner árának is ! Bővebben: Link
(#) kanoc86 válasza elektrorudi hozzászólására (») Máj 12, 2009 /

Nekem volt ilyen nyomtatóm és meg is van róla a véleményem.
1. Sorosportról működik
2. A felbontása nagyon gyér
3. Szöveges dokumentumon kivűl semmi másra nem jó
4. 10-ből 1 lapot mindig begyűrt, ha nem is gyűrte be de akkor is nagyon ferdén húzta be.
5. A festék nagyon vékonyan használja

Igaz lehet hogy az enyémmel volt baj de én semmi képen sem ajánlanám NYÁK vasaláshoz.
(#) Triton hozzászólása Máj 13, 2009 /

Üdv!
Keresek 1 bizonyos típusú IC-t:
STK3102-IV
Ha netán van valakinek eladó vagy tud olyan weboldalt ahonnan ez beszerezhető nagyon örülnék a segítségének. Választ előre is köszönöm.
(#) szamóca válasza Triton hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Bővebben: Link Bár a torzítási tényezője kissé magasabb a IV től.
(#) Triton válasza szamóca hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Sajnos most is az van benne, de azért köszönöm a segítséget.
(#) lgyk hozzászólása Máj 13, 2009 /

Sziasztok!

1200 nm körül sugárzó infraledet lehet valahol kapni az országban? A nagyobb budapesti boltokban 1000 nm fölött nem igazán kapható semmi.

Ólom-szulfid fényellenállást forgalmazzák még, vagy ez is áldozatul esett a Pb-free szabályozásnak?
(#) elektrorudi válasza kanoc86 hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Sajnálom, hogy Neked nem jött be.
1. Hülyeség. Nem soros portról működik.
2. 600 dpi. A Tiéd mit tud?
3. Ezzel az info-val nem tudok mit kezdeni...
4. Nekem 1000 lapból egyet sem gyűrt még be. Ha ferdén kezdi behúzni a lapot (3 évenként egyszer), akkor megtisztítom a gumihengert.
5. A gazdaságos mód bekapcsolása esetén, mindenképpen.

NYÁK
Mint a képen látható, két IC láb között, két vonalat lazán elviszek. Akinek ennél finomabb felbontású rajzolatra van szüksége (3-4 vonalat akar elvinni két IC láb között), annak többet kell gyakorolnia a vasalásos technológiát, vagy alkalmazzon foto eljárást!
(#) kanoc86 válasza elektrorudi hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Te ezt a nyákot ezzel a nyomtatóval csináltad? :eek2:
Nem tudom de az én VOLT nyomtatóm biztos hogy nem tudott 600 dpi felbontást és 100 % hogy sorosportról ment.
Nem tudom lehet hogy az enyém más tipus volt csak kinézetre volt ugyan ilyen, sajnos a tipusára már nem emlékszem.
Egyébként nem fikázni akartam csak az enyém az szinte használhatatlan volt és gondoltam leirom a véleményem.

Üdv.
(#) elektrorudi válasza kanoc86 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

OK. No problem.
Én sem akartam fényezni a gépet, hiszen semmi érdekem nem fűződik hozzá. Csak volt valaki, aki vásárlási tanácsot kért... Leírtam, hogy: pl. HP6L (vagy HP6P)
Erről beszéltem, és természetesen ezzel készítettem a képen látható NYÁK-ot is.
... Hogy Te milyen típusú nyomiról írtál, az végülis nem derült ki a leveleidből...
üdv.
(#) patexati válasza elektrorudi hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Köszi a segítséget! Valószínű megveszem ezt a nyomtatót akkor mert nekem nem sokat fog menni csak a panel miatt kell Az érdekelne,hogy portos vagy usb csati van rajt?
(#) NyariG hozzászólása Máj 14, 2009 /

nekem olyan kérdésem lenne hogy Győrbe a Somogyi elektronikán kívül van olyan bolt ahol lehet ilyen elektronikai cuccokat? ellenállás kondi ic stb...stb...

válaszokat köszi
(#) vendelkiraly válasza NyariG hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Szia!
Van még egy lelőhely. A pontos utcanevet és házszámot nem ismerem, de könnyen meg fogod találni. A Baross utcán van egy pizzázó, talán a Pizza Hut. Egy útkereszteződésben van a sarkon. Na abba a mellékutcába kell bemenned. Ebbe az utcába van egy cipőkellékes, és azzal szemben van az üzlet, a neve: Impulzus, a kirakatból látni fogod hogy ez a te boltod.
Egy családi vállakozás. Az üzlet két szintes a pincébe is le lehet menni, ott egy idősebb úriember árul használt cuccokat, sokszor kincseket lehet tőle venni. Fent pedig az úgymond rendes bolt üzemel. Az eladók (a család) rendesek, bár a bajszos fickóval vigyázz, az mindenre tud valami helyettesítőt, ami esetleg nekik nincs, persze ez sokszor jó, de azért nem árt az óvatosság.
Remélem a leírás alapján oda fogsz találni.
(#) NyariG válasza vendelkiraly hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

köszi, megkeresem : :yes:
(#) vendelkiraly válasza NyariG hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

A pontos cím: Kisfaludy u. 28. A Baross utcábúl nyílik. Most nincsen ott a Pizza Hut, épp ott a sarkon újítanak fel egy épületet.
(#) nagy hoho hozzászólása Máj 17, 2009 /

Helló ! Keresek egy a mellékletben látható műszert. A skála nem baj ha nem ilyen. Valamikor a Ganz gyártotta de most már nagyon puccos műszereket csinálnak. Néztem hirdetéseket is de nem jártam sikerrel. A típusa :
75 uDA. A skála mérete: 75 X 35 mm. Egy meglévő műszerben kellene cserélni ezért kell ugyan ilyen. Lehetőleg 100 uA-es legyen. Szerintetek hol lehet ilyet vásárolni ?
Köszönöm előre is.

műszer.jpg

(#) pici hozzászólása Máj 18, 2009 /

Sziasztok

A csatolt alkatrészt keresem
BlackBerry telefonok LCD csatlakozója.
Több típusban is megtalálható.

Tud-e valaki forrást hozzá?
(összeszerelő üzem itthon, szabvány csati gyártó, forgalmazó, szervizek)

Ha kell LCD-t is adnék cserébe
(#) tepizoli hozzászólása Máj 18, 2009 /

Sziasztok!
Keresek SAS6202 tipusú IC-t mely egy philips dvdr725h tipusú asztali iróban van.Kérem aki tudja hol lehet beszerezni irjon.Köszönöm!
(#) Sir-Nyeteg hozzászólása Máj 18, 2009 /

Üdv!
INA138 tipusú alkatrészt keresek, esetleg hasonló áramkört, amivel helyettesíteni lehetne.
Sönttel való árammérésre használható preciziós műveleti erősítőről van szó.
Köszi!
(#) nagy hoho válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 18, 2009 /

Helló ! Lomex.hu van 200 db Nekik.
(#) Sir-Nyeteg válasza nagy hoho hozzászólására (») Máj 18, 2009 /

Én annyit látok, hogy készlet 0db, érdeklődjön...
vagy te már érdeklődtél is?
(#) nagy hoho válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 18, 2009 /

Igazad van elnéztem én az előtte lévő 250 db .ot néztem. Felületesen olvastam el. Bocsánat . De azért érdeklődj hátha hozatnak be.
(#) Sir-Nyeteg válasza nagy hoho hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

no problem...
TI.com-on lenne sample belőle. De nem tudok rendelni. Ez az én hibám, vagy másnál sem működik a sample menü?
(#) SzervízMacska válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Tessék, válogass kedvedre! Bővebben: Link :google:
(#) Sir-Nyeteg válasza SzervízMacska hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Köszi!
A tokozás, a kisméret, az egyszerű számolhatóság, és a precizitás volt ebben vonzó. Emiatt keresem ezt a típust.
Egyébként jogos!
(#) sunike hozzászólása Máj 19, 2009 /

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy Budapesten, hol van olyan piac ahol használt elektronikai dolgokat lehet kapni. pl. hangfal, végfok stb?

köszi
Következő: »»   78 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem