Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   533 / 3599
(#) mex válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Ok ok.
Én ezt láttam:ampervadasz
VIP Fórumozó

(#) _ampervadasz_ válasza mex hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Igen, tényleg köszi hogy szoltál. Szerencsére csak a szomszéd megyében élek Komárom-Esztergom.
(#) wifiman válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Mikor ott voltunk úgy rémlik, hogy Dáviddal nézegettük is azt a mappát, de mivel más gépe inkább nem néztünk bele Amúgy az a 18 karika 9X2-ként is értelmezhető?
(#) _ampervadasz_ válasza wifiman hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Igen, ha az illető, elnézést illetők, szijámi ikrek.
(#) wifiman válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Én inkább az illetőkön található karikák számára gondoltam

Az is igaz, de akár 9 darab 2 éves gyerek is kiadja a 18 -at, csak el kell dönteni, hogy ki viseli a karikát a 9 közül.

Azt is lehet mondani, hogy az általad készített cuccokról vannak betömörítve képek amiket összefoglaló néven így hívsz
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Jójó, de ígérd meg, hogy jövőre megmutatod.

Ilyesmire számítottam
(#) zoly15 hozzászólása Máj 17, 2009 /

Már 2 napja nem OFF-oltam, már erős késztetést érzek rá
Így megmutatom az alkatrész tárolómat ami tagnap és ma készült el (berendezkedni)..
Ma csináltam még a kertbe a fedett részhez egy hangszóró dobozt..
A hangot egy autórádió adja 15-20m-ről.. Így egy váltókapcsoló van beiktatva hogy hol szóljon a zene :yes:
Szerintem avval a sárga filccel tök, vad lett a hangdoboz, ami lemezből van

Üdv!
UI.: Ha valakit érdekelne hogy hogyan állítottuk fel a kazánt tegnap, szóljon, van róla fotó..
(fél kézzel emeltem 4-5 mázsát)
(#) wifiman válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Nincs egy kicsit fémes hangja a doboznak?? Gondolok itt arra hogy a magasak cincognak mélyek meg elvesznek.
(#) zoly15 válasza wifiman hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Nincs, egyáltalán nincs!
A mély hangszóró felfogató furatai gumizottak így avval nincs gond...
A magas hangszóró meg be van húzatva....
Hátul van szivacs hogy még véletlenül se tudjon mozogni..
De nem diszkózni kell, csak nem szeretjük a csendet

Nem szolnak azok olyan rosszul, igaz nem egy bass reflex mélysugárzó, de rádió halgatására tökéletes.
(#) wifiman válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Idézet:
„A mély hangszóró felfogató furatai gumizottak így avval nincs gond...”

Így már más. Anno raktam fém dobozba pc-s "hangfalból" hangszórókat, de attól telóm is jobban szólt. Mondjuk az annyival volt puritánabb, hogy pillanatragasztó fogta a hangszórókat
(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 17, 2009 /

ma délután megszállt az alkotás és összedobtam egy állványos fúrót. A hegesztővel kezdek megbarátkozni. Elég elfogadhatóak lettek a hegesztéseim. A nap végére majdnem teljesen elkészültem már csak egy visszahúzórugó kell, ami holnap belekerül. Teljesen jól működik, nincs semmi kotyogása. :yes: Egy pár kép róla. Az alapja egy kb 1cm-es vas, amire egy forgácslap van ragasztva. Így az egész kb 5kg. Jó súlyos lett.
Kép1 Kép2 Kép3 Kép4
Ja igen. Majd elfelejtettem. Este a munka után szedtem egy pár szem szamócát. Kép Kép2
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Te vegetáriánus kanibál!
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Én jövő héten fogok haverokkal menni szedni lekvárnak valót, ha minden igaz (min. 10-15 kg)
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Volt ennél több is, csak az már hamarabb a gyomromban landolt. Délelőtt is volt egy tányérkával, meg most este is. De az esti nem került még tálba sem, mert egyből megettem ahogy leszedtem.
(#) vicsys válasza Norberto hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Lekvárnak? (Én inkább lefőzném... )
Mint a vicc:
Kisfiam! Levágtam egy tyukot. Mit főzzek neked?
- Pálinkát, édesanyám!

A HobbiBörzén vettem ezt a hangszórópárt, fogalmam nincsen mibe volt benne, de 700Ft ést hozzájutottam, mert sérült volt. Be volt nyomódva a közepe, de porszipkával, visszállítottam az eredeti állapotát, és szerencsére, egyáltalán nem is látszik. Elképesztően szépen szólnak. dB -ből is adott bőven. Telefonhoz akarom majd felhasználni, és egy kis erősítőről hajtom, egy 12V -os 1,2 Ah akkumlátorról. Szóval nem lessz nagymértetű.

Ezt én is láttam. Nekem mp4-hez kellene hasnolót csinálni majd. hangszóró van is itthon, csak doboz kellene neki valami esztétikus. Na majd nyáron...

Ezen gondolkodok én is, hogy milyen fát használjak hozzá, a küső borítása, meg húzatott aluminium lemez lenne, dizájn nak, úgy is munkahelyi lenne elvileg.

Annyi biztos elalvás előtt mindig ezt hallgatom, mert nagyon szépen szólnak. Reggelre meg lemerül a telefon és legalább van mire fogni, hogy miért kések!
(#) Norberto válasza vicsys hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Pedig lek-vár épül majd belőle, ha minden igaz! :yes:

Nekem még mellé pici erősítő is kell majd mert nem tudom hány Ohm-osak, de mp4 is alig bírja meghajtani Négy cerkaelem, meg pici erősítő bele, mellé a két hangszóró és kész
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

A szamóca láttán megfolyt bennem a nyál. Már mint az igazira, nem a szamóca niknevű moderátorra.

nézzétek el nekem, én ma zokni vagyok

egy 2X10W -os stereo végfok fog nekem is kalimpálni. Azt én még véletlenül sem akarom közvetlenül mp4 ről, vagy, telefonról hajtani. Ezért is lessz hozzá egy 1,2Ah 12V akku, és még a telefont is tudom rólla egyszerre törteni.
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Még jó hogy ilyen ennivaló vagyok.
(#) KTobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

az ami a képen van nem eper véletlenül? :hide:
(#) _ampervadasz_ válasza KTobi hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Ho? Milyen kép? Merre található? "Mééé" nem tudok rólla!

Megtudom mondani, ha látom a képet!
(#) KTobi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

most került át a másik oldalra linkelve van két kép aszt hiszem gr98 tenyere és állítólag szamóca van rajta.
Következő: »»   533 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem