Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon szerviz rajzok

Témaindító: Albert-M, idő: Máj 17, 2009
Lapozás: OK   2 / 4
(#) Albert-M hozzászólása Máj 19, 2009 /

Sonyericsson szervice rajzok szinte az osszes model

Bővebben: Link
(#) jati hozzászólása Máj 19, 2009 /

Tudomásom szerint a Nokiakhoz box is kell. Valaki nem tud egy oldalt ahol megvan a kapcs.rajz?
(#) Dudus válasza jati hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Attól függ, mit akarsz csinálni! A legtöbb művelet Prommer nélkül is megoldható!
(#) Gsmzolika válasza jati hozzászólására (») Máj 19, 2009 /

Minek a kapcs rajza kellene? A box-nak?
(#) Albert-M hozzászólása Máj 19, 2009 /

Sziasztok , szet nezek es teszek fel egy par rajzot amivel a telefont komunikalasra birjatok a geppel .
(#) perlaci hozzászólása Máj 19, 2009 /

Sziasztok
Nekem sonye K610 van és a családban is a rokonai. Szerencsére egyforma töltőjük van de szeretnék autóba is készíteni egyet. Tudja valaki hol kapható csatlakozó ami a telefonba megy. Vagy rossz töltő amiről levágható.
Más
Az újabb típusoknál a bekapcsolási zene nem kapcsolható ki, nincs erre valami trükk.
Köszi Laci
(#) Albert-M hozzászólása Máj 20, 2009 /

Sziasztok , ahogy igertem linkelek egy unibox rajzot ami com port on komunikal , egy nehehany telefon model labkiosztasa , es egy kis progi amiben egy jo nehany nokia labkiosztasa benne van .

remelem hasznat veszitek

Es ezen a linken sok mas labkiosztast megtalaltok

(#) Gsmzolika válasza Albert-M hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Szia!
Ez csak a dct3 ig jó! Az ujabbakhoz már nem!
(#) Gsmzolika válasza Norbert123 hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Szia! Az alsó két csavar után az előlapot kell lepattintani!
Nem egyszerű!
(#) Albert-M válasza Gsmzolika hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Ezt meg neked ki mondta? , en igy neked evel a boxal barmikor teszek neked csengohangot akar dct4+ ra is.
(#) Albert-M hozzászólása Máj 20, 2009 /

nem fuggetlenitesre adtam a rajzot sem flashelesre , hanaem kepek csengohangok , phone managerekhez!
(#) Gsmzolika válasza Albert-M hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

OK! így rendben. Nem volt egyértelmű hogy mihez adtad...
(#) jati válasza Gsmzolika hozzászólására (») Máj 20, 2009 /

Hát, Igen. Vagy ha tudja valaki, hogy hogyan lehet egy Nokia7610 -est felfleshelni box nélkül akkor segítsen, ja, megy egy 6230i -st.
(#) Albert-M válasza jati hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

Hat a dct4 et meg a WD2 azt sajnos nem igazan lehet at softolni , van valamerre egy box rajzom amit konnyeden ossze lehet rakni , azzal csak egy bizonyos dct4 et lehet flashelni , a dct3 ahoz is van valamerre , es nyilvan valo hogy a bb5 az mar megyen usb-n is , teszek egy softot ha kell valakinek ami meg van crackelve es mukodik nagyon jol usb-n a bb5 serival , egy pill es feldobom
(#) Albert-M hozzászólása Máj 21, 2009 /

Nos itt a programm amiven konnyeden lehet bb5 modelt at softolni , elobb a JAFSetup_1.98.62.exe kell felinstalani , utana van a OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5.exe, ezt elinditod , a Step1 ablak reszben ugy hagyod hogy ramdom PKEY , es a step2 ben a Jaf main , es vegul a GO (launch selected EXE) es indul is a progi , minden egyes inditast a PKEY emulator-al kell maskepp nem nyilik ki a soft , na most nekem keszuloben van a site om csak tul keves az idom foglalkozni vele , azon lessz mindem flash soft , minden modelhez.
(#) jati válasza Albert-M hozzászólására (») Máj 21, 2009 /

feltudnád a rajzokat rakni? Köszi
(#) jati hozzászólása Máj 21, 2009 /

Mi az fiuk, alusztok??
(#) rep3at hozzászólása Máj 21, 2009 /

Hello mindenkinek!

Most jelentkeztem csak ide, és hát nem is ok nélkül. Keresgéltem az interneten sokat a témában és hát nem sokat találtam itt talán van egy-két ember aki ért a telefonszervizeléshez

A probléma a következő:
rendeltem egy palmone treo 600 tipusú készüléket az internetről, csakhogy van egy hibája (ennek tudatában vettem): fordított polaritást kapott, és nem tölt. úgy tölt ha kiveszem az akksit és kis fekete-piros kábelekkel töltöm de mivel alapból az akksi nem cserés szét kell csavarozni a hátlapot és ez elég kellemetlen lenne mondjuk napi 1x.

valaki tudna nekem segíteni hogy állíthatnám helyre?

szervízbe nem akarom küldeni mert tudom mi lenne a vége: tízezres számlák és több hetes várakozási idő mivel diák vagyok ezt nem tehetem meg magamnak.

ha valaki tud, kérem segítsen: rep3atim - kukac - hotmail.com
(#) Gsmzolika válasza rep3at hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Szia! Pontosan hova került a fordított polaritás? A töltőcsatira? Nézd meg hogy a biztosíték jó e! Ha szerencséd van csak ennyi a baja! Ha nem, akkor így, látatlanból elég nehéz bármit is mondani.
Üdv
(#) rockersrac hozzászólása Máj 22, 2009 /

SonyEricsson K510I-hez valaki tud függetlenítési módszert? T-mobilos a telefon(nemtudom hogy számít-e hogy milyen hálózat ,, függő" de úgy vagyok vele,hogy ártani nem árt ha közlöm! )
(#) Gsmzolika válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 22, 2009 /

Szia! Itt egy progi, ezzel próbáld! Csak egy dcu60-as kábel kell hozzá. Mielőtt kinyitnád olvastass egy identify-t és nézd meg a cid után milyen szám van.Az 50-es verzio NEM támogatott!
Üdv.

se
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 1, 2009 /

Üdv!
Egy SE K850i-vel van gondom. nem megy az LCD háttérvilágítása. A ledek jók, a csatiig a kábel is jó. Nem tudom, hogy milyen alkatrészt kellene megnéznem, vagy hol kellene rámérnem valami tesztpontnál, hogy hol akad el a fesz. ha valaki tud segíteni, annak örülnék. A kijelzőt alulról megvilágítva rendesen látszik minden rajta.
(#) Gsmzolika válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 2, 2009 /

Szia! Előbb egy sw-t kellene megpróbálni! Az esetek 80%-ában ez segít!
(#) Ricsi89 válasza Gsmzolika hozzászólására (») Jún 2, 2009 /

Hát nem hiszem, hogy szoftver baja lenne, mert tökéletesen megy a telefon. Megtaláltam közben a tesztpontot, ahol a feszt kapja a háttérvilágítás. A kijelzőben 4 led van sorba kötve, labortápról megnéztem kb 11V-nál világít rendesen. Viszont a a tesztponton csak az aksifesz van. Két kijelzővel is próbáltam, mindkettőnél ugyanaz. Most átvariáltam a háttérvilágítást , párhuzamosan kötöttem a ledeket és így van világítás rendesen, csak kicsit kevés a fényerő. megszokható, nem vészes, de jó lenne ha a másik kijelzővel életre kelne. Ha menne, akkor ezt a kijelzőt is visszakötném és ezzel használnám.
Van egy másik ilyen telefonom is, ami nem kapcsol be és semmire sem reagál. Sem szoftvert nem tudok rajta frissíteni, semmi. Teljesen halott. Az alaplapon a vízjelző kis lapokon semmi elszíneződés nincs hófehérek, így víz tuti nem érte. Az előző gazdája is, akitől kaptam már ő is így kapta.
(#) titi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 2, 2009 /

Hali!
Esetleg érdemes lenne megnézni a DC/DC konverter induktivitását.
(#) Ricsi89 válasza titi hozzászólására (») Jún 2, 2009 /

Csak sajnos nem találtam meg a kapcsolási rajzon, hogy mi állítja elő neki a feszt. Tegnap este azt kerestem ,de valahogy nem jöttem rá. Felteszem a rajzát is, hátha jóljön majd.

Így hírtelen én se találom...
Pedig 11V előállításához kell lennie...
(Igaz, most nem otthonról vagyok, így sok időm nincs belemélyülni...)
(#) Ricsi89 válasza titi hozzászólására (») Jún 2, 2009 /

A rajzon a tápos dolgokat megtaláltam, csak nem tudom milyen jelöléssel lehet felírva.
(#) Gsmzolika válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 2, 2009 /

Szerintem akkor is próbálj először egy sw-t rárakni, mielőtt túlfűtenéd valamelyik alkatrészt!

Pl: VLED, ahol a V a "feszültségre utal".
De konkrétan ilyet nem találtam, simán a LED szóra keresve pedig elég sok van, nem böngésztem át.
De ha nem jutsz előrébb, hétvégén már a saját gépem előtt leszek, akkor szólj rám.
Következő: »»   2 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem