Fórum témák
» Több friss téma |
na ezt tényleng nem láttam. köszönöm szépen!
lewi
Sziasztok!
Ilyen LCD-t keresek: EW162G0YMY, de sehol sincs. Vagy valami hasonló 2x16 karakteres alfanumerikus és HD44780 vezérlős LCD kellene, és lehetőleg háttérvilágításos. A ChipCadnél nincs. A választ előre is köszönöm. Lehetőleg Bp-i és környékén található bolt lenne jó.
Helló!
Itt nézz szét! Hátha van megfelelő a számodra.
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni mindenképp szeretnék szerezni valahonnan LF155H vagy társai IC-t. Esetleg LF255/256. A lényeg,hogy legalább az 1000mW-osat szeretném. Egyéb adatlapok alapján a H-s széria bordás hűtéssel 1200mW adattal szerepel. Itt egy adatlap Köszönök minden útmutatót
Helló!
Tudna mondani nekem valaki, olyan net cimet, ahonnan 1 helyről tudnék ledeket, ellenálásokat, tranzisztorokat stb... rendelni?
Lomex, HQvideo, HEstore, RET elektronika.
És hogy mi a címük, keress rájuk.
Esetleg valaki Békéscsabán tud egy jó boltot, ahol sok alkatrészt be tudok szerezni ?
Szia!
Illésházi és Rákóczi utca sarka..
sziasztok
max vapori 2000 tipusú porszívóhoz motort keresek légyszi valaki segítsen hol lehet venni újat? Köszi szépen
Szia
Lomexből nem válaszoltak. HQ video-n még elvétve van 355-ös,de nagyon drága Most az ELEKTROKONTHA.tól hozatom. ott teljesen elérhető még pár adag. De közölte velem mindenki,hogy vagy csináljam újra a végfokom meghajtását vagy mondjak le a későbbi beszerzésről. Én inkább vettem többet Így nem mondok le! Majd ezentúl csak fetes végfokom lesz...azt kihajtom párszázzal is. ui.: nem csak az említett elektro üzleteket kérdeztem meg. Pár külföldi cég és a kereső által vélt elektro üzletek is többségbe reagáltak. kösz mindenkinek az infót!
Sziasztok!
Engem egy AN34002A IC érdekelne. Be lehet ezt valahol szerezni? Nem sok infó van róla a googleban...
Sziasztok!
Keresgéltem és rájöttem, hogy AN34001A sok helyen kapható mig az AN34002A sehol jóformán. Egy fórumban találtam csak valami értékelhetőt: Link Most nem igazán tudom ebből megállapitani, hogy a 002A helyettesithető a 001A-val. 001A ahogy irtam elég sok helyen kapható, magyarországon is beszerezhető. Tudna valaki segiteni, hogy érdemes-e kipróbálni ezzel helyettesiteni? ( Eredeti link)- talán mintha orosz lenne)
Sziasztok!
Szereztem egy rakas 100V 100000µF os Rifa Long life elkot. Gondoltam ra, hogy egy reszet eladnam, de nem tudom milyen arat kerhetnek ertuk, mert neten nemigazan talaltam ezekrol infot. Esetleg aki ismeri megtudna mondani kozelitoleg mit erhet egy ilyen?
Helló ! A linkelt fórumon derkah írja ,hogy a a két típus azonos egyetlen eltérés van a 6-os lábra 5 volt helyett 3,2 volt kell. Ezt írják az Oroszok felelősséget nem vállalok !
Szia!
Igen én is erre a következtetésre jutottam, de elképzelni nem tudom, hogy mi fog történni, ha helyettesitém ezzel. Esetleg egy zenerrel nem lehetne megoldani? Vagy ez tök hülyeség?
És az se világos, hogy melyiknek kell 5V és melyiknek kell 3,2V.
Adatlapból: 6- PIN- Input- Three-input “L”, “M”, and “H” control pin. Ez a 001A adatlapjában van.
Sziasztok! A ChipCad-nél volt ehhez hasonló kijelző, úgyhogy a kérdés megoldva.
Sziasztok !
Én pont ma voltam náluk ,még jó hogy ők a legolcsóbbak ,hiszen ők gyártják ! Nekem van 10 éve egy "legnagyobb" kisfiókos motyóm ,és fogalmam sem volt róla ,hogy fogom pótolni a 2db eltört fiókomat..... Most már tudom ,hohy 70 Ft náluk Valamint mindig kevés a hozzá adott elválasztó lapka ,az meg 15Ft. Gyártják ESD -ben is a fiókokat ! Szimpatikus kiszolgálás ! Üdv : István
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet venni BBY40-es vagy BB505-ös, és 1N270-es diódát. Vagy mivel lehetne ezeket helyettesíteni? A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv. Miben lakozik ez? Hátha úgy könnyebb.Öreg T
Üdv
Ebben a vevőben.
Sziasztok!
Ultakapacitást hol lehet Mo.-n venni, és kb. milyen árban vannak? 5 V és 10-100 F-ra lenne szükségem.
Sziasztok!
Én 20 pin-es ATX tápcsatlakozó aljzatra van szükségem, és a 11. kerületben szeretném ezt megvenni.
Helló! Egerben gondolom van elektronikai alkatrész üzlet.
Ha valaki tudná a honlapjuk címét az legyen szíves meg osztani velem. Köszönöm :nagy hoho
SZia
Ha nem találsz,én most hirtelen felindulásból kiszedtem egyet egy alaplapból Szólj és megbeszéljük priviben.
Köszi!
Nem olcsó mulatság. Lehet, hogy normál elkókból kell összehoznom. Az Elektrokonthánál van 1 F @ 5,5 V elko nettó 350-ért, egy próbát talán megér...
Sziasztok
Miskolcon, vagy Miskolc közelében nem tud valaki tuti elektronikai boltot ? Üdv, Qba |
Bejelentkezés
Hirdetés |